• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۵۳۱۰۳
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۱
اقتصادی » اقتصاد کلان

ساخت نخستین فروند تاکسی دریایی در شرکت صنایع شهید تمجیدی

مدیر عامل صندوق توسعه صنایع دریایی کشور گفت: نخستین فروند تاکسی دریایی به همت صنایع کشتی سازی شهید تمجیدی ساخته خواهد شد،

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران(مانا) ، عبدالمجید رضوانی در دیدار با رضا مسرور مدیر عامل منطقه آزاد انزلی با اشاره به اینکه هدف از تشکیل صندوق توسعه ، تسهیل در ساخت شناورهای دریایی و توسعه صنایع دریایی در سطح کشور است، اظهار کرد: در کشور هفت استان ساحلی وجود دارد که گیلان یکی از این استان‌هاست.
وی با بیان اینکه گیلان با توجه به فعالیت مجتمع بندری کاسپین و هم مرز بودن با کشور های حاشیه خزر از اولویت ویژه ای برخوردار است، افزود: این آمادگی وجود دارد تا به افراد متقاضی در حوزه شناورهای سبک و سنگین دریایی تسهیلات ارزان قیمت و کم بهره اعطا کنیم.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی به اهمیت گردشگری دریایی در گیلان اشاره کرد و گفت: مارینای منطقه آزاد انزلی یک فرصت مناسب برای سرمایه گذاران در حوزه گردشگری دریایی است تا با بهره گیری از تسهیلات کم بهره صندوق توسعه صنایع دریایی بتوانند از ظرفیت تاکسی شناور و سایر شناورهای تفریحی استفاده کنند.
وی با تصریح بر اینکه نخستین فروند تاکسی شناور به همت صنایع کشتی سازی شهید تمجیدی ساخته خواهد شد، خاطرنشان کرد: این امر فرصت مناسبی برای گردشگری دریایی در گیلان است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی نیز در این دیدار در این دیدار بهره‌مندی از دریای خزر به‌ویژه در حوزه گردشگری دریایی را مهم دانست و اظهار کرد: بندر کاسپین به عنوان بزرگ‌ترین مجتمع بندری ایران در منطقه آزاد انزلی در حال ساخت است.
رضا مسرور، راه اندازی صنایع کشتی سازی در این منطقه را یکی از ضرورت‌های اساسی و لازم دانست و گفت: باید با بهره گیری از حمایت‌های صندوق توسعه صنایع دریایی و صنایع کشتی سازی شهید تمجیدی این امر مهم با ظرفیت مناسب اجرا شود تا علاوه بر ایجاد فرصت شغلی در سطح منطقه شاهد رونق صنایع دریایی باشیم.

مدیریت طرح‌های سالم‌سازی دریا در آستارا واگذار شد 

رئیس ستاد ساماندهی سواحل و تفرجگاه‌های ساحلی آستارا گفت: مدیریت طرح‌های سالم‌سازی دریا در مناطق شهری به شهرداری‌ها و مناطق روستایی به تعاونی دهیاران و دهیاری‌های ساحلی واگذارشده است.

یونس رنجکش بعد از ظهر امروز در جریان بازدید میدانی از طرح‌های سالم‌سازی دریا ومناطق خطرآفرین سواحل این شهرستان با اشاره به ارائه خدمات مطلوب به گردشگران اظهار کرد: برای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران ساحلی باید از ظرفیت‌های بخش خصوصی استفاده شود و کیفیت خدمات در گرو حضور این بخش در ساحل است.
وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا بخش خصوصی وارد میدان عمل شود و زمینه‌های حضور آن را در شهرستان فراهم کنیم، افزود: هر چند که در دولت تدبیر و امید تلاش‌های بسیاری در ساماندهی سواحل در گیلان ایجاد شده اما برای خدمات بهتر و تکمیل طرح‌ها باید سرمایه‌گذاری‌های بهتری توسط بخش خصوصی انجام شود.
رنجکش با اشاره به اینکه دولت مسئول فراهم کردن زیرساخت ها و بستر های لازم است، گفت: برنامه‌های اجرایی و ساختارهای مناسب  خدمات دهی باید توسط بخش خصوصی تکمیل شود.
رئیس ستاد ساماندهی سواحل و تفرجگاه‌های ساحلی آستارا افزود: شایسته نیست مناطق ساحلی و مراکز خدماتی در طرح های سالم سازی با آلاچیق‌های نامناسب اداره شود بلکه باید تلاش کنیم فضاهای محیطی نیز برای گردشگران مطلوب و جاذبه داشته باشد.
وی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته در آستارا، مدیریت طرح‌های سالم‌سازی دریا در مناطق شهری به شهرداری‌ها و مناطق روستایی به تعاونی دهیاران و دهیاری‌های ساحلی واگذار شده و باید تلاش شود تا با همکاری بخش‌خصوصی و دولتی از سرمایه‌گذاران ضمن تقویت اشتغال بومی منطقه فرصت‌های بهتری را برای ارائه خدمات به گردشگران ایجاد کنند.

رنجکش، اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری، ورزشی و انجام کلاس‌های عمومی آموزشی برای خانواده‌ها و استفاده کننده‌ها از ساحل با توجه به جامعه هدف سازمان‌های مختلف را در اولویت برنامه‌ریزی‌های خود ذکر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اکران فیلم‌های شانزدهمین جشنواره فیلم فجر در اصفهان
امام زمان (عج) تهاجم دشمن را نظارت می‌کنند
ایرانِ امام زمان
توزیع یک تن گوشفیل نذری در اصفهان
جشن نیمه شعبان در سراسر کشور
حقوق بشر به سبک پهلوی
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اهدای  ۳۸۶ واحد خون در سالروز مولود حضرت مهدی(عج)
ریختن مواد سمی روی اراضی جنوب لبنان از سوی اسرائیل جنایت است
گشایش ششمین نمایشگاه مد و لباس فردخت در کاشان
با امید از پس همه کارها بر می‌آییم
حمایت مصر از راهکار‌های سیاسی حل اختلاف ایران - آمریکا
افتتاح و آغاز ۷ طرح عمرانی همزمان با دهه فجر در همدان
مسجد مقدس جمکران میزبان جمعیت میلیونی عاشقان امام زمان (عج)
افتتاح ۲۸ طرح خدماتی در بخش‌های دابودشت و دشت سر آمل
تمرکز استان بر فرآوری مواد معدنی و ایجاد ارزش افزوده است
بهره برداری دو خانه بهداشت در حاجی‌آباد
پخش گزارش بازدید سرلشکر موسوی از یگان موشکی سپاه از خبر ۲۰:۳۰
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۳۳ طرح برق‌رسانی در استان بوشهر
شهادت یک سرباز در شهرستان گچساران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)