• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۱۸۲۸۵
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۲
ورزشی » فوتبال و فوتسال
فدراسیون فوتبال نقش پدر خانواده بزرگ فوتبال را دارد؛

تاج: باشگاههایی که به تیم ملی بازیکن ندهند، جریمه می شوند

همایش هم اندیشی مدیران و کادر فنی تیم های ملی فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی صبح امروز در هتل آکادمی فوتبال برگزار شد.

تاج: باشگاههایی که به تیم ملی بازیکن ندهند، جریمه می شوندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فدراسیون فوتبال، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در این نشست خطاب به کادر فنی تیم های ملی فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی گفت: فدراسیون فوتبال برای همگام سازی و بررسی برنامه های تیم های ملی این نشست را تشکیل داده تا با بررسی و هماهنگی بتوانیم به وضعیت تیم ها رسیدگی کنیم. بر همین اساس از محصص و معینی خواستم تا در بخش فنی که  مسئول بحث واگذاری تیم های ملی به کادر فنی هستند، حضور داشته و در این نشست از نزدیک با دغدغه های کادر فنی تیم ها آشنا شوند.
وی ادامه داد: بخش مهمی که در تیم های ملی مطرح است اداره تیم های ملی و کار جمعی است تا با انجام کار گروهی عملکرد موفقی داشته باشیم. نقش هماهنگی و همدلی باعث می شود تا موفق شویم.  بر همین اساس از شما می خواهم با فعالیت در کار گروهی و همدلی در راستای موفقیت تیم های خود همانند گذشته تلاش کنید.
وی در ادامه از تدوین دستورالعمل اجرایی برای تیم های ملی خبر داد و گفت: دستورالعمل هایی را برای تیم های ملی تدوین می کنیم تا سازمان تیم های ملی با فعالیت های مستمر، باعث هماهنگی بیش از پیش تیم ها با یکدیگر شود. اگر شرایط مناسبی را برای تیم ها فراهم نکنیم، نمی توان برنامه های خود را به صورت مناسب پیش برد. باید حمایتهای لازم از تیم های ملی صورت بگیرد و معتقدم باشگاهها با حمایتهای همه جانبه خود از تیم های ملی توانند بستر مناسبی را برای رشد و توسعه فوتبال فراهم کنند. 
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: اگر این حمایتها وجود نداشته باشد، هزینه هایی که در این زمینه مصرف شده، بی حاصل می ماند. فدراسیون  فقط مسئول تیم های ملی نیست؛ باشگاه ها زیر نظر  سازمان لیگ بوده و سازمان لیگ زیر نظر فدراسیون فوتبال است در همین راستا فدراسیون فوتبال نقش پدر خانواده بزرگ فوتبال را دارد. اگر باشگاهها در زمانی که تیم های ملی نیازمند بازیکنان آنها هستند، در اختیارمان قرار ندهند، بدون شک بازدهی لازم را نخواهیم داشت. معتقدم که باشگاهها باید تعامل داشته باشند و بر همین اساس در آیین نامه جدید انضباطی در خصوص در اختیار گذاشتن بازیکنان توسط باشگاهها به تیم ملی، موردی را تدوین کرده ایم و به زودی آیین نامه جدید که منطبق با فیفا است را به مرحله اجرا در می آوریم.
رئیس فدراسیون فوتبال در پایان گفت: آیین نامه گویا است و به عنوان مثال اگر بازیکن به تیم ملی ندهند، شامل چه جریمه هایی می شوند، یا از لحاظ مالی به دلیل تخلفاتی که انجام می دهند، مبلغ تخلف کاملا مشخص است. این کار در دنیا در حال انجام است و ما نیز طبق آیین نامه فیفا و آیین نامه جدید انضباطی به زودی آن را اجرایی خواهیم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تولید ۱۰۰ هزار تن آرد در کارخانجات زنجان
درخشش نمایندگان اردبیل در جشنواره بین المللی قصه‌گویی
طراحی و تکمیل زنجیره ارزش اقتصادی دریا، حمل‌ونقل و گردشگری در کیش
سپاهان ایران در لیگ والیبال بانوان آسیای مرکزی
آزادی ۱۲ زندانی محکوم مالی در سمنان
درگذشت مادر شهید در زیلایی
واکسیناسیون سالانه، مؤثرترین راه پیشگیری از آنفلوانزا
فوتبال جام حذفی فرانسه، صعود لیون و لانس به یک چهارم نهایی
خدمت‌رسانی هلال‌احمر زنجان با پشتوانه بیش از ۶۵ هزار عضو داوطلب
فوتبال جام حذفی اسپانیا؛ خط و نشان باسکی‌ها برای قهرمانی
مه رقیق صبحگاهی و کاهش موقت دید افقی در کیش، ۱۶ بهمن
بیش از ۳ هزار مشترک برق در گیلان امسال پاداش گرفتند
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، جمعه ۱۷ بهمن
هفته ۲۳ فوتبال لیگای اسپانیا؛ شنبه بارسا از مایورکا هم ۳ امتیاز می‌خواهد
نمایش ۳ اثر در ششمین روز جشنواره فیلم فجر
هفته ۲۵ فوتبال لیگ برتر انگلیس؛ یک شنبه لیورپول میزبان من سیتی است
پیام تسلیت نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
تور دوچرخه سواری والنسیانا در اسپانیا؛ برتری گیرمای اریتره‌ای در مرحله نخست
فوتبال جام اتحادیه انگلیس؛ مرموش، منچسترسیتی را به فینال رساند
اعلام برنامه و ساعت دیدار‌های هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)