• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۵۱۰۴۱
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۲
ورزشی » کشتی و وزنه برداری
سرمربی تیم کشتی فرنگی امید:

تیم امید انتقال به رده بزرگسالان را تسهیل کرد

سرمربی تیم کشتی فرنگی امید گفت: انتقال از رده جوانان به بزرگسالان همیشه با سختی همراه بود، اما با تشکیل تیم امید این سختی‌ها به حداقل رسید.

تیم امید انتقال به رده بزرگسالان را تسهیل کرد حمید باوفا در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: تیم امید در شرایط خوبی قرار دارد و با توجه به برنامه‌های تمرینی خوبی که داشته ایم توان فنی و فیزیکی کشتی گیران روز به روز بهتر می‌شود. کشتی گیرانی که در مسابقات داخل سالن آسیا حضور داشتند هم به تیم اضافه شدند و هم اکنون تیم با ترکیب کامل برنامه‌های تمرینی اش را دنبال می‌کند.

وی گفت: خوشبختانه کشتی گیران با انگیزه بسیار بالایی در تمرینات حاضر می‌شوند و توانسته اند توان فنی و بدنی خود را در طول این مدت بهبود ببخشند. اگر با همین شرایط در مسابقات امید‌های جهان شرکت کنیم بطور حتم موفق به کسب نتایج مورد نظر خواهیم شد.

با وفا افزود: برای اینکه بتوانیم در این مسابقات موفق شویم قبل از شروع اردو همه مسابقاتی که کشتی گیران مطرح زیر ۲۳ سال در سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ حضور داشته اند را رصد کرده ایم و آنالیز خوبی از حریفان داریم.

وی گفت: کشتی گیران حاضر در اردو مصدوم نیستند و فدراسیون هم در حد بضاعت همه امکانات مورد نیاز را در اختیارمون گذاشته است. در این خصوص از رسول خادم رئیس فدراسیون تشکر می‌کنم. او برای موفقیت کشتی در همه رده‌ها تلاش می‌کند و زحمت می‌کشد.

باوفا افزود: برنامه ریزی‌های بسیار خوبی که در رده‌های مختلف اجرایی شده است باعث شد تا نخستین بار در مسابقات فنلاند جوانان ایرانی موفق به کسب عنوان قهرمانی در دنیا شوند. نتایج خوب کسب شده نشان دهنده حمایت و در عین حال نظم و انضباط فدراسیون در اجرای برنامه‌های مورد نظر است.

وی درباره ضرورت تشکیل تیم امید گفت: بطورکلی از سال ۲۰۱۲ به عنوان مربی در رده جوانان فعالیت می‌کنم و شناخت بسیار خوبی از کشتی گیران حاضر در این رده سنی دارم. آن‌ها هم بخوبی مرا می‌شناسند و رابطه خوبی با من دارند. انتقال از رده جوانان به بزرگسالان همیشه سخت بوده است و به برنامه ریزی دقیق نیاز دارد. اما با تشکیل تیم امید مشکلات موجود در این بخش به حداقل رسیده است و می‌توان به دستیابی اهداف مورد نظر در این بخش امیدوار بود.

باوفا گفت: با اضافه شدن رده امید ترافیک برنامه‌های فدراسیون بیشتر شد، اما با تشکیل این تیم بسیاری از مشکلات مربوط به انتقال جوانان به رده بزرگسالان به حداقل رسید و زمینه کسب نتایج بهتر فراهم‌تر شد. بطورکلی اگر تداخل برنامه‌ها در بین نباشد، تیم امید می‌تواند برای بزرگسالان کمک کننده باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضاییه است
ولادت باسعادت حضرت مهدی(عج) مبارک
اجرای طرح‌های ملی در خرمشهر و ماهشهر با سرمایه‌گذاری ۵۶ همتی
تجدید چاپ کتاب «ماه و بلوط»
افتتاح کارخانه گندله‌سازی بهاباد با دستور رئیس‌جمهور
بهره برداری از ۲۳ طرح عمرانی با ۲۹ میلیارد تومان هزینه
خبر خوش برای بیماران PKU؛ توزیع نان فاقد پروتئین
توزیع کیک نیم تنی میان ۵ هزار نفر در جشن نیمه شعبان آمل
دعوت بازیکن نساجی به اردوی تیم فوتبال جوانان
جشن میلاد امام منتظران در شهرستان‌های فارس
کمینه و بیشینه دمای پانزدهم بهمن ماه در سمنان
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
ثبت ملی گورستان زاگرس آبیدر سنندج
بهره برداری و آغاز ساخت ۳۵ طرح در مارگون
کشف محموله ۱۳ تنی چوب قاچاق در دزفول
۲۱ میلی‌متر باران در دیار الوند ثبت شد
مصرف مولتی‌ویتامین می‌تواند خطرناک باشد؟
تسریع در روند بازسازی سه واحد صنعتی آسیب‌دیده به صورت ویژه در دستور کار مسئولان
عظیمی: به چیزی جز قهرمانی فکر نمی‌کنیم
اجرای طرح بزرگ «مهدی، جان ایران» در مناطق محروم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)