• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۱۷۴۷۷
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۴
سیاسی » انتخابات

سفر میرسلیم به ایلام

سید مصطفی میرسلیم نامزد انتخابات ریاست جمهوری به ایلام سفر کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ استاندار ایلام در فرودگاه به این نامزد ریاست جمهوری و همراهانش خوشامد گفت. 
میرسلیم در اولیه برنامه امروز خود به دیدار یک خانواده محروم ایلامی رفت.
قرار است وی در ادامه برنامه‌های تبلیغاتی خود در دانشگاه آزاد و همچنین در جمع مردم سخنرانی کند.
 
 
همه شاخص ها دردولت کنونی شاخص منفی داشت
نامزد انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: چهار سال از دولت یازدهم گذشت و همه شاخص ها سیر نزولی داشت و انگار نه انگار.
سید مصطفی آقا میرسلیم در جمع مردم ایلام افزود: کارها به سامان نمی رسد و رسیدگی به اشتغال سامان پیدا نمی کند مگر اینکه مدیریتی دانش بینان داشته باشیم.
وی گفت: با دادن شعار و هیجانی کردن جلسات و دادن قول و وعده های بی مبنا چیزی جز فرصت سوزی عایدمان نمی شود.
وی گفت: سال ها از بین رفت و امروز در دنیا روی دقیقه حساب می کنند.
وی به خاطره ای از مراسم تشییع امپراتور ژاپن اشاره کرد و گفت: آن موقع از طرف مقام معظم رهبری که در آن زمان ریاست جمهوری را برعهده داشتند در مراسم تشییع جنازه امپراطور ژاپن حضور پیدا کردم و وقتی در مراسم تشییع جنازه ده دقیقه بزرگراه را بستند شب در اخبار در انجمن های علمی و اقتصادی این کشور انتقاد کردند که این چرا ده دقیقه بزرگراه بسته شد.
میرسلیم افزود: 4 سال ما از دست رفت و دیگر بس است و باید اجازه داد مردم برای 4 سال بعد تصمیم بگیرند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: امروز بزرگوارانی که 4سال فرصت سوزی کردند قول و قرار می دهند و افتتاح نمایشی می دهند و اینها همه تزویر است .
وی گفت: برای نمونه اگر بخواهیم وضع فرهنگیان را بررسی کنیم می بینیم که سال به سال اوضاع شان بدتر شده است درحالی که در کشوری مانند ژاپن بهترین حقوق را به معلمان می دهند
میرسلیم در بخش دیگری از سخنانش برخی وعده های نامزدها را بی مبنا خواند و گفت: آنها که وعده چند میلیون شغل را می دهند آیا معنی مهارت را می دانند؟
میرسلیم گفت: علاوه بر اینها نیازمند مدیریت انقلابی هستیم تا قدر امام ، رهبر ، قانون اساسی و مردم را بداند و به گونه ای عمل نکند که همچنان در احقاق حقوق مردم در بحث مسکن ، شغل ، بهداشت و درمان و بیمه و تامین اجتماعی بمانیم.
وی گفت: وقتی که دولتی اولین جلسه هیات دولتش مربوط به حقوق و مزایای وزرایش باشد این دولت دیگر هیچ ارزشی ندارد و در دولتی که مدیرانش حقوق نجومی می گیرند باید فاتحه بیت المال را خواند.
میرسلیم افزود: حتی اگر حقوق های نجومی براساس قانون تصویب شده باشد آیا این مدیران وجدانشان راضی می شود که عده ای محتاج نان شب باشند اما اینها بدین گونه حقوق بگیرند.
میرسلیم افزود: کشور با این مدیران به جایی نمی رسد و دولتی که  این مدیران را پرورش داده است راه به جایی نخواهد داشت .
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: مدیرانی که تخلف می کنند و هیچ واهمه ای ندارند و قاضی و دادیار را با رشوه می خرند اینها جز خیانت و توقف بر مسیر پیشرفت کشور هیچ سودی ندارند.
وی افزود: اساس کار دولت باید خدمت به مردم باشد نه ریاست بر مردم و فخر فروشان و عصا قورت داده ها به درد مردم نمی خورند.
میرسلیم گفت: دولت نیامده است که کاسبی مردم را تعطیل و خودش کاسبی کند و مگر می شود مدیری موفق باشد اما همزمان در پنج جا عضو هیات مدیره باشد.
میرسلیم به بازدیدش از شهرک های صنعتی قم و ایلام در امروز و در  روزهای گذشته اشاره کرد و گفت: واقعا جگرم خون شد، چراکه در کارخانه های علف سبز شده است.
میرسلیم گفت: دولتی که سرکار می آید باید اطلاعات لازم را در اختیار و دولتی که اعتماد مردم را جلب نکند موفق نخواهد بود.
وی  اطاعت از رهبری را هم شرط دیگر دولت و مردم خواند و گفت: دشمنان ما فهمیده اند که امنیت و انسجام بخاطر وجود این بزرگمرد است اما برخی در داخل کشور این را درک نمی کنند.
میرسلیم گفت: رییس جمهوری که یک هزارم درجه با رهبری فاصله داشته باشد ، فقط فرصت سوزی خواهد کرد و مردم دیگر نباید اجازه دهند که وقتشان تلف شود.
میرسلیم گفت: رهبری براساس اقتصاد مقاومتی مکرر فرمودند که خام فروشی ممنوع است اما آقایان افتخار می کنند نفت را خام فروختند،  که ای کاش نفتی را که فروختیم لااقل پولش را می گرفتیم.
رییس شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: امروز زمانه ای نیست که سرنوشت کشور را بدست افراد بسپاریم و باید حزبی عمل کرد و من به عنوان منتخب حزب موتلفه  اگر از راه راست خارج شوم حزب زیر سوال خواهد رفت. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آگاهی سلامت و پیام امید برای نوجوانان در قاب تلویزیون
اجتماع ۹ دی، پیوند با بصیرت امت و انقلاب در نصف جهان
هوشمندسازی گلخانه‌های زنجان راهکاری نوین برای مقابله با بحران کم‌آبی
گلریزان اجتماعی در زنجان
پیام وزیر آموزش‌وپرورش به مناسبت سالروز نهم دی‌ماه؛
تداوم آماده‌سازی زیرساخت‌های سایت نهضت ملی مسکن گلستان‌شهر بجنورد
برگزاری کارگروه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در شاهرود
نهم دی روز بصیرت
برنامه راهبردی پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تدوین می‌شود
برف‌روبی راه بیش از ۴۷۰ روستا در کرمانشاه
آزادی ۲۳ زندانی در اهواز به مناسبت ولادت حضرت علی (ع)
رقابت شطرنجی قهرمانی پیشکسوتان استان یزد
سرمایه گذاری بیش از ۱۳۶ هزار میلیارد ریالی در صنایع خراسان جنوبی
درخشش دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در بین مراکز رشد توسعه‌یافته کشور
نمایش یک همدستی برای تشدید تنش‌ها در غرب آسیا
آیت‌الله جوادی آملی مرجع علمی جهان تشیع
مواج بودن مناطق دریایی جنوب کشور با وزش باد‌های شدید
بزرگداشت حماسه ۹ دی در هرمزگان
رفع اختلالات جزئی شبکه آب و برق درپی بارش‌های اخیر
دختر کهگیلویه و بویراحمدی سرمربی فوتسال بنگلادش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
ماهانه حدود ۷۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر برای تامین معیشت
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور؛ ۸ دی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت آیت‌الله میرشفیعی
برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی در دستور کار دستگاه قضا
بیانیه سپاه پاسداران: مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)