• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۵۹۵۳۸
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۷
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
فراخوان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی؛

میثاق امت با امام

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از ملت بزرگ و فهیم ایران اسلامی دعوت می‌کند تا ضمن حضور پرشور، گسترده و معنوی در مراسم بیست و هشتمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و به ویژه مراسم پنجاه و چهارمین سالگرد قیام یوم‌الله پانزدهم خرداد، با امام شهدا و شهیدان تجدید میثاق و با مقام ولایت تجدید عهد کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در اطلاعیه فراخوان سراسری و دعوت عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آمده است:

قیام خونین یوم‌الله پانزدهم خرداد، سرآغاز و نقطه ثقل پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن‌ماه 1357 بود که باعث تسریع و تشدید روند شکل‌گیری مبارزات و انقلاب اسلامی شد.

قیام حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه) علیه لایحه ننگین و استعماری کاپیتولاسیون، بخش مهمی از مبارزات نهضت بزرگ وی علیه استبداد، استعمار و ظلم نظام ستمشاهی بود که در بهمن 57 با نثار جان تعداد کثیری از مردم شهیدپرور ایران اسلامی به ثمر نشست و میوه جمهوری اسلامی ایران را به بار آورد.

حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه) حقیقتی همیشه جاودان و خاموش‌نشدنی است که با هدایت‌های داهیانه خود در نهضت الهی‌اش پایه‌گذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و معمار کبیر انقلاب اسلامی شد و به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) :«این انقلاب بی‌نام خمینی(رحمة الله علیه) در هیچ‌کجای جهان شناخته شده نیست.»

به درستی که خمینی روح خدا بود در کالبد زمان و روح خدا همیشه در دفتر خاطرات افتخارات ایران اسلامی و در قلوب میلیون‌ها عاشق شیفته وی و در حافظه ملت بزرگ ایران برای همیشه تاریخ، جاودانه خواهد ماند.

امسال پس از خلق حماسه بزرگ و شکوهمند سیاسی و پس از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، ایران اسلامی با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و امام راحل در کنار مرقد مطهر آن حضرت، در روز یک‌شنبه چهاردهم خرداد و بهره‌مندی از بیانات ارزشمند و راهگشای رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) و نیز در سراسر کشور، با تکریم از مقام شامخ و رفیع آن روح بلند دوران با آرمان‌های سترگ و اندیشه‌های تابناک ایشان پیوندی دوباره بندند.

ملت شریف و شهیدپرور ایران اسلامی در فردای چهاردهم خرداد؛ در پنجاه و چهارمین سالگرد قیام خونین یوم‌الله 15 خرداد بار دیگر سند پایبندی خود را به راه، اندیشه و نهضت عظیم خمینی کبیر(رحمة الله علیه) به نمایش گذاشته و میثاقی مجدد با امام و رهبری بسته و پیوند ناگسستنی میان امت و امام و ملت و ولایت را به اثبات می‌رسانند که اماما! راهت را تا آخرین نفس و قطره خون همچنان استوار ادامه خواهیم داد و در این راه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

این مراسم نیز در روز دوشنبه 15 خرداد در سراسر کشور و در تهران به‌صورت ویژه در گلزار شهدای یوم‌الله 15 خرداد (واقع در خیابان خـاوران، میدان بسـیج، بزرگـراه امام رضا (علیه السلام)، پس از میدان ثـامن‌الحجج از ساعت «17:30 تا 19:30» با حضور خیل کثیر عاشقان و فرزندان خمینی و مردم قدرشناس ایران اسلامی برگزار می‌شود.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان اطلاعیـه فراخوان سراسری و دعوت عمومی خود، بار دیگر ضمن تسلیت ایام سوگواری ارتحال جانسوز امام خمینی(رحمة الله علیه) و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدای گلگون‌کفن قیام خونین یوم‌الله پانزدهم خرداد از ملت شریف و قدرشناس ایران اسلامی و عموم آحاد، اقشار و اصناف مختلف مردم فهیم دعوت می‌کند تا با حضور آگاهانه، پرشور و گسترده خود در ویژه مراسم 14 و 15 خرداد باردیگر ضمن تجدید میثاق با امام و تجدید عهد با مقام معظم رهبری، پایبندی خود را به راه، اندیشه و نهضت عظیم خمینی کبیر به اثبات برسانند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۴۱۰ تن شن و ماسه قاچاق در شهرستان رشت
آغاز مرحله اول المپیاد دانش‌آموزی از امروز
تهران میزبان هفته دوم سوپر لیگ سبک‌های آزاد کاراته
۱۱۵ طرح بهزیستی مازندران در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد
اختصاص ۵۵۰ میلیارد تومان برای آبرسانی در مازندران
نمایش سه فیلم در دومین روز جشنواره فیلم فجر
محدودیت‌های ترافیکی ۱۲ بهمن ماه در بیرجند
ماجرای یک دشمنی ۴۷ ساله با انقلاب اسلامی
کشف کود شیمیایی قاچاق در امیدیه 
اجرای ۳۹۹ طرح آبرسانی در مازندران
بهره‌مندی ۴۵۰۰ هکتار شالیزار مازندران از ۱۲ طرح جدید آبی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی
افتتاح و کلنگ زنی ۳۵۵ طرح برق‌رسانی در خوزستان در دهه مبارک فجر
فعال‌سازی ۲۲۰ واحد تولیدی در آذربایجان‌شرقی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
۲۳۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری در آستانه بهره‌برداری
گونه معمایی، سینمایی‌ترین قالب است
تولید الکترود نانویی بومی با ایمنی و کیفیت بالاتر در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
ساترا تحریم شد
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
اقدام اروپا علیه‌ ایران برای‌‌ جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه
فرمانده کل ارتش: دست ما روی ماشه است
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
یک کشته و ۱۴ مصدوم در حادثه انفجار واحد مسکونی در بندرعباس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)