• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۸۰۷۰۸
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۱
سیستان و بلوچستان » اقتصادی

بهشت پرورش میگو در انتظار ورود سرمایه‌گذاران + گزارش

سیستان بلوچستان بهشت آبزی پروری و به ویژه پرورش میگو است.

خط ساحلی جنوب سیستان بلوچستان با صید 251 هزار تن انواع شیلات سال گذشته ، رتبه اول صید آبزیان در کشور را به خود اختصاص داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، مدیر کل شیلات استان بابیان اینکه سیستان و بلوچستان به بهشت ‌آبزی ‌پروری کشور مشهور است، در ارتباط با تولید میگو در این منطقه گفت: هیچ نقطه‌ای در ایران مانند حوزه ساحلی سیستان و بلوچستان مزیت و استعداد تولید میگوی چابهار را ندارد .
میرمرادزهی با اشاره به اینکه  فصل به وزن رسیدن میگو در چابهار کمتر از سایر مناطق و حدود 85 تا 90روز است افزود : زمان برداشت میگو در این شهرستان مرداد ماه است در حال که در دیگر استانها  در ماه های مهر و آبان برداشت میگو انجام می شود . 
میر مراد زهی گفت: با توجه به نیاز داخلی و اینکه هم اکنون تاجران اماراتی، چینی، روس و اروپایی خواستار میگوی چابهار و کنارک هستند برنامه ما برای سالهای آینده هم ، توسعه پرورش میگوست.
وی افزود: در خط ساحلی جنوب استان تاکنون 42 هزار هکتار مزارع شناسایی شده است، که از این میزان، دو مزرعه چهار هزار هکتاری و شش هزار هکتاری در بندر بریس آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران در این حوزه است.
همچنین به گفته معاون پرورش آبزیان شیلات استان : 30 مزرعه میگو در جنوب استان وجود دارد که از این مزارع که وسعت 700 هکتاری دارند، برآورد تولید هزار  تا  هزار و 500 تن میگو در سال جاری شده است .
صداقتی افزود : این درحالی است که در سال گذشته میزان برداشت میگو از این مزارع ،  570 تن بوده است.
وی افزود: با توجه به اینکه هر هکتار مزرعه برای سه نفر ایجاد اشتغال می‌کند، در این 700 هکتار دو هزار نفر مشغول به کار هستند.
وی به جذاب بودن پرورش میگو برای سرمایه گذاران خارجی اشاره کرد و گفت:  یک سرمایه‌گذار کویتی در بخش رودیک چابهار240هکتار از هزار و 500 هکتار مساحتی که در اختیارش است را به کشت میگو اختصاص داده است .
صداقتی افزود :بجز قسمت پمپاژ آب و انتقال آب از دریا ، تمام امکانات مورد نیاز این سایت آماده است و این سرمایه گذار می‌تواند سال آینده ، کل مساحت هزار و 500 هکتار را زیر کشت میگو ببرد.
صداقتی افزود : ظرفیت آبزی‌پروی در بنادر کنارک و چابهار آنقدر بالاست که فعالان پرورش آبزیان از نقاط مختلف کشور سال‌هاست که در این منطقه فعالند.
همچنین ایزدی مدیر پروژه آبگیری سایت رودیک گفت : 7 سال است که در چابهار مشغول به کار لوله‌کشی انتقال آب به مزارع میگوست 
همجنین سید جوادی سرمایه‌گذار و صادر کننده میگو گفت: من اهل تهران هستم اما حدود 18 سال است که در بندر گواتر به عنوان آخرین نقطه در جنوب شرق ایران فعالیت می‌کنم و با توجه به صادراتی بودن و ارزآور بودن این محصول، سال گذشته 90تن تولید داشته‌ایم و 240 تن هم امسال برداشت خواهیم کرد.
وی افزود: در صورت بهره‌گیری از مدیریت مناسب و و رعایت بهداشت، ارزش افزوده در بخش پرورش میگو 70 تا 80 درصد است و این مساله خارجی‌ها را برای حضور و سرمایه‌گذاری در گواتر تشویق کرده است.
اژدری کارشناس پرورش میگو در سایت گواتر نیز گفت : اهل شیراز هستم ولی با توجه به فرصت‌های موجود در این منطقه مدت سه سال است که در این بندر مشغول به کار هستم. 
یک مزرعه میگو با 18 سال سابقه تولید می‌تواند به اندازه یک چاه نفت درآمدزا باشد و با توجه به وجود 42 هزار هکتار زمین مستعد کشت میگو در چابهار، می‌توان با جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی این منطقه را به یکی از مولدهای بزرگ میگو در دنیا تبدیل و زمینه اشتغال هزاران نفر را در این بخش و صنایع وابسته ایجاد کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بهشت پرورش میگو در انتظار ورود سرمایه‌گذاران + گزارش بهشت پرورش میگو در انتظار ورود سرمایه‌گذاران + گزارش بهشت پرورش میگو در انتظار ورود سرمایه‌گذاران + گزارش بهشت پرورش میگو در انتظار ورود سرمایه‌گذاران + گزارش بهشت پرورش میگو در انتظار ورود سرمایه‌گذاران + گزارش بهشت پرورش میگو در انتظار ورود سرمایه‌گذاران + گزارش بهشت پرورش میگو در انتظار ورود سرمایه‌گذاران + گزارش بهشت پرورش میگو در انتظار ورود سرمایه‌گذاران + گزارش بهشت پرورش میگو در انتظار ورود سرمایه‌گذاران + گزارش بهشت پرورش میگو در انتظار ورود سرمایه‌گذاران + گزارش بهشت پرورش میگو در انتظار ورود سرمایه‌گذاران + گزارش

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)