• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۵۱۵۳۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۸
ورزشی » رزمی
بعد از استعفای ناطق نوری و با انتخاب سرپرست فدراسیون؛

داورزنی: نمی‌خواهیم بوکس از برنامه هایش عقب بماند

معاون وزیر ورزش گفت: استعفای ناطق نوری ارزشمند بود و وزارتخانه برای اینکه بوکس از برنامه‌ها عقب نماند، به سرعت سرپرست فدراسیون را معرفی کرد.

داورزنی: نمی‌خواهیم بوکس از برنامه هایش عقب بماندمحمدرضا داورزنی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره تغییرات در فدراسیون بوکس گفت: بعد از ۲۷ سال ناطق نوری اعلام کرد که برای کمک به بوکس نیاز است نیروی جوانی در راس فدراسیون قرار گیرد تا این رشته بتواند با تحرک جدید انتظارات را برآورده کند. بعد از ۱۰ سال توقف، ناطق نوری بوکس را احیا کرد. او تلاش و اقدامات بسیار ارزشمندی برای این رشته انجام داده و با استعفایش هم کار ارشمندی انجام داده اشت.

وی افزود: طبق قانون ناطق نوری تا انتخابات بعدی رئیس فدراسیون بوکس بود، اما با توجه به علاقمندی به این رشته و نیاز به حضور نیروی جوان برای اهداف پیش بینی شده آن، ترجیح داد قبل از موعد انتخابات استعفا دهد و میدان را به جوان تر‌ها بسپارد.

معاون وزیر ورزش گفت: وزارت ورزش هم برای اینکه وقفه‌ای در برنامه‌های بوکس ایجاد نشود سرپرست فدراسیون را به سرعت معرفی کرد. سرپرست فدراسیون بوکس ۶ ماه فرصت دارد تا مقدمات برگزاری مجمع را انجام دهد، ضمن آن که نمی‌خواهیم زمان را برای بازی‌های آسیایی جاکارتا و مقدماتی المپیک ۲۰۲۰ از دست بدهیم. نیاز بود تا بوکسور‌ها خود را آماده مسابقات کنند و معطل نمانند بنابراین بلافاصله مراسم معارفه برگزار شد.

وی ادامه داد: تودیعی نداشتیم چرا که در اقدام ارزشمند وزارت ورزش که در همه دنیا مرسوم است، بحث استفاده از ناطق نوری به عنوان رئیس افتخاری فدراسیون بوکس مدنظر قرار گرفت.

این کار در جهت تکریم خدمات افراد اثرگذار در جامعه ورزش انجام می‌شود که مدت‌ها است در فدراسیون‌های مختلف جهانی و IOC (کمیته بین المللی المپیک) به پاسداشت زحمات برخی افراد انجام می‌شود. ما هم ممکن است در سایر رشته‌های ورزشی این برنامه را داشته باشیم.

طبق قانون عمل کردیم

داورزنی در خصوص برخی صحبت‌ها مبنی بر پذیرش غیرقانونی استعفای ناطق نوری و انتخاب سرپرست برای فدراسیون بوکس گفت: اساسنامه مصوب دولت در سال ۷۸ تدوین شد و اصلاحاتی هم در سال ۸۱ داشت. این اساسنامه از طرف دولت ابلاغ شده و ملاک عمل همه فدراسیون‌های ما است. در تبصره یک و ۲ ماده ۱۰ اساسنامه فعلی، به رئیس سازمان تربیت بدنی وقت و حالا وزیر ورزش این اختیار داده شده است که استعفای رئیس فدراسیون پذیرفته شود.

وی افزود: اساسنامه جدید فدراسیون‌های ورزشی هنوز مراحل تصویب را طی می‌کنند و در آن فرمول تغییر کرده است و بعد از استعفای رئیس فدراسیون، نائب رئیس کار را دنبال خواهد کرد. اساسنامه جدید باید در دولت و در مجمع فدراسیون‌ها تصویب شده، سپس به فدراسیون‌های جهانی ابلاغ شود.

