• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۹۳۳۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۶
دبیر شورای عالی فضای مجازی:

٣٨ درصد کانال های تلگرامی سرگرمی و ١٠ درصد خبری است

سید ابوالحسن فیروزآبادی گفت: با اینکه از میزان کانالهای سرگرمی تلگرام کاسته شده است اما هنوز ۳۸ درصد کانالها مربوط به سرگمی بوده و ۱۰ درصد دیگر خبری است.

٣٨ درصد کانال های تلگرامی سرگرمی و ١٠ درصد خبری استبه گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛  سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی در مراسم رونمایی از امضای الکترونیکی و احراز هویت قوه قضاییه که در مرکز همایش های صداوسیما برگزار شد، اظهار داشت: توسعه فضای مجازی که مبتنی بر فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی است، بسیار سریع است.

وی افزود: به دلیل ویژگی خاص این تکنولوژی ها که در خدمت انسان و نقشی فراتر از ابزار ایفا میکند، به دلیل اطلاعات به دست امده و مهارتها، توانمندی هایی حاصل می شود.

فیروزابادی با بیان اینکه بحث های بسیاری سالها است که بر اساس تئوری ها مدنظر قرار گرفته است خاطرنشان کرد: تعبیری که وجود دارد این است که در فضای مجازی ادامه فضای حقیقی را شاهد هستیم یا اینکه فضای دیگری وجود دارد. اما اینکه در فضای مجازی وقتی فضای دیگری ایجاد می شود باید بگوییم یک فضای خطی را شاهد هستیم.

وی افزود: فضای مجازی را باید ادامه فضای حقیقی بدانیم؛ در گذشته برای برقراری ارتباطات با کلام، دود، اتش، سیم، رادیو و به تدریج قابلیت ماهواره ایجاد شد اما انچه در ٢ و ٣ دهه اخیر رخ داده است، افراد چه بخواهند و چه نخواهد در یکی از شبکه های مجازی دخیل هستند.

وی ادامه داد: موضوع روابط بشری بر اساس قدرت شکل می گیرد و در دوران فضای مجازی اینها را به میکرو قدرت تعبیر می کنند. در یک شبکه دائم الاتصال جهانی رفتارمان تغییر می کند که بر اساس تبادل اطلاعات و یا بر اساس خدمات خواهد بود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه پدیده فضای مجازی در کشورمان وجود دارد عنوان کرد: به یک عارضه می پردازم که ٢ ثقل در این فضا وجود دارد که باید حل شود.

وی افزود: نخست، رفتار باید در شبکه ها و فضای مجازی اصلاح شود و رفتارمان در این فصا مطلوب نیست. بخش زیادی از افراد برای سرگرمی در این فضا هستند. اکنون البته از میزان استفاده سرگرمی در حال کاهش است و ٣٨ درصد کانال های تلگرام سرگرمی هستند و کانال های خبری اخیرا ١٠ درصد و اقتصادی ٣ درصد است.

وی ادامه داد: پنجمین کشور دنیا هستیم که از ویکی پدیا انگلیسی استفاده می کنیم، از پاکستانی‌ها، استرالیایی ها و ایرلندی ها بیشتر از ویکی پدیا انگلیسی استفاده می کنیم.

فیروزابادی با اشاره به اینکه برای خروج از این وضعیت باید مالکیت معنوی حل شود و موضوع دیگر احراز هویت است گفت: به دلیل اینکه هویت ها قابل احراز نیست کار اقتصادی کمتری در این فضاها انجام می شود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی تصریح کرد: بازی های رایانه ای در دنیا ١٠٠ میلیارد دلار درآمد ایجاد می کند که فقط یک بازی کلش آف کلنز ان باعث می شود میلیاردها تومان از کشورمان خارج شود.

منبع:فارس
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی خانواده شهدا از حضور گرم و پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
هشدار سطح زرد هواشناسی در یزد
افتتاح فاز اول شهرک گلخانه‌ای ملکان
پیش بینی هوای پایتخت در ۵ روز آینده
حریق مرگبار یک مغازه مکانیکی در شرق پایتخت
استاندارد‌های مازاد ۸۵ گانه خودرو در انتظار اجرا
توقف نماینده استان زنجان دربرابر میهمان
بیماری نیپا هیچ دارو یا واکسنی ندارد
حضور پرشور همدانی ها جلوه ای از همدلی و همزبانی بود
تجهیز ۶۷ هزار هکتار از اراضی استان زنجان به سیستم‌های نوین آبیاری
۲۶ بهمن مهلت پرداخت و تسلیم اظهار نامه مالیات بر ارزش افزوده فصل پائیز
مسیر تولید و صادرات فعالان اقتصادی هموارتر می‌شود
فردا، آغاز ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا‌ها
آغاز فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی بدون آورده نقدی توسط متقاضیان
جشن روز ملی ایران در روسیه
توسعه همکاری‌های فرهنگی میان ایران و افغانستان
شهرداری مشهد بازار ساخت و ساز را با بسته‌های حمایتی تقویت می‌کند
قانون معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تنها تا پایان سال اجرا می‌شود
ووشوی زنجان در سکوی دوم
افتتاح ١۶ طرح انتقال و فوق‌توزیع برق استان گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)