• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۷۷۰۷۷
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۹
اجتماعی » جامعه و شهری
سید حسن خمینی خطاب به شورای پنجم:

نسبت به مشکلات مالی شهرداری حساسیت داشته باشید

یادگار امام خمینی(ره) درجمع اعضای شورای اسلامی و شهردار شهر تهران گفت: نسبت به مشکلات مالی شهرداری حساسیت داشته باشید و نسبت به هر تخلف مالی با حساسیت بالا برخورد کنید.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری صداوسیما، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش که شهردار تهران نیز آنها را همراهی می‌کرد،‌ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب اسلامی و حضرت آیت الله هاشمی و علو درجات برای آنها در درگاه الهی گفت: دوره جدید مسئولیت دوستان را به نوبه خودم تبریک می‌گویم، دوستان شورا مجموعه‌ای از نیروهای با توان، با سابقه و توانمند هستند که گردهم آمدند.
وی افزود: امید زیادی به موفقیت شما در شهر تهران وجود دارد. وجود کارشناسان برجسته در شورا همچون "الویری" که دوره‌ای شهرداری تهران را در سابقه خود دارند و همچنین "مسجدجامعی" که دوره‌ای طولانی در شورا حضور داشتند و ریاست شورا را هم بر عده داشتند و همچنین ریاست فعلی شورا، "محسن هاشمی" که به نوعی بنیان گذار و پدید آورنده مجموعه مترو هستند. مجموعه‌ای که امروز به عنوان یکی از نقاط درخشان شهر تهران محسوب می‌شود.
یادگار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اعتماد قوی مردم به عنوان یک پتانسیل بزرگ همراه اعضای شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش اشاره کرد و افزود: در هیچ دوره‌ای چنین اعتماد و رای بالا و یکدست و همراهی دوستان با هم سابقه نداشته است. از شورای اول که بگذریم هیچ دوره‌ای این گونه یکدست و با اعتماد قوی مردم را شاهد نبوده‌ایم. این موضوع هم مسئولیت به همراه دارد و هم امیدی که در دل مردم ایجاد کرده تا شهری بهتر و سالم‌تر را شاهد باشند، بر عهده شما اعضای شورای شهر خواهد بود. لذا همه باید قدردان خود باشید و اعتماد و توانمندی مردم را دست کم نگیرید.
وی تاکید کرد: مجموعه دوستان سرمایه بزرگی دارند از جمله آنکه افرادی آنها را معرفی و یا از آنها حمایت کرده‌اند و عقبه اجتماعی که پشت سر این فهرست قرار گرفته است. سرمایه بزرگی که باید قدردان آن باشید و در پی آن تلاش و کار بهتری انجام دهید و در پی آن نیز انتظار بیشتری از شما ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به انتخاب محمدعلی نجفی به عنوان شهردار تهران ادامه داد: امروز یکی از کارهای خوبی که شورا انجام داد انتخاب "نجفی" بود که نیاز به معرفی امثال بنده ندارند. ایشان در کابینه سه دولت به عنوان وزیر حضور داشتند و تقریبا در همه حوزه‌ها از صنعتی تا مسائل اجتماعی و فرهنگی حضور داشتند. همچنین ایشان دوره شش ساله‌ای در شورای شهر تهران بوده‌اند که شناخت خوبی از شهر تهران را برای ایشان پدید می‌آورد. انشالله با تلاش ایشان روزهای خوبی پیش روی شهر تهران قرار خواهد گرفت. بحث مشکلات شهر تهران از جمله مشکلات اداری شهرداری که طبیعتا به عنوان یکی از نهادهایی که بیشترین ارتباط را با مردم دارد بوروکراسی و نارضایتی مردم را نیز قابل مشاهده است. دوستان حتما می‌توانند به سمت حل و فصل بهتر و ارزانتر مشکلات شهر پیش بروند.
حسن خمینی با تاکید بر اینکه باید نسبت به حل مشکلات برنامه داشته باشیم افزود: قدرت و قوه‌ای که در مجموعه شورا و شهرداری جدید وجود دارد حاکی از وجود توان حل مشکلات دارد. به ویژه در مشکلات اجتماعی که شهر در خود پنهان دارد بی تردید شهرداری می‌تواند نقش موثری داشته باشد. البته باید از شورا و شهرداری دوره قبل نیز به نیکی یاد کنیم و قدردان زحمات آنها باشیم.
وی تاکید کرد: نسبت به مشکلات مالی شهرداری حساسیت داشته باشید. همچنین نسبت به هر تخلف مالی با حساسیت بالا برخورد کنید. نباید گرد هیچ اتهام مالی بر دامن شورا و شهرداری بنشیند. شفافیت داشته باشید تا هر کجا نقدی دارند بتوان به روشنی پاسخ گفت و سرمایه سنگین دستخوش حرکت‌های نابخردانه قرار نگیرد.
وی افزود: چشم بر هم بگذارید این چهار سال می‌گذرد؛ بی تردید این چهار سال به سرعت برق و باد می‌گذرد لذا این فرصت را قدر بدانید تا آنچه که مرضی رضای خداوند است انجام شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)