• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۵۴۸۵۴
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۵
سیاسی » مجلس

کمیسیون اقتصادی مجلس: ضرورت تقویت دیپلماسی اقتصادی

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ظرفیت‌های خوبی در برنامه ششم برای ارتقای توانمندی‌های وزارت امور خارجه در دیپلماسی اقتصادی فراهم شده است.

تأکید کمیسیون بر تقویت دیپلماسی اقتصادی
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی با وزیر امور خارجه و معاونان این وزارتخانه دیشب (دوشنبه، 23 اسفند) برگزار شد.

محمدرضا پورابراهیمی داورانی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی دراین جلسه بر لزوم توجه به تقویت دیپلماسی اقتصادی تأکید کرد و افزود: بنده در مجلس، از دوره قبل ریاست جمهوری روی موضوع نقش جایگاه دیپلماسی اقتصادی در توسعه کشور تأکید داشته‌ام.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامات قابل توجهی درحوزه اقتصادی در وزارت خارجه صورت گرفته، اما برای دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز باید این اقدامات تکمیل شود.

وی افزود: مجلس این آمادگی را دارد تا مشکلات قانونی برای تحقق اهداف اقتصادی در بخش خارجی برطرف شود.

پورابراهیمی داورانی گفت: یکی از اهداف برجام دستیابی به آثار اقتصادی بوده است، به عبارتی یک روی سکه برجام مربوط به حوزه مسائل اقتصادی است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: در بحث فاینانس‌ها، عملکرد مطلوبی نداشتیم و باید درباره جذب سرمایه‌گذاری خارجی نیز بیشتر کار شود؛ همچنین وزارتخانه های امور خارجه و اقتصاد باید درموضوع FATF اقدامات لازم را انجام دهند.

* برنامه ششم ظرفیت خوبی برای ارتقای توانمندی‌های وزارت خارجه فراهم کرد
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: تعامل مشترک وزارت خارجه وکمیسیون اقتصادی مجلس به تقویت دیپلماسی اقتصادی کمک می‌کند،در برنامه ششم ظرفیت های خوبی برای ارتقای توانمندی‌های وزارت خارجه در مأموریت‌های مرتبط با دیپلماسی اقتصادی درنظرگرفته شده است.

پورابراهیمی داورانی افزود:کارگروهی درخصوص اجرای برنامه ششم توسعه با همکاری وزارت خارجه و کمیسیون اقتصادی مجلس تشکیل خواهد شد و به تدوین قوانین جدید مورد نیاز وزارت خارجه کمک می کند و مقرر شد همکاری های مشترک دراین خصوص ادامه یابد تا زمینه تقویت دیپلماسی اقتصادی فراهم شود.

همچنین سیدتقی کبیری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در این نشست گفت: باید ارتباط بین کمیسیون اقتصادی و وزارت خارجه بیشتر شود و هماهنگی‌های لازم برای توسعه صادرات و تسهیل تجارت در مرزها انجام گیرد.

علی اکبر کریمی نماینده مردم اراک در مجلس در این نشست گفت: رفتارها در خصوص مسائل اقتصادی در خارج از کشور به صورت بخشی و جزیره‌ای است؛ بنابراین سفارتخانه‌ها باید فعال تر موضوعات اقتصادی کشور را پیگیری کنند.

حسینی شاهرودی عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس در این جلسه با قدردانی از زحمات وزیر خارجه افزود: وزارت خارجه باید به توسعه بخش تجارت بیشتر کمک کند.

عامر کعبی نماینده مردم آبادان در مجلس در این جلسه گفت: باید به موضوعاتی مانند رژیم حقوقی اروند و لایروبی این رودخانه و توسعه بازارهای صادراتی در کشورهای دیگر توجه شود.

* تاکید برعملیاتی شدن پیمان‌های پولی دوجانبه و چندجانبه و بازاریابی بین المللی
زهرا سعیدی مبارکه دراین جلسه بر لزوم جذب سرمایه‌گذاری خارجی تأکید کرد و گفت: وزارت خارجه باید هماهنگی‌های لازم را برای عملیاتی شدن پیمان‌های پولی دو ویا چندجانبه داشته باشد.

عین الله شریف پور نماینده مردم ماکو در مجلس با تأکید بر حل مسائل مرزنشینان گفت: باید اقدامات لازم درخصوص حفظ بازارهای صادراتی درکشوری مانند عراق انجام شود.

انارکی محمدی نماینده رفسنجان و انار در مجلس دراین جلسه با تأکید برلزوم توجه به قراردادهای حقوقی گفت: "پسته" یکی از محصولات راهبردی و ارزآور برای کشور محسوب می‌شود، بنابراین باید زمینه تسهیل صادرات محصولات کشاورزی مانند پسته در خارج از کشور فراهم شود.

محمودشکری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در این جلسه بر تقویت ارتباط کمیسیون اقتصادی با وزارت خارجه تأکیدکرد و گفت: باید بخش اقتصادی وزارتخانه ها بیشتر با کمیسیون اقتصادی مجلس در ارتباط باشد.

صفرعلی اسماعیلی نماینده مردم نور در مجلس نیز با قدردانی از زحمات وزیر خارجه گفت: تقویت دیپلماسی اقتصادی در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و توسعه صادرات موثر است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۷ مصدوم در محور زرند به سیریز
اقدامات و مطالبات درمانی در شهرستان زابل
تایید برنامه بهره‌وری ۷ دستگاه استان قم
جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در مسیر قانون
خبر‌هایی از بزرگداشت شهدای شهرک دانشگاه در شاهرود
نماز در خانه همسر و مادر ۷ شهید
توزیع ۱۷۰ بسته حمایتی و آزادی ۱۹ زندانی با کمک خیرین
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای حوادث تروریستی دی ماه در حرم بانوی کرامت
داغی بر دل ایران
وحدت امت اسلامی و تبعیت از رهبری رمز عزت و پیشرفت ایران اسلامی
تعلل در مولدسازی املاک مازاد به برنامه‌های توسعه‌‌ای کرمانشاه لطمه می‌زند
فردا آغاز ماه رمضان است
حلول ماه‌ترین ماه خدا و بهار قرآن مبارک
۶ درصد از داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها بانوان هستند
استان کرمان نیازمند نقشه راه تامین زمین‌ و مسکن
تصادف زنجیره ای در جاده کرمان _رفسنجان با ١١ مصدوم و ٣ فوتی
پیش‌بینی رشد ۳۸ درصدی واحدهای فناور کشاورزی تا سال ۱۴۰۷
خانه تکانی دل‌ها برای ورود به ماه مهمانی خدا
برگزاری بازی‌های بومی و محلی دا در لردگان
انتخابات شوراهای دانش‌آموزی خوزستان؛ فرصتی برای «تربیت مدیران آینده»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
افتتاح هتل مجموعه رفاهی فرهنگیان شیراز
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
تلاش برای اجرای خط ۳ مترو مشهد
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
لزوم آمادگی بخش کشاورزی آذربایجان شرقی برای مقابله با موج سرما
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)