• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۴۷۵۳۲
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۶
سیاسی » رهبری
تاکید رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ بر سه جهت‌گیری اصلی دولت آینده؛

معیشت مردم، تعامل گسترده با دنیا و ایستادگی مقابل سلطه‌ طلبان

رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری دوازدهم، سه جهت‌گیری اصلی دولت آینده را معیشت مردم، تعامل گسترده با دنیا و ایستادگی مقابل سلطه‌طلبان اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای  در این مراسم در سخنانی با تبریک ایام میلاد حضرت امام رضا(ع)، تقارن مراسم تنفیذ با ایام ولادت آن حضرت را مایه برکت خواندند و با اشاره به اهمیت بالای جلسه امروز، خاطرنشان کردند: یکی از موارد اهمیت این مراسم، آغاز دوره مدیریتی جدید در کشور است که امید می‌رود رئیس‌جمهور محترم و مسئولان همراه ایشان در دوره جدید، با ابتکار ها و توانمندی‌هایِ بیش از گذشته، مطالبات مردم را برآورده و آنان را خرسند کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود 
ایشان، دومین جنبه اهمیت بسیار زیاد جلسه تنفیذ را، «نقش‌آفرینی مردم در انتخاب مدیران طراز اول کشور» برشمردند و افزودند: این مراسم تنفیذ، دوازدهمین مراسم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است که نشان‌دهنده تأثیرگذاری رأی و گزینش مردم است که این دستاورد بزرگ، به برکت انقلاب، محقق شده است.
 
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تشکیل ده دوره مجلس شورای اسلامی، پنج دوره شورای اسلامی شهر و روستا و پنج دوره مجلس خبرگان، با رأی مردم از ابتدای انقلاب تاکنون گفتند: قبل از پیروزی انقلاب به‌واسطه وجود دیکتاتوری، مردم هیچ نقشی در تعیین مدیران کشور نداشتند، اما به برکت انقلاب اسلامی و عزم راسخ، ایمان عمیق، بصیرت بی پایان، شجاعت بی‌نظیر مرد بزرگی همچون امام راحل، مردم از حاشیه به متن آمدند و صاحب اختیار شدند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: نسل جدید و جوانان کشور، دوران قبل از انقلاب را ندیده اند، اما نقش‌آفرینی مردم در حکومت، دستاورد عظیمی است که امام بزرگوار توانست با به حرکت در آوردن اقیانوس ملت، به سال‌ها و قرن‌ها حکومت سلطنتی و وراثتی و دخالت و سلطه بیگانگان پایان و جهت حرکت کشور و ملت را تغییر دهد.

ایشان با تأکید بر اینکه مردم و مسئولان باید به چهار دهه «مردم سالاری دینی و نقش آفرینی مردم در شئون کشور و در انتخاب مسئولان» افتخار کنند، گفتند: مسئولانی که در دوره جدید مشغول به‌کار خواهند شد، میراث‌دار چهل سال تلاش و ابتکار مسئولان مختلفی هستند که زیربناهای علمی، عملی و فکری فراوانی را بوجود آوردند که قبل از انقلاب مطلقاً وجود نداشتند.

رهبر انقلاب اسلامی، این زیربنا‌ها را سکوهای پرش ملت به‌سوی آینده خواندند و تأکید کردند: مسئولان جدید و همراهان رئیس‌جمهور محترم، باید از چهار دهه تجربه و توانایی‌های متراکم استفاده کنند و با افزودن بر این سرمایه ملی، آن را تحویل مدیران بعدی دهند.

حضرت آیت الله خامنه ای، تربیت نسل‌های جدید با تفکر انقلابی و سرشار از انگیزه و آمادگی برای کار را یکی از برکات انقلاب اسلامی برشمردند و با توصیه به مسئولان برای استفاده از این فرآورده عظیم، افزودند: یکی دیگر از دستاوردهای چهار دهه مدیریت نظام جمهوری اسلامی، تعامل ملت ایران با دنیا و در عین حال مقابله جدی با نظام سلطه و ایستادگی در برابر ترفندهای بدخواهان بوده است.

ایشان در همین بخش خاطرنشان کردند: یکی از نکاتی که اصرار بر تکرار آن دارم تا از ذهن‌ها فراموش نشود، غافل نشدن از «حضور و ترفند دشمن» است.