از برنامه فدراسیون‌ها حمایت می‌کنیم

معاون وزیر ورزش در خصوص بحث بازیکن سالاری در برخی رشته‌های ورزشی گفت: طبیعی است، برخی اوقات اتفاقاتی رخ دهد که جالب نیست. ورزشکاری که سال‌ها برای تیم ملی تلاش کرده است شاید زمانی با عصبانت بر اثر فشار تمرینات سنگین و مصدومیت، آستانه تحمل خود را از دست بدهد و تصمیمی بگیرد که درست نیست، اما نباید تن‌ها برای این حرکت به او نمره دهیم. لازم است در این خصوص ورزشکار برای مدتی از تیم ملی فاصله بگیرد تا آستانه تحملش بالا برود و حرمت‌ها حفظ شود.

وی با بیان اینکه کسب افتخار و مدال بر مبنای اصول اخلاقی ارزشمند است، افزود: سیاست کلی وزارتخانه تلاش بر ترویج حوزه اخلاق و تربیت در بین ورزشکاران است و از تصمیم کادر فنی و منافع ملی هم حمایت می‌کند.

ورود خانواده‌ها به ورزشگاه‌ها مشکل ندارد

داورزنی در درباره بحث حضور خانواده‌ها در ورزشگاه‌ها گفت: حضور خانواده‌ها در برخی رشته‌ها مشکلی ندارد، اما روی کیفیت و ساختار ورزشگاه‌ها و سالن‌ها باید به گونه‌ای عمل کنیم که حرمت خانواده‌ها حفظ شود.

وی افزود: برای میزبانی‌های بین المللی نیاز به زیرساخت‌های مناسبی مثل سرویس‌های بهداشتی، محل نشستن، و رفت و آمد داریم تا خانواده‌ها احساس امنیت کنند و نگرانی در بین علما و مسئولان هم برطرف شود و اقدامات زیادی در این خصوص انجام شده است. در ساخت پروژه جدید بانوان در مجموعه آزادی، سرپوشیده بودن ورزشگاه مدنظر قرار گرفته است تا شرایطی فراهم شود که بتوانیم میزبان مسابقات مختلف بانوان باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصفهان، میزبان سی ‌و هشتمین نشست سازمان جهانی گردشگری
برگزاری هفتمین اجلاس نماز اصفهان
افتتاح مرحله دوم گلخانه در دولت آباد شهرستان برخوار
فرصت های نوظهور اقتصادی کشورمان در غرب آفریقا
«آن روز که سنگ بارید» و «جزیره آدم خوب‌ها»، از شبکه مستند
بهره برداری از نیروگاه خورشیدی ۶۰ کیلوواتی در استانداری خوزستان
آموزش و آزمون شرط صدور پروانه برای مشاوران املاک و خودرو در خوزستان
احیا ۶۰۰ قنات کشور با طرح‌های آبخیزداری
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
پیوند خلاقانه سرگرمی و آموزش مفاهیم قرآن کریم
عملیات روشنایی سه نقطه حادثه خیز محور دزفول به شوشتر
فعالیت ۱۳ هزار کمباین مهاجر در ایران
بازدید معاون حقوقی قوه قضائیه از مراکز قضایی شهرستان نظرآباد
کشف لوازم خانگی قاچاق از یک شناور
خوانش آیه‌ها از زبان نقش‌ها و رنگ‌ها
کنده تراش تجهیزی نوین در بهبود کیفیت فضای سبز
ضرب‌الاجل استاندارسازی شهربازی‌ها و مراکز خدماتی لرستان
اعلام زمان نشست خبری سرمربیان استقلال و پیکان
طنین دلنشین کلام وحی در بین خانواده‌ها
البرز یکی از استان‌های پیشرو در مبارزه با تغییر کاربری غیرمجاز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
پزشکیان: به دنبال ناامنی و تنش در منطقه نیستیم
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
۶ اسفند، آخرین فرصت برای نام نویسی در آزمون استخدامی
کاخ سفید: گزینه اول ترامپ برابر ایران همواره دیپلماسی است
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)