• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۳۵۵۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۳
سیاسی » دولت
آقای روحانی در نشست خبری با آقای اردوغان اعلام کرد؛

ایران و ترکیه درپی مبادلات 30 میلیارد دلاری

رئیس جمهور تاکید کرد : رسیدن به مبادلات تجاری 30 میلیارد دلاری هدف گذاری ایران و ترکیه برای توسعه روابط اقتصادی است .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، آقای روحانی همچنین از چهارمین نشست مشترک راهبردی دو کشور خبر داد و گفت: دو کشور ایران و ترکیه به عنوان دو کشور اسلامی، دوست و قدرتمند در منطقه، امروز لنگر ثبات در منطقه و خاورمیانه هستند.
وی با ابراز امیدواری برای توسعه روابط دو کشور در سال های آینده خاطرنشان کرد: در سال های اخیر روابط دو کشور در زمینه های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی روز به روز در حال توسعه بوده است.
رئیس جمهور با اعلام اینکه امروز جلسه ای خصوصی با رئیس جمهور ترکیه داشته است گفت: در جلسه مشترک راهبری درباره توسعه روابط دو کشور تصمیمات مهمی اتخاذ شد.
وی افزود: توسعه روابط بانکی بین دو کشور و تجارت با پول ملی ایران و ترکیه از تصمیمات مهم امروز بود.
رئیس جمهور نهایی شدن این تصمیمات را تا پایان هفته آینده اعلام کرد.

هدفگذاری ایران و ترکیه برای رسیدن به مبادلات 30 میلیارد دلاری 
رئیس جمهور تاکید کرد : رسیدن به هدف 30 میلیارد دلار مبادلات تجاری هدف گذاری ایران و ترکیه برای توسعه روابط اقتصادی است .
آقای روحانی در مصاحبه مشترک با همتای ترکیه ای خود از امادگی جمهوری اسلامی ایران برای پذیرش سرمایه گذاران ترکیه در بخشهای گردشگری، نفت و گاز  خبرداد و افزود : در مذاکرات دوجانبه مقرر شد برای تسهیل در تبادلات تجاری و توسعه ترانزیت کالا فعالیت در سه نقطه مهم مرزی بین دو کشور 24 ساعته شود.
وی اضافه کرد: برهمین اساس دو مرز مشترک کشور از فردا آماده ارائه خدمات 24 ساعته هستند و یک مرز نیز پس از اتمام کارهای ساختمانی 24 ساعته خواهد شد .
رئیس جمهور از آمادگی پذیرش سرمایه گذاران ترکیه در زمینه گردشگری و فعالیت مشترک آژانس های مسافرتی دو کشور خبرداد و گفت : در مذاکرات دو جانبه مقرر شد تا طرف ترکیه گاز بیشتری از ایران خریداری کند و برهمین اساس مذاکرات بین دو وزاتخانه مربوطه اغاز خواهد شد و ایران اماده پذیرش سرمایه گذاران ترکیه در بخش گاز است .
اقای روحانی با بیان اینکه بحث در مورد مسائل منطقه و مسئله همه پرسی در اقلیم کردستان محور دیگر مذاکرات با اقای رجب طیب اردوغان بود افزود: هدف نهایی دو کشور ایجاد صلح و ثبات و امنیت در منطقه است و همکاری های سه کشور ایران ترکیه و روسیه برای ایجاد ثبات و امنیت در سوریه و همکاری های سه جانبه ایران و ترکیه و عراق در زمینه مسئله اقلیم کردستان عراق مورد تاکید قرار گرفت .
وی با تاکید براینکه دو کشور به هیچ وجه تجزیه طلبی در عراق وسوریه را نمی پذیرند گفت : دو کشور تشدید اختلافات قومی و مذهبی را که از سوی طایفی گران و   بیگانگان برای منطقه طراحی شده است  به هیچ عنوان نمی پذیرند و براین باوریم که  عراق  وسوریه یک کشور واحد هستند و تجزیه این کشورها به هیچ وجه قابل قبول نیست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
قدرت های منطقه اجازه فعالیت به تروریسم نمی دهند 
رئیس جمهور مبارزه با تروریسم را یکی از اهداف مهم ایران و ترکیه دانست و گفت: تروریست ها بدانند که قدرت ها و دولتهای منطقه اجازه فعالیتهای ناجوانمردانه و ضد انسانی را به آنها نخواهند داد.
آقای روحانی در ادامه نشست خبری مشترک با همتای ترکیه ای خود، مردم کردستان عراق را همسایگانی خوب و برادرانی عزیز برای ایران خواند و تصریح کرد: ما نمی خواهیم بر مردم کردستان عراق فشاری وارد کنیم اما  تصمیمات اشتباهی که از سوی برخی از سران این اقلیم اتخاذ شده است باید جبران کنند.
وی افزود: بنابراین سه کشور ترکیه، ایران و عراق ناچارند تا با اقدامات جدی و ضروری  اهداف راهبردی خود را در منطقه تامین کنند.
رئیس جمهور مبارزه با تروریسم را یکی از اهداف مهم دو کشور خواند و گفت: ما با هر گروه تروریستی در هر کجا و با هر نامی چه داعش ، چه جبهه النصره و چه پ ک ک و یا هر اسم و عنوان دیگری باید مبارزه کنیم.
آقای روحانی خاطرنشان کرد: تروریسم باید بداند که قدرت های منطقه اجازه فعالیتهای ناجوانمردانه و ضد انسانی را به آنها نخواهند داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص ۳۵ پلاک زمین به خانواده‌های سه و چهار نفره در چمگردان
پیگیری وضعیت زیرساختی و ترافیکی جاده‌های خراسان جنوبی
جشن بندگی نوجوانان پسر روزه‌ اولی
شست و شوی ۱۴۰ هزار مترمکعب مخازن ذخیره آب مشهد
تسهیل واردات کالا‌های اساسی از استان‌های مرزی
شناسایی ۷۹۸ واحد صنفی متخلف در هرمزگان
ماه رمضان فرصتی برای تعالی معنوی فرد و جامعه است
جنگ گران و اهداف ناممکن
برگرداندن ۱۷میلیارد ریال وجه کلاهبرداری شده به حساب شهروند سبزواری
اختصاص ۶۶۹ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز مراکز قضایی البرز
نفوذ تدریجی سامانه بارشی به آسمان گیلان از ساعات آینده
زمین چمن فرادنبه چهارمحال و بختیاری میزبان مسابقات کشوری
آغاز بررسی شکایات داوطلبان ردصلاحیت‌شده  شوراهای شهر
کمینه و بیشینه دمای هفتم اسفند ماه
ملت و نیرو‌های مسلح درکنار هم توطئه‌ها را خنثی کرده‌اند
فدراسیون پارادوومیدانی تشکیل شد
دست به ماشه، آماده برای صلح
اجرای ۴۰۸ طرح جهادی خدمات الکترونیکی حقوقی رایگان در استان اصفهان
تاکید شورای هماهنگی مواد مخدر کردستان بر جمع آوری معتادان متجاهر
پنجشنبه و جمعه؛ فرصت طلایی مبارزه با علف‌های هرز و زنگ زرد گندم در مزارع گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
خبر‌هایی از برگزاری دوره آموزش تدبر درقرآن در مهدیشهر
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)