145کشته در تصادفات جاده ای نوروز
جانشین رییس پلیس راهور ناجا در رشت:از ابتدای تعطیلات نوروز تاکنون 145 نفر براثر تصادفات جاده ای جان خود را از دست دادند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما سردار موسی امیری با بیان اینکه در این مدت حدود 3 هزار نفر مجروح شدند افزود: این آمارها زنگ های هشدار برای رانندگان متخلف به صدا درآورده است.
وی با اشاره به شرایط نامناسب جوی و حجم بالای تردد در جاده ها به ویژه در استانهای گردشگرپذیر گفت : با تعامل دستگاه های امدادی و خدمات رسان همچون اورژانس ، هلال احمر و راهداری طرح سلامت سفر مسافران در کشور اجرا شد.
جانشین رییس پلیس راهور ناجا شعار امسال پلیس راهور را " پرهیز از خطر – آرامش در سفر " عنوان کرد وافزود : تحقق این شعار در سایه صبر و حوصله ، رعایت مقررات و دوری از بی احتیاطی در رانندگی میسر خواهدشد.
سردار امیری گفت : براساس آمار تردد خوروی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، گیلان در هفت روز گذشته یکی از هفت استان پر تردد کشور بود.