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: هیچ‌گاه نباید فراموش کنیم که دشمن، مشغول طراحی و دشمنی است، اما در چهار دهه گذشته به فضل الهی، ملت و مسئولان، آبدیده‌تر شدند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به وجود تحریم‌ها از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و بویژه در سالهای اخیر خاطرنشان کردند: اگرچه تحریم‌ها مشکلاتی را بوجود آورد، اما موجب شد توجه ما به ظرفیت‌ها و توانایی‌های داخلی معطوف شود و از آن‌ها استفاده کنیم و به همین علت امروز برغم خواست دشمن، ایران، به مراتب قوی‌تر و مقتدرتر از سالهای اول انقلاب است.

ایشان با اشاره به انواع ترفند‌ها در طول سالهای گذشته، افزودند: در این سالها، برخی‌ها همچون مسئولان فعلی امریکا، به صراحت با ملت ایران دشمنی کردند و ترفند برخی‌ها هم همچون دست چدنی در دستکش مخملی بود، اما همه این طراحی‌ها موجب شد اعتماد به نفس مردم و مسئولان افزایش یابد و راههای مقابله با ترفندهای دشمن را بیابند.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی هیچ هراسی از ترفندهای بدخواهان ندارد و بواسطه ظرفیت‌های فراوان کشور، راههای مقابله با آن را می‌داند، گفتند: مسئولان دولت جدید بدانند که سکاندار چنین نظام پر ظرفیت و پر استعدادی هستند و باید با شناخت این استعدادها، از آن‌ها بهره برداری شود.

حضرت آیت الله خامنه ای، دولتمردان جدید را به «تکیه بر هویت انقلابی، کار جهادی و بهره‌مندی از حمایت مردمی و سرمایه‌های مادی و معنوی کشور» توصیه کردند و در بیان سه جهت گیری دولت آینده افزودند: «پرداختن به مشکلات مردم بویژه مشکلات معیشتی و اقتصادی» به عنوان اولویت اصلی، «تعامل گسترده با دنیا و ارتباطات وسیع با ملت‌ها و دولتها»، و «ایستادگی همراه با صلابت و قدرت در مقابل سلطه طلبان»، سه جهت گیری اصلی است که باید به‌طور همزمان در دستور کار دولت باشد.

رهبر انقلاب اسلامی، رژیم ایالات متحده امریکا را متجاوزتر و وقیح‌تر از همه سلطه طلبان دانستند و تأکید کردند: چهار دهه فعالیت بین المللی نشان داده است که هزینه تسلیم در برابر قدرتهای زورگو به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی در برابر آن‌ها است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه «تسلیم»، ملت‌ها را بیچاره و مسیر پیشرفت را به روی آن‌ها مسدود می‌کند، افزودند: جمهوری اسلامی به توفیق الهی، هیچگاه در مقابل استکبار و نظام سلطه تسلیم نشده و بر سر خواسته‌های آن‌ها سازش نکرده است و به برکت ایثار و فداکاری شهدا، امروز علاوه بر اقتدار و پیشرفت بیشتر، شعارهای خود را نیز برجسته‌تر کرده است.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه ده توصیه به رئیس جمهوری محترم و همکاران ایشان، بیان کردند.

«امانت دانستن مسئولیت و امانتداری آن»، «اولویت بندی در برنامه ریزی‌ها و هزینه کرد‌ها بویژه تلاش برای ریشه‌کنی فقر و فساد»، و «حرکت براساس برنامه ششم»، سه توصیه اول حضرت آیت الله خامنه‌ای بود.

ایشان در بیان توصیه چهارم گفتند: «اتحاد ملت» را مهم بشمارید و حفظ کنید و مراقب باشید، التهاب آفرینی و دو دستگی مضر میان مردم ایجاد نشود.

ایشان با اشاره به سلایق مختلف مردم خاطرنشان کردند: بگذارید مردم با سلایق مختلف، زندگی آرامی در کنار یکدیگر داشته باشند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
رهبر انقلاب اسلامی در توصیه پنجم خطاب به رئیس جمهور و دولت آینده، گفتند: از نظرات مخالف آشفته نشوید، زیرا در کار‌ها و وظایف سنگین، نقص وجود دارد و باید با پذیرش و تحمل انتقاد، اجازه دهید منتقدین، دیدگاههای خود را بیان کنند.

