• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۳۹۴۴۵
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۶
ورزشی » کشتی و وزنه برداری
ملی پوش سابق وزنه برداری:

شرایط بد لیگ باعث سوء استفاده باشگاه ها شده است

ملی پوش سابق وزنه برداری گفت: شرایط بسیار بد لیگ باعث شده است تا باشگاه ها در عقد قرارداد با وزنه برداران سوء استفاده کنند.

شرایط بد لیگ باعث سوء استفاده باشگاه ها شده استرسول تقیان وزنه بردار دسته 77 کیلوگرم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: چند سال پیش از ناحیه کمر دچار مصدومیت شدم. به همین علت تصمیم گرفتم تا مراحل درمان را سپری کنم تا این مشکل بطور کامل برطرف شود. با توجه به شرایطی که دارم می توانم بعد از تعطیلات عید نوروز تمرینات حرفه ای خود را از سر بگیرم. 

وی گفت: امسال با تیم ملی  حفاری قرارداد بستم ولی به علت همین مصدومیت نتوانستم در این فصل به روی تخته روم. این فصل در مقایسه با فصل های قبلی در شرایط متفاوتی برگزار شد و رقابت میان تیم ها بسیار زیاد بود بطوریکه دیدیم تیم ها با اختلاف امتیاز بسیار کمی در رده های جدول جای گرفتند.

تقیان افزود: تیم ملی حفاری با ترکیب کاملا بومی در این رقابت ها حاضر شد. فقط 3 وزنه بردار غیر بومی بودند که از نیم فصل دوم به ترکیب این تیم ملحق شدند. رویکرد مسئولان تیم ملی حفاری استفاده از نیروهای بومی است. مسئولان این تیم با استفاده از این رویکرد توانسته اند زمینه فعالیت برداران منطقه را فراهم کنند.

وی گفت: هرچند چند سال طول می کشد که این تیم بتواند در کورس قهرمانی قرار بگیرد ولی در طولانی مدت می تواند علاوه بر کسب عنوان قهرمانی در جهت استعداد پروری گامی بسیار خوب و موثر بردارد. هرچند بومی سازی در بسیاری از موارد تاثیری در نتیجه ندارد ولی درست ترین اقدام در بحث باشگاه داری است و من فکر می کنم تیم های خوزستانی عملکرد بسیار خوبی در این رابطه دارند.

تقیان افزود: اگر همه استان ها با همین رویکرد پیش می رفتند وضعیت وزنه برداری به این منوال نبود و ما شاهد رشد قابل توجه این رشته در لیگ برتر در سال های اخیر بودیم. بطور مثال اگر تیم ذوب آهن وزنه برداران بومی را جذب می کرد شرایط فرق می کرد. هم اکنون بهترین وزنه برداران در اصفهان حضور دارند بطوریکه اگر مسئولان این باشگاه فقط از پتانسیل حاضر در اصفهان استفاده می کردند بدون حضور ملی پوشان می توانستند به عنوان قهرمانی دست یابند.

حضور در اردوی تیم ملی محدودیت سنی ندارد
وی گفت: اگر از همین بومی سازی در سراسر کشور پیروی شود می توان به نتایج بسیار خوبی دست یافت و بستر لازم برای پیشرفت در لیگ برتر وزنه برداری فراهم شود. 

ملی پوش سابق وزنه برداری درباره وضعیت حاکم بر لیگ برتر وزنه برداری افزود: سالهاست که برگزاری این لیگ با چالش های بسیاری همراه است. تعداد کم تیم ها و نبود اسپانسر باعث شده است تا این لیگ رونق لازم را در مقایسه با رشته های دیگر نداشته باشد. فکر می کنم تنها راه مقابله با این مشکل تبلیغات است. 

وی گفت: با تبلیغات می توان به شرایط لازم برای کسب موفقیت در لیگ برتر دست یافت. پخش زنده تلویزیونی مسابقات بستر لازم برای جذب اسپانسر را فراهم می کند و می تواند باعث رشد این رشته شود. فدراسیون بعد حضور علی مرادی در سِمت رئیس عملکرد خوبی داشته است. هرچند امسال لیگ در شرایط بهتری برگزار شد اما همچنان این لیگ تا رسیدن به شرایط ایده ال فاصله دارد. 

تقیان افزود: با توجه برنامه ریزی های جدید انجام گرفته باید دید تا در سال آینده این لیگ در چه شرایطی برگزار می شود. یکی از مشکلاتی که وزنه برداران در لیگ برتر با آن مواجه هستند به دستمزد بسیار کم و رقم های پائین وزنه برداران مربوط می شود.

وی گفت: متاسفانه با یک بررسی ساده متوجه می شویم که قراردادهایی که وزنه برداران در سال های قبل بسته اند بیشتر از قراردادهایی است که در ادامه منعقد شده است. این بدان معناست که رقم قراردادها هر سال کمتر از سال قبل است. علت اصلی این مشکل این است که تعداد تیم ها در لیگ برتر کمتر شده است و تیم هایی که باقیمانده اند از این موضوع سوء استفاده کرده اند. 

تقیان افزود: با شرایطی که در لیگ برتر حاکم است باشگاه ها هر رقمی که برای جذب وزنه بردار اعلام می کنند را باید قبول کرد. زیرا هیچ راهی غیر از قبول کردن رقم مورد نظر باشگاه ها باقی نمی ماند. 

وی درباره ادامه فعالیتش در اردوی تیم ملی گفت: من در دسته 77 کیلوگرم وزنه می زنم و در تلاش هستم تا یک دسته بالاتر بیایم. با توجه به شرایطی که دارم همچنان امیدوار به حضور در اردوی تیم ملی هستم. به نظرم حضور در اردوی تیم ملی ربطی به سال و سال ندارد. 

وی افزود: سجاد انوشیروانی سرمربی تیم ملی زمانی که وزن می زد با توجه به سنی که داشت کسی باور نمی کرد  بتواند موفق پیش رود ولی او در کمال ناباوری موفق به کسب مدال المپیک شد. به نظرم تا هر زمانی که یک وزنه بردار می تواند موفق به ثبت رکورد مناسب شود امکان حضور در اردوی تیم ملی را دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
شدت و خشم با دشمنان، شفقت و رحمت با دوستان
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده؛ بازوی علمی قوه قضائیه
استاندار ایلام پای صحبت مردم دشت عباس نشست
راهیابی تیم والیبال نشسته بانوان چهارمحال و بختیاری به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور
پیش بینی وزش باد و بارش های پراکنده در سمنان
بیانیه تشکل جبهه پیروان خط امام و رهبری به مناسبت ۲۲ بهمن
محدودیت‌های ترافیکی ۲۲ بهمن در کرمان
گلبانگ وحدت‌آفرین الله‌اکبر در پایتخت مقاومت
افتتاح طرح‌های مسکن و راه در چهارمحال وبختیاری
افتتاح طرح‌های راهداری در شهرستان انار
لاریجانی: موشک‌های ایرانی رژیم صهیونی را سرجایش رساند
افتتاح ۱۸ طرح آموزشی، تربیتی، مهارتی و ورزشی در کرمان
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
تأکید بر تقویت وحدت و همدلی و مقابله با توطئه‌های دشمنان
دعوت استانداری آذربایجان شرقی از مردم استان برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جشنواره فیلم فجر؛ فرصتی برای شکوفایی فرهنگی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
افتتاح ۶ هزار طرح آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
افتتاح طرح های دهه فجر در بم
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)