• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۴۶۶۰۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۳
مازندران » اقتصادی

آغاز صید ماهی از دریای خزر

صیادان مازنی ، گیلانی صبح امروز ، صید ماهیان استخوانی را از دریای خزر آغاز کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر کل شیلات مازندران گفت: صید ماهیان استخوانی شامل سفید، کفال، کپور، آزاد ماهی و اورنج از صبح امروز در دریای خزر آغاز شد و تا 15 فروردین سال آینده ادامه دارد.

رستمی با بیان اینکه  4هزار و 200 صیاد از 54 شرکت تعاونی پره استان مازندران صبح امروز به دریا رفته اند افزود: در ابتدا بیشتر صید صیادان مربوط به ماهیان کفال است اما با سرد تر شدن هوا  ماهیان استخوانی بیشتر صیدمی شود.

وی همچنین با اشاره به تلاش های دولت در حفظ ذخایر و آبزیان دریا  از جمله رهاسازی بچه ماهی، تکثیر ماهیان مولد و توسعه مزارع پرورش بچه ماهی  پیش بینی کرد، میزان ماهیان صید شده امسال به نسبت پارسال افزایش یابد.

مدیرکل شیلات مازندران گفت : 3 هزار و 500 تن ماهی استخوانی به ارزش 85 میلیارد تومان پارسال از دریای خزر در مازندران صید و روانه بازار سراسر کشور شد. طول سواحل مازندران 338 کیلومتر است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 صید در دریای خزر
حدود 4 هزار نفر صیاد گیلانی تا فروردین سال آینده ماهی استخوانی صید می کنند.

پهن شدن تور صیادان گیلانی در پهنه دریای خزربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ، بر اساس مقررات سازمان شیلات کشور صیادان 3 استان گیلان ، مازندران و گلستان بیستم مهر  هر سال صید ماهیان استخوانی را از دریای خزر آغاز می کنند.

مدیر کل شیلات گیلان امروز همزمان با آغاز فصل صید ماهی از خزر به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت : از 10 هزار صیاد عضو 135 شرکت تعاونی صید پره در 3 استان شمالی ، حدود 4 هزار نفر گیلانی اند که همزمان در 51 تعاونی پره، صید را آغاز کرده اند.

اسحاق شعبانی افزود : صیادان گیلانی از آستارا تا چابکسر در 300 کیلومتر نوار ساحلی استان ، تورهایشان را از امروز در خزر پهن می کنند تا از خوان پربرکت الهی لقمه ای نان حلال برگیرند.

وی با بیان اینکه بیشترین ماهیان استخوانی دریای خزر ، سفید ، کفال ، سیم و سوف است گفت : صید در گیلان تا اواخر فروردین ماه سال آینده ادامه دارد .

اسحاق شعبانی با اشاره به اینکه پارسال به دلیل بارش برف پاییزی ، کولاک و سرما صیادان گیلانی حدود 3 هزار تن ماهی صید کردند افزود : پیش بینی می شود در صورت مساعد بودن هوا ، صید امسال به بیش از 4 هزار تن برسد.

وی به وضعیت نامساعد رودخانه ها و بستر های تخم ریزی ماهیان استخوانی اشاره و خاطر نشان کرد : تخم ریزی و زادآوری طبیعی ماهیان در رودخانه ها به صفر رسیده است و اگر شیلات اقدام به بازسازی ذخایر خزر نکند صید ماهی در خزر تعطیل خواهد شد.
مدیر کل شیلات گیلان افزود : در این راستا شیلات ، هرساله 150 میلیون قطعه انواع بچه ماهی استخوانی را در خزر و رودخانه های منتهی به آن رها می کند.

اکبر ایلدرم معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات گیلان نیز گفت : همزمان با آغاز فعالیت 4 هزار صیاد گیلانی بیش از 20 هزار نفر نیز در کنار صیادان در مشاغل توربافی ، طناب بافی ، حمل و نقل ، بازار و صنایع فرآوری ماهی شروع به کار کردند.


آلودگی دریای خزر و رودخانه های منتهی به آن ، صید بی رویه و قاچاق و تخریب زیستگاه های زاد آوری طبیعی به علت برداشت بی رویه شن و ماسه از رودخانه ها از مهمترین عوامل کاهش ذخایر ماهیان استخوانی دریای خزر در چند دهه گذشته است.

 معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات گلستان هم با بیان اینکه بیستم مهر هر سال فصل صید ماهیان استخوانی در خزر آغاز می شود گفت : امسال به دلیل شرایط نامساعد جوی و مواج بودن دریا از یکی دو روز دیگر فصل صید در این استان آغاز خواهد شد.
محسن یحیایی افزود : در فصل صید امسال یک هزار و 420 صیاد در قالب 21 تعاونی برای صید انواع ماهیان استخوانی در منطقه میانکاله ، خواجه نفس و گمیشان فعالیت خواهند کرد.
او با اشاره به اینکه در فصل صید پارسال 742 تن انواع ماهیان استخوانی مانند سفید ، کفال ، کپور و کلمه در استان صید شده بود ابراز امیدواری کرد : میزان صید امسال 30 درصد افزایش یابد.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات گلستان گفت : غنی سازی انواع ماهیان استخوانی دریا با رهاسازی پنجاه میلیون قطعه بچه ماهی و مبارزه با صیادان غیر مجاز از دلایلی است که ما را به افزایش برداشت امسال امیدوار کرده است.
او ارزش صید پارسال را 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعلام کرد.
وی همچنین گفت : تابستان امسال برای افزایش کیفیت کار صیادان ، دوره آموزشی صید و صیادی برای ششصد نفر از شاغلین این بخش برگزار کردیم. 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انسداد مقطعی چند محور مواصلاتی زنجان به علت بارش‌ برف در بامداد سه شنبه
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
افتتاح سومین کارخانه آسفالت زنجان در سال آینده
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
پایان فعالیت شبکه سازمان‌یافته حفاری غیرمجاز در تبریز
تدارک رادیو زنجان در گرامیداشت حماسه نهم دی
اجرای طرح آزمایشی سرشماری نفوس و مسکن در استان زنجان از ۱۴ دی ماه
تعیین ۴۷۰ پروژه آموزشی در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ دی ۱۴۰۴
مراقب لینک های جعلی کلاهبرداری باشید
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۹ دی ماه ۱۴۰۴
بررسی چالش‌های توزیع دارو و مکمل‌های انسانی در گیلان
مجازی و تعطیل شدن مدارس برخی شهر‌های خوزستان در نهم دی
۳ هزار خوزستانی از خسارت سیلاب در امان نماندند
توقیف محموله ماهی قاچاق در آستارا
ایران عاشورایی، از ۹ دی تا دفاع مقدس ۱۲ روزه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی استان همدان، نهم دی ماه
لغو امتحانات داخلی مدارس مهاباد در روز چهارشنبه
دستگیری عامل تیراندازی در بم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور؛ ۸ دی
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
پیدا شدن جسد دو نفر از سه جوان غرق‌شده در سد و رودخانه سرپری
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت آیت‌الله میرشفیعی
بیانیه سپاه پاسداران: مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم
برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی در دستور کار دستگاه قضا
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پویش «مامان بابام، نور چشام»، در شبکه نهال  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)