• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۵۵۵۸۶
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

راه‌هایی برای ترمیم دندان‌های پوسیده

مسؤول کارگاه سرامیک در ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران شرایط استفاده از سرامیک‌های دندانی برای ترمیم دندان را تشریح کرد و گفت: سرامیک دندان ساختاری شبیه به کریستال دارد که موادی به آن اضافه می‌شود تا استحکام آن افزایش پیدا کند و در عین حال خصوصیات رنگی و نوری یک دندان طبیعی را بازسازی کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، دکتر علیرضا هادی افزود: در بازسازی دندان‌هایی که دچار پوسیدگی شده در مرحله اول ترمیم‌های مستقیم داخل دهانی انجام و سپس ترمیم با مواد همرنگ یا غیر همرنگ با دندان انجام می‌شود.

وی گفت: در شرایطی که پوسیدگی قبلی دندانی به طور متوسط از ۵۰ درصد نسج دندانی بیشتر شود، ترمیم‌های مستقیم کیفیت لازم را نخواهد داشت بنابراین باید از طریق قالب گیری، ترمیم با کیفیتی در خارج دهان بسازیم.

مسؤول کارگاه سرامیک در ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ادامه داد: ترمیم با کیفیت در کلینیک در دهان بیمار امتحان می‌شود و تنظیمات لازم انجام و سپس داخل دهان بیمار قرار داده می‌شود.

هادی افزود: این ترمیم‌ها باید بتواند با محیط دهان و تغییراتی همچون دما و PH زیاد، جویدن و مصرف غذاهای مختلف هماهنگی داشته باشد و در نهایت بتواند زیبایی لازم را برای بیمار به ارمغان بیاورد.

وی با بیان اینکه باید در ترمیم هر دندان بیمار ۳ اصل مهم رعایت شود، گفت: ۳ اصل خصوصیات فیزیکی، استحکام کافی و سازگاری بیولوژیک با محیط دهان را داشته باشد و برای فرد زیبایی به ارمغان آورد.

مسؤول کارگاه سرامیک در ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران گفت: مواد و تکنیک‌های مختلف مورد استفاده هر کدام نقاط قوت و ضعفی دارند ضمن آنکه می‌توانند نیازهای ما را برآورده کنند.
وی ادامه داد: در گذشته استفاده از روکش با زیرساخت‌های فلزی دارای استحکام بالا که بر روی آن ماده‌ای به نام سرامیک قرار می‌گرفت مرسوم بوده است که هدف از استفاده کردن این سرامیک تأمین زیبایی بوده است.
این متخصص دندانپزشک گفت: سرامیک ماده‌ای است که در آزمایشگاه ساخته می‌شود و بر روی اسکلت فلزی قرار می‌گیرد و شکل مناسبی را برای ترمیم داخل دهان ایجاد می‌کند تا زیبایی و کارایی جویدن لازم را برای دندان فراهم کند.

مسئول کارگاه سرامیک در ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران گفت: زیبایی به وجود آمده توسط این دسته از ترمیم‌ها خوب است ولی عالی نیست به علت اینکه در زیر آن ساختار فلزی وجود دارد که می‌تواند سایه فلزی ایجاد کند و در برخی از موارد در لبه‌های ترمیم دندان سایه فلزی دیده می‌شود.

مسئول کارگاه سرامیک در ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران افزود: انتخاب نوع ماده سرامیکی به عواملی، چون زیبایی برای دندان‌های قسمت جلویی، میزان فشار و نیرو در دندان‌های عقبی بستگی دارد. 

ششمین همایش زیبایی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با حضور صاحب نظران و استادان برجسته این حوزه ۲۵ تا ۲۷ مرداد در مدت ۳ روز در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
تداوم بهره برداری از طرح‌های عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
باران در راه کرمان
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
امروز: ایران - اندونزی، مصاف با پدیده مسابقات در فینال
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)