با هدف بررسی راهبرد نظامی جدید؛
سفر هیئت آمریکایی به افغانستان
یکی از اعضای هیئت آمریکا در سفر به افغانستان اعلام کرد در بازگشت به آمریکا به دونالد ترامپ رئیس جمهور اعلام خواهد کرد که اکنون تعداد نظامیان آمریکایی در افغانستان کافی نیست.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، شبکه الجزیره انگلیسی از سفر یک هیئت ویژه آمریکا به کابل با هدف بررسی طرح های نظامی آمریکا در افغانستان خبر داد.
تلویزیون الجزیره انگلیسی افزود: هیئت ویژه آمریکا به ریاست سناتور جمهوریخواه جان مک کین رئیس کمیته نیروهای مسلح سنا به کابل سفر و وی اعلام کرده است ما به یک راهبرد نظامی جدید در افغانستان نیاز داریم و در این سفر راهبرد نظامی جدید را در افغانستان بررسی خواهیم کرد که هدف آن پیروزی و بُرد در جنگ است. وی گفت راهبردی که هدف آن صرفا شکست نخوردن در افغانستان باشد قابل قبول نیست.
بر اساس این گزارش، یکی از اعضای هیئت آمریکا در سفر به افغانستان هم اعلام کرد در بازگشت به آمریکا به دونالد ترامپ رئیس جمهور اعلام خواهد کرد که اکنون تعداد نظامیان آمریکایی در افغانستان کافی نیست.
خبرنگار شبکه الجزیره انگلیسی در گزارشی از کابل گفت: هیئتی متشکل از نمایندگان دو حزب آمریکا در سنای این کشور به افغانستان سفر کرده است تا از نزدیک تحولات این کشور را بررسی کنند. اما همه اعضای این هیئت متفق القول هستند که افغانستان با شرایط کنونی در مسیر پیروزی قرار ندارد. این گروه از نمایندگان سنای آمریکا اعلام کرده اند که مشخص شده است که راهبرد قدیمی آمریکا در افغانستان ناکارآمد است. آنها تاکید کرده اند که اکنون زمان ایجاد تغییرات در افغانستان فرا رسیده است. لینزی گراهام یکی از اعضای هیئت آمریکایی در سفر به کابل هم گفته است که هنگام بازگشت به آمریکا به دونالد ترامپ اعلام خواهد کرد که تعداد نیروهای آمریکایی در افغانستان که حدود هشت هزار و چهارصد نفر است ناکافی است و آمریکا یا باید همه نیروهایش را از افغانستان خارج یا نیروهای بیشتری به این کشور اعزام کند. این نماینده سنای آمریکا افزود کشورهای عضو ناتو هم قول داده اند که نیروی بیشتری به افغانستان اعزام کنند و این نیروها باید در بخش آموزش و ارائه مشاوره به نیروهای افغان نقش فعال تری ایفا کنند و در عین حال آمریکا هم باید نیروهای بیشتری به افغانستان اعزام کند و همزمان با بکارگیری گسترده نیروی هوایی آمریکا در افغانستان، این نیروها هم، باید نقش فعال تر و گسترده تری در افغانستان ایفا کنند تا شرایط کنونی در این کشور که به بن بست رسیده است تغییر کند.
بر اساس این گزارش، اعضای هیئت آمریکایی در سفر به افغانستان از وزیر امور خارجه آمریکا هم انتقاد و اعلام کردند که در حال حاضر تعداد دیپلمات های آمریکایی در افغانستان کافی نیست و تنها کاردار سفارتخانه آمریکا در کابل مستقر است و هنوز دولت ترامپ سفیر جدیدی برای افغانستان معرفی نکرده است، این در حالی است که جنگ آمریکا در افغانستان به طولانی ترین جنگ تبدیل شده است و بسیاری از پست های دیپلماتیک سفارت آمریکا در افغانستان مشخص نشده اند. اعضای هیئت آمریکایی در سفر به کابل از رکس تیلرسون وزیر امور خارجه کشورشان درخواست کردند که به زودی به کابل سفر و مشکلات و مسائل دیپلماتیک سفارت آمریکا در کابل را رفع کند.