• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۰۴۳۱۳
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۴
ورزشی » رزمی
به علت کمبود وقت؛

هروی: تنها تمرینات اختصاصی در نظر گرفته ایم

سرمربی تیم ملی کاراته گفت: به علت کمبود زمان اردوی عمومی را از دست دادیم اما تمرینات ویژه ای برای کاراته کاها برنامه ریزی کرده ایم.

هروی: تنها تمرینات اختصاصی در نظر گرفته ایمسیدشهرام هروی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره آغاز مرحله دوم اردوی تیم ملی کاراته گفت: این مرحله از اردوهای تیم ملی برای آماده سازی کاراته‌کاها به منظور حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی و رقابت های قهرمانی آسیا از دوم اردیبهشت در مجموعه ورزشی آزادی تهران برپا شده است و تا نهم اردیبهشت ادامه دارد.

وی افزود: شرایط خوبی داریم و امیدواریم تا فرصت کم باقی مانده تا بازی‌های کشورهای اسلامی آماده شویم. چون اردوهای عمومی را از دست داده ایم در این مرحله از اردوها تمرینات اختصاصی را داریم و در مرحله بعدی تمرینات ویژه ای برای ملی پوشان در نظر گرفته ایم تا به نتایج خوبی برسیم.

سرمربی تیم ملی کاراته با اشاره به اینکه کاراته در دنیا فراگیر شده است، گفت: با اینکه مسابقات کاراته بازی‌های کشورهای اسلامی پایین تر از سطح رقابت های جهانی است اما فراتر از مسابقات قاره آسیا برگزار می شود و به جز فرانسه و ژاپن رقیبان اصلی ما در این بازی‌ها حضور دارند. 

وی ادامه داد: به جز جمهوری آذربایجان مدعی در بازی های کشورهای اسلامی، مصر، ترکیه، الجزایر، مراکش و برخی دیگر از کشورهای آسیایی حریفان اصلی ما در این بازی ها هستند. 

هروی با بیان اینکه بازی های کشورهای اسلامی حائز اهمیت زیادی است، گفت: این بازی ها شرایط خاصی برای ما دارد و در سطح فنی بالایی برگزار می شود. قبل از برپایی اردوهای تیم ملی ملی پوشان در لیگ جهانی امارات شرکت کردند که بازخورد خوبی برای ما داشت. با توجه به این مسابقات و فرصت یک ماهه تا رقابت های باکو، برای کاراته کاها برنامه ریزی کرده ایم.

وی افزود: مرحله اول اردوها در قزوین برگزار شد و حالا در آزادی تمرین می کنیم. مرحله پایانی اردوی تیم ملی هم از 13 تا 19 اردیبهشت برگزار می شود و تیم ملی 20 اردیبهشت عازم باکو می شود.

سرمربی تیم ملی کاراته با اشاره به اینکه توقع از کاراته ایران زیاد است، گفت: چون در مسابقات جهانی اتریش عنوان قهرمانی تیمی را بدست آوردیم، دوست داشتم کاراته کاها در لیگ جهانی امارات بهترین عملکرد را داشته باشند. با اینکه اردویی قبل از اعزام به این مسابقات نداشتیم اما ملی پوشان در کوران مسابقات بودند چون از اردیبهشت سال قبل در اردوی تیم ملی، رقابت های جهانی و سوپرلیگ حضور داشتند. کاراته کاها حرفه ای هستند و باید طوری خود را آماده کنند که در زمان اعزام برون مرزی بهترین عملکرد را داشته باشند.

وی افزود: همه کاراته کاها در اردوهای تیم ملی حفظ می شوند و ریزش نداریم. بعد از شرکت در بازی های کشورهای اسلامی برای رقابت های قهرمانی آسیا در قزاقستان تصمیم گیری می کنیم و ترکیب تیم ملی با نظر کادر فنی معرفی می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)