• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۳۸۰۶۵
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۶
بین الملل » آمریکا
ادامه جنجالهای جنجالی ترین رئیس جمهور آمریکا ،

ماجرای دنباله دار دروغهای مردان ترامپ!

بعد از مایکل فلین جف سشنز دومین مقام بلندپایه کابینه دونالد ترامپ است که به واسطه تماس با مقام‌های روس درگیر یک رسوایی سیاسی می‌شود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما  جف سشنز، وزیر دادگستری آمریکا که به تماس‌های پنهانی با سفیر روسیه در واشنگتن متهم شده در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که خودش را از هرگونه تحقیقات درباره فعالیت‌های ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ و اتهام تماس های آن ستاد با روسیه کنار کشیده است.
این تصمیم در پی آن گرفته شد که روزنامه واشنگتن پست گزارش داد جف سشنز در دوران کارزار انتخاباتی دو بار با سرگئی کیسلیاک، سفیر روسیه در آمریکا، دیدار و گفتگو کرده است.
در همین حال سشنز اعلام کرد بوئنته، معاون وی مسایل مربوط به پرونده‌هایی را که خود وی قرار است در آن دخالت نکند بر عهده خواهد گرفت.
وی همچنین گفت هیچ دیداری با سفیر روسیه درباره تبلیغات انتخاباتی دونالد ترامپ نداشته 
است. 

ترامپ: همه چیز تقصیر دموکرات هاست
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در تازه ترین توئیت خود دموکرات ها را مسئول بحرانهای ایجاد شده برای دولتش دانست که تلاش می کنند آبروی رفته در انتخابات را اینگونه باز یابند.
 ترامپ در تازه ترین توئیت خود گفت جف سشنز مردی شریف و دروغی نگفته است. می توانست پاسخی را که بدهد دقیق تر باشد ولی قطعا چیزی که درباره اش می گویند نیست. همه داستان اینجاست که تلاش می شود آبروی دموکرات ها حفظ شود؛ آبرویی که در انتخاباتی که همه فکر می کردند پیروز آن هستند، از دست رفت. 
دموکرات ها برای پیروزی زیادی زور می زنند. آنها در انتخابات شکست خورده اند و حالا دارند از حقیقت نیز دور می شوند. 
همه بحث های مربوط به درز اطلاعات محرمانه و دیگر اطلاعات همین است.. این یک شعبده بازی محض است.

 پلوسی: دادستان کل قسم دروغ خورده و باید استعفا کند
نانسی پلوسی رهبر اقلیت دمکرات مجلس نمایندگان آمریکا گفت: جف سشنز دادستان کل آمریکا قسم دورغ خورده است و باید استعفاء کند.
پلوسی گفت: دیشب ما از این موضوع اطلاع پیدا کردیم که جف سشنز دادستان کل آمریکا در برابر سنا و مردم آمریکا  درخصوص ارتباطاتش با روس ها قسم دروغ خورده است. معیارهایی برای رفتار حرفه ای برای دادستان کل وجود دارد. دادستان عالی ترین مقام حافظ قانون در کشور ما است. این چه پیامی به کشور ما می دهد؟ او در برابر مردم آمریکا قسم دروغ خورده است. بهتر است که وی استعفاء کند. او ثابت کرد که شایسته این مقام نیست.

عضو کنگره: سخنان سشنز مضحک و او دروغگو است
یکی از اعضای کنگره آمریکا ضمن مضحک خواندن سخنان وزیر دادگستری این کشور و تاکید بر لزوم استعفای او تصریح کرد او دروغگو است.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان،چارلی کریست از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا و دادستان کل  پیشین فلوریدا و فرماندار پیشین ایالت فلوریدا در گفتگو با این شبکه از واشنگتن گفت:« جف سشنز دادستان کل آمریکا شب گذشته اعلام کرد از مداخله در ماجرای تحقیق و تفحص درباره انتخابات ریاست جمهوری امریکا کنار می کشد اما این کار کافی نیست. اینکه سشنز خودش را از این تحقیق و تفحص کنار بکشد اما وزارتخانه تحت امر او یعنی وزارت دادگستری به این تحقیق و تفحص بپردازد، خنده دار است. این مثل آن است که یک بچه دبستانی کار خطایی را انجام بدهد و بعد بگوید چون نمی خواهد با او برخورد شود به زنگ تفریح برود! باید مسئله روشن شود. حالا فاش شده است که دادستان کل ایالات متحده آمریکا به کنگره آمریکا دروغ گفته است. او وقتی دروغ گفته است که سوگند خورده بود حقیقت را بیان کند. او باید استعفا کند. آقای ترامپ باید او را عزل کند. اینکه جف سشنز همچنان در مسند قدرت باقی بماند، مسئله ای  باورنکردنی ، برخلاف وجدان و بدون توجیه است. چگونه می توان به دادستان کلی اعتماد داشت که درمقام اصلی ترین دادستان آمریکا درمسند قدرت باشد حال آنکه مشخص شده است او در کنگره آمریکا دروغ گفته است؟ این وضعیت به معنای دروغ گفتن به مردم آمریکا است. چگونه ممکن است فردی این کار را انجام بدهد و بازهم در مسند قدرت باقی بماند حال آنکه هیچ اعتماد و باوری به او وجود ندارد؟»
چارلی کریست در ادامه افزود:« در کنگره از سشنز پرسید که آیا با روسیه در تماس بوده است. او درپاسخ گفت که با روسها تماس نداشته است. اما حالا مشخص شده است که او با روسها در ارتباط بوده است. او با روسهای معمولی هم در ارتباط نبوده بلکه با سفیر روسیه ارتباط داشته است.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۲۹ طرح ملی واستانی در آستانه بهره برداری در اصفهان
تولید آرتمیا در آذربایجان غربی تا ۱۰ برابر افزایش می‌یابد
بانوانی که نیروی خورشید را به زندگی می‌آورند
بهره برداری از ۳.۵ کیلومتر باند دوم محور دیهوک-طبس
افتتاح رادیو انتظار درقم
تورم صعودی در بخش معدن؛ زنگ هشدار برای صنایع معدنی
برگزاری پنجمین جشنواره ملی مشاعره علوی در استان بوشهر
نشست مشترک فرماندارمهاباد با فعالان اقتصادی با موضوع استفاده از رویه جدید تجارت مرزی
بارش‌های یزد همچنان کمتر از متوسط بارندگی‌های بلندمدت
بالاترین مسئولیت روحانیون، تبیین دین و آموزش علم است
پیام رئیس رسانه ملی همزمان با راه‌اندازی رادیو انتظار در قم
واکنش مردم نسبت به تهدیدات اخیر آمریکا و حمایت از نیرو‌های مسلح 
جوانان شجاع دیروز روایت گر فرهنگ ایثار
دستگیری سارقان طلاجات از یک منزل مسکونی در رودبار
بهره برداری از ۲ طرح مهم آبزی پروری در آذربایجان غربی
دستگیری عامل شهادت شهید فیروزی جوشقان توسط پلیس اگاهی خراسان شمالی
سرمایه‌گذاری ۶۰ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در صنعت شیلات کشور
پیش‌بینی اجرای ۱۱۰۰ برنامه شاخص در دهه فجر
فردا ؛ حضورچهار مسئول آذربایجان غربی در سامانه سامد
۵ مصدوم در حادثه رانندگی در محور خواف- چمن آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
ساترا تحریم شد
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)