• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۵۸۵۹۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶
اقتصادی » مسکن

امضای تفاهم نامه همکاری شرکت راه‌آهن و سازمان هواشناسی

تفاهمنامه همکاری شرکت راه‌آهن و سازمان هواشناسی کشور به منظور هم‌افزایی و بهره‌برداری بهینه از خدمات هواشناسی در صنعت حمل و نقل ریلی امضا شد.

امضای تفاهم نامه همکاری شرکت راه‌آهن و سازمان هواشناسیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ افزایش رضایت‌مندی کاربران و ضریب ایمنی حمل و نقل ریلی، پیشگیری و کاهش سوانح و حوادث در ابعاد محیطی و انسانی با پیش‌بینی شرایط جوی و مدیریت ریسک، بهره‌گیری از داده‌های اقلیمی در برنامه‌ریزی و توسعه حمل و نقل ریلی، گسترش شبکه و برنامه‌ریزی مبتنی بر اصول علمی در شهرسازی ریل‌ پایه و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های دو طرف از اهداف این تفاهمنامه است.
انتخاب بهینه مسیرهای ریلی با تکیه بر داده‌های هواشناسی و اقلیمی، همکاری در ایجاد، توسعه و نگهداشت شبکه ایستگاه‌های هواشناسی ریلی، استفاده از داده‌ دوره‌های بلندمدت هواشناسی برای طراحی و بهره‌برداری ساختمان‌ها، خطوط، تاسیسات، سازه‌ها و آلات ریلی، استفاده از تصاویر ماهواره‌ای و سایر داده‌های هواشناسی در مطالعات محیطی مسیرهای ریلی جهت افزایش ایمنی و کاهش سوانح از زمینه های همکاری شرکت راه آهن و سازمان هواشناسی کشور است.
استفاده از زیرساخت‌های مخابراتی و بستر فیبر نوری شرکت جهت انتقال داده‌های هواشناسی، طراحی و ایجاد سامانه‌های " هواشناسی ریلی" ، دریافت و اطلاع‌رسانی برخط اطلاعیه و اخطاریه‌های سازمان، ارائه اطلاعات هواشناسی مورد نیاز مسافر در طول سفر و مبدا و مقصد از دیگر زمینه های همکاری در
این تفاهمنامه است.
همچنین مطالعه و ایجاد و توسعه سامانه تولید و ارائه محصولات تخصصی هواشناسی ریلی به منظور برنامه‌ریزی و کاهش ریسک حمل و نقل ریلی مانند پیش‌بینی مقدار و شدت و مقدار بارش برف و باران در مجاورت خطوط راه آهن، پیش‌بینی گرما و سرمای شدید و تغییرات شدید دمایی، پیش‌بینی یخ زدگی ادوات (همچون سوزن، ترمز و ... )، پیش‌بینی بارش‌های شدید و سیلاب در مجاورت خطوط راه آهن، پیش‌بینی سرعت و جهت باد در مجاورت خطوط راه آهن، پیش بینی وقوع گردوخاک و حرکت ماسه روان به خصوص در مناطق ماسه‌گیر، تعیین میدان دید افقی برای لکوموتیوران، استفاده از داده‌ها و پیش‌بینی‌های هواشناسی به منظور مجهز کردن قطارها به سیستم‌های سردکننده/گرم‌کننده متناسب با شرایط اقلیمی ، بررسی و تکمیل مطالعات در حوزه‌های سیل‌خیز از دیگر زمینه های همکاری است.
این تفاهمنامه را معاونت فنی و زیربنایی به عنوان نماینده شرکت راه آهن و معاونت فنی و شبکه ایستگاه‌ها به عنوان نماینده سازمان هواشناسی کشور امضا کردند.

فراخوان جایزه تعالی حمل و نقل ریلی

مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد راه آهن از فراخوان شرکت در چهارمین دوره جایزه تعالی حمل و نقل ریلی برای شرکت های باری، مسافری و پیمانکار خبر داد.
بنابر گزارش روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، مجید احمدی زمانی گفت: چهارمین دوره جایزه تعالی حمل و نقل ریلی به منظور ارتقاء سطح مدیریتی ادارات کل مناطق و شرکت های همکار راه آهن جمهوری اسلامی ایران، استقرار سیستم‌های مدیریت کیفیت، افزایش بهره‌وری و گسترش مفاهیم تعالی سازمانی، مانند گذشته اجرا خواهد شد.
همه شرکت های مسافری ، باری و پیمانکار راه آهن می توانند در این رویداد شرکت کنند.
احمدی زمانی خاطرنشان کرد: پارسال مجموع شرکت کنندگان در دوره جایزه تعالی حمل و نقل ریلی 44 شرکت از ادارات کل مناطق راه آهن، شرکت های مسافری، راهبر، شرکت های حمل بار و شرکت های پیمانکاری فنی و مطالعاتی بود.
وی تصریح کرد: متقاضیان برای شرکت در این فراخوان و اطلاعات بیشتر به "راهنمای متقاضیان" و " نظامنامه اجرایی " در سایت دفتر مدیریت عملکرد (http://performance.rai.ir/) مراجعه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تولید ۱۰۰ هزار تن آرد در کارخانجات زنجان
درخشش نمایندگان اردبیل در جشنواره بین المللی قصه‌گویی
طراحی و تکمیل زنجیره ارزش اقتصادی دریا، حمل‌ونقل و گردشگری در کیش
سپاهان ایران در لیگ والیبال بانوان آسیای مرکزی
آزادی ۱۲ زندانی محکوم مالی در سمنان
درگذشت مادر شهید در زیلایی
واکسیناسیون سالانه، مؤثرترین راه پیشگیری از آنفلوانزا
فوتبال جام حذفی فرانسه، صعود لیون و لانس به یک چهارم نهایی
خدمت‌رسانی هلال‌احمر زنجان با پشتوانه بیش از ۶۵ هزار عضو داوطلب
فوتبال جام حذفی اسپانیا؛ خط و نشان باسکی‌ها برای قهرمانی
مه رقیق صبحگاهی و کاهش موقت دید افقی در کیش، ۱۶ بهمن
بیش از ۳ هزار مشترک برق در گیلان امسال پاداش گرفتند
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، جمعه ۱۷ بهمن
هفته ۲۳ فوتبال لیگای اسپانیا؛ شنبه بارسا از مایورکا هم ۳ امتیاز می‌خواهد
نمایش ۳ اثر در ششمین روز جشنواره فیلم فجر
هفته ۲۵ فوتبال لیگ برتر انگلیس؛ یک شنبه لیورپول میزبان من سیتی است
پیام تسلیت نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
تور دوچرخه سواری والنسیانا در اسپانیا؛ برتری گیرمای اریتره‌ای در مرحله نخست
فوتبال جام اتحادیه انگلیس؛ مرموش، منچسترسیتی را به فینال رساند
اعلام برنامه و ساعت دیدار‌های هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)