ایشان در توصیه بعدی خود، دولتمردان را به رفتن به میان مردم و برقراری ارتباط بی واسطه با آنان سفارش کردند و در بیان توصیه هفتم، افزودند: قدر نیروهای مؤمن، انقلابی و پرانگیزه را بدانید، زیرا همین نیرهای انقلابی هستند که در مشکلات، کشور را حفظ و سینه سپر می‌کنند.

توصیه هشتم رهبر انقلاب اسلامی به مسئولان، از یاد نبردن دشمنیِ دشمنان بود که گفتند: همواره در تصمیم گیری‌ها و تعامل‌های بین المللی به یاد داشته باشید که دشمن همه توان خود را برای نابودی شما بکار گرفته است و از هر بهانه‌ای هم استفاده می‌کند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای به جنجال‌های اخیر درخصوص پرتاب موشک ماهواره بر به فضا اشاره کردند و افزودند: پرتاب این موشک ماهواره بر، یک کار علمی و فنی و معمول و البته لازم برای کشور بود، اما در همین موضوع نیز جنجال بپا کردند.

توصیه بعدی رهبر انقلاب به دولت‌مردان، لزوم کار قوی و جهادی و حساب شده در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی، دفاعی و حفظ هویت اسلامی و انقلابی برای مقابله با ترفند‌ها و بهانه‌های بدخواهان و پاسخ به آن‌ها بود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در بیان دهمین و آخرین توصیه خود خطاب به مسئولان گفتند: به خدا توکل کنید و به وعده نصرت الهی باور داشته باشید.
 
ایشان در پایان با تأکید بر اینکه نباید در مقابل دین ستیزان و قانون شکنان آرام نشست، خاطرنشان کردند: بدانید که آینده متعلق به شماست.

در این مراسم همچنین آقای روحانی رئیس‌جمهور در سخنانی با تبریک ولادت با سعادت امام رضا علیه‌السلام، با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی، و رهاورد امام بزرگوار برای مردم یعنی خودباوری، عزت، استقلال و آزادی، افزود: برای ساختن آینده‌ای که تجلی آزادی، امنیت، آرامش و پیشرفت باشد، ناگزیر از اتکاء بیشتر به توانمندی‌های بی‌پایان ملت هستیم.

آقای روحانی، «ریشه‌کنی فقر و فساد»، «مهار تورم»، «رشد اقتصادی»، «سربلند شدن ایران در محافل بین‌المللی» و «دستیابی به بازار منطقه و جهان» را جزو حقوق مردم دانست و افزود: «رشد فضای آزاد و معنوی»، «دسترسی آسان به اطلاعات»، «برابری در برابر قانون»، «داشتن آینده‌ای مطمئن»، «اظهار نظر و گفتگو»، و «در جریان امور کشور قرار گرفتن»، نیز از حقوق مردم است.

رییس جمهور با اشاره به امانتداری نظام در قبال آراء مردم، خاطرنشان کرد: مردم در این انتخابات با زبان رأی، دوباره با نظام، رهبری، دولت و منتخب خود، تجدید پیمان کردند و اکنون بار مسئولیت بر دوش ماست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
آقای روحانی، «مردم‌سالاری دینی» را از برکات جمهوری اسلامی خواند و گفت: بدون شک این دستاورد بزرگ، مرهون راهبری امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی است که با نگاه راهبردی و مشی پدرانه و با سعه صدر، بستر رشد فرزندان انقلاب با سلایق سیاسی مختلف را فراهم کرده‌اند.

رئیس‌جمهور، «عدالت اجتماعی» و «رفع فقر» را از آرمان‌های انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: دولت یازدهم از طریق «بازگرداندن ثبات اقتصادی»، «کاهش تورم» و «افزایش خدمات عمومی» از جمله ایجاد بیمه همگانی و انجام طرح تحول نظام سلامت، قدم‌های مهمی برداشت، اما هنوز وضعیت فقر و نابرابری در کشور شایسته ملت و زیبنده جمهوری اسلامی نیست.

آقای روحانی، هدف دولت دوازدهم را «ریشه‌کن کردن کامل فقر مطلق از جامعه ایران» و «ایجاد نظام جامع تأمین اجتماعی» خواند و افزود: رفع فقر در گرو ایجاد شغل است و ایجاد شغل و تولید ثروت، مستلزم سرمایه‌گذاری‌های گسترده و دسترسی به بازار و فناوری‌های پیشرفته است.

رئیس‌جمهور، اولویت اصلی دولت دوازدهم را «افزایش تولید و اشتغال» دانست و گفت: ما برنامه اقتصادی خود را بر مبنای سیاست‌های کلی نظام بویژه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اصل ۴۴ و با هدف ایجاد یک انقلاب اقتصادی طراحی کرده‌ایم.

آقای روحانی با تأکید بر لزوم تعامل با جهان، افزود: گذر از دشوارترین تحریم‌ها با ترکیبی از «قدرت دیپلماسی» و «برخورداری از توان بازدارنده دفاعی» میسر شد.

رئیس‌جمهور، برجام را نشانه حسن نیت ایران برای تعامل جهانی دانست و گفت: اکنون با پشتیبانی ملت که حماسه بزرگ انتخابات را آفرید، بر تعامل سازنده و مؤثر با جهان در چارچوب قانون اساسی تأکید داریم.

آقای روحانی، پایان انتخابات را آغاز فصل «همدلی و همکاری» خواند و افزود: وقت آن است که همه در سایه گفتگو و انتخاب بهترین راهکار‌ها و با استفاده از توان و ابتکار همه نیروهای خلاق، کارآمدی نظام را ارتقا بخشیده و رضایت مردم را به ارمغان آوریم.

همچنین وزیر کشور گزارشی از روند برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد.

آقای رحمانی‌فضلی مهمترین پیام حضور گسترده ملت در پای صندوق‌های رای را اعتقاد به آرمان‌های انقلاب اسلامی خواند و افزود:

امنیت، سلامت، قانونمند بودن و مشارکت حداکثری، چهار مولفه مهم انتخابات اخیر بود.

وزیر کشور با اشاره به اقدامات انجام گرفته به منظور صیانت از آرای مردم و تأمین امنیت انتخابات گفت: انتخابات ریاست جمهوری در ۶۲ هزار و ۳۸۱ شعبه اخذ رای در سراسر کشور و نیز در ۱۰۳ کشور جهان برگزار شد و در نهایت، شورای نگهبان صحت برگزاری انتخابات را بدون ابطال حتی یک صندوق از صندوق‌های اخذ رأی، تایید کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیانیه حزب موتلفه اسلامی آذربایجان شرقی به مناسبت ۲۲ بهمن
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن
فروپاشی باند سارقان خودرو با پوشش مسافرکش در ری
اعمال محدودیت ترافیکی در گیلان در یوم الله ۲۲ بهمن
گشایش نمایشگاه نجوم شناسی در کبودراهنگ
اختصاص ۳۰ هزار میلیارد تومان برای توسعه فناوری در مدارس کشور
روز‌های بارانی و برفی پیش روی خوزستانی‌ها
وزش بادهای شدید همراه با گرد و خاک در مناطق شرقی فارس
بهره برداری از طرح های عمرانی و اقتصادی دهه فجر در گرمسار
تلاش دولت چهاردهم برای ارتقای رتبه‌های توسعه‌ای لرستان
پیگیری مطالبات مردمی در مرکز رسیدگی به شکایات سازمان بازرسی کل کشور
انقلاب اسلامی ایران از نگاه شخصیت‌های روسی
مسابقات کشوری هاکی سالنی زیر ۲۳ سال
شناسایی کارگاه تولید عسل قلابی توسط دریابانان بندرانزلی
رتبه‌بندی ویژه علوم انسانی از سال آینده اجرا می‌شود
استفاده از تکنولوژی جدید در آموزش و پرورش
حضور در راهپیمایی ۲۲بهمن بهترین راه برای حمایت از نظام
افتتاح واحد تولید کننده تجهیزات پزشکی شیراز
سفر معاون رئیس‌جمهور به خراسان شمالی برای افتتاح طرح‌های توسعه‌ای
جشنواره بومی و محلی توانمندی‌های بانوان روستایی شهرستان رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
وزیر جهاد کشاورزی: در تولید مرغ به خودکفایی رسیده ایم
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)