• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۳۲۷۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۵
یزد » اجتماعی
وزیر کشور

بدعهدی های استکبار جهانی نتیجه مقاومت و استقامت ملت ایران + تصاویر

ملت ایران علی رغم همه تهدیدات و دشمنی ها و فشارها همچنان مقاوم و استوار در برابر زیاده خواهی امریکا ایستاده است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، وزیر کشور در آئین  تکریم و معارفه استانداران قدیم و جدید استان با گرامیداشت یوم الله 13 آبان ما ه  از این روز بزرگ بعنوان نماد استقامت، عقلانیت و هوشمندی و دشمن شناسی و مبارزه ملت ایران در برابرسالها  ظلم و ستم، استثمار و ستمگری استکبار جهانی یاد کرد و گفت: موضوع رابطه با آمریکا یک موضوع ساده فرهنگی و سیاسی و امنیتی نیست و کسانیکه ساده لوحانه در این زمینه  تحلیل هایی دارند به معنای عمیق این رابطه با شیطان بزرگ که ابعاد انرا امام راحل بخوبی ترسیم کردند پی نبرده اند.
رحمانی فضلی تصریح کرد موضوع مناسبات ایران و آمریکا بر سر مسائل فرهنگی سیاسی، اقتصادی، امنیتی و حتی تکنولوژیکی نیست بلکه موضوع اصلی آنها با ما موضوع اسلام است و ان هم نه اسلامی که قبل از انقلاب در کشور بود و یا اسلامی که امروز نتیجه اش داعش و القاعده هستند بلکه اسلامی که قدرت نفوذ در دل ها و عقل ها را دارد و انها امروز مخالف این اسلام هستند.  
وی افزود: امروز همه عقلا و اندیشمندان جهان که ادعای اداره حکومت جهانی و هدایت استان ها را دارند خودشان را در معرض عمل قرار داده اند و نتیجه نگرفته اند.
 رحمانی فضلی با بیان اینکه انقلاب اسلامی با دلها و جان های مردم دنیا سروکار دارد گفت: امروز بعد از 39سال  پیروزی انقلاب اسلامی و علی رغم همه تهدیدات و دشمنی ها و فشارها ملت ایران همچنان مقاوم و استوار در برابر زیاده خواهی آمریکا ایستاده است.
وزیر کشور با اشاره به بدعهدی های آمریکا در برجام این موضوع را نشان  از قدرت، کرامت و جایگاه و شان والای ملت ایران دانست و گفت: اگر امروز ما شاهد این بدعهدی های  استکبار جهانی هستیم همه آن نتیجه مقاومت و استقامت بر روی اصول و اعتقادات و ایمان ملت ایران است و امروز نیز اگر عقل، تفکر و تدبیر خود را متناسب با این اصول برای خود بکار گیریم شاهد تعالی بیش از پیش نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهیم بود.
وزیر کشور با اشاره به ویژگی های تاریخی و مذهبی  استان، عقل و تدبیر را لازمه مدیریت در استان برشمرد و گفت: استان یزد در تاریخ جایگاهی ویژه دارد و از نمونه های عالی چگونگی تطبیق انسان با محیط است و معماری منحصر به فرد استان و وجود قنات های تاریخی نشان دهنده نبوغ  و هوش یزدی هاست.
وزیر کشور تحقق اقتصادمقاومتی و توجه به موضوع اسیب های اجتماعی را اولویت کار دولت بر شمرد و گفت: امروز باید پایه های اقتصادی کشور را تقویت کنیم و تنها راه آن توجه به موضوع اقتصادمقاومتی است و بدون شک یزد الگوی مناسبی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.  
دکتر رحمانی فضلی ساماندهی آسیب های اجتماعی را دیگر اولویت دولت برشمرد و گفت: تلاش برای ایجاد نشاط سیاسی، مشارکت سیاسی، مشورت سیاسی و انتخاباتی سالم و باشکوه و حمایت از آزادی های فردی و اجتماعی و رسانه ها را از دیگر اولویت های دولت در حوزه سیاست داخلی  دانست.
وزیر کشور با اشاره به توطئه های دشمنان برای بر هم زدن وحدت و انسجام درونی کشور گفت امروز عقل و درایت و تیز بینی و هوشمندی ملت ایران همه ترفندهای دشمنان در این زمینه را خنثی کرده است و موضوع اقلیم کردستان عراق و خوشحالی دشمنان در این زمینه یکی از نمونه های آن بو د که با موضع گیری مناسب مردم کرد کشورمان این هجمه دشمنان نیز بی اثر شد.
وزیر کشور از مردم بعنوان محور امنیت کشور یاد کرد و افزود امروز نیز با هوشمدی مردم و نیروهای مسلح امنیت مردم و کشور در اوج است و هرگونه تهدیدی را مدیریت و  آماده  مقابله با هرگونه تهدیدی هستیم.   
وی صیانت از اعتقادات و باورهای دینی مردم را از رسالت های اصلی دولت دانست و افزود گفت امروز همه مردم و جوانان بر اساس همین اعتقادات اصیل و هوشمندی خود در برابر هجمه دشمن مصمم هستند و باید تلاش کنیم برای افزایش معرفت و شناخت در جامعه  تفکر، عقلانیت، مطالبه گری را در جامعه تقویت کنیم.
وزیر کشور به معیارهای دولت و وزارت کشور در انتخاب استانداران اشاره کرد و گفت داشتن تجربه، قدرت هماهنگی تعامل، تلاش پیگیر برای اجرای سیاست های دولت و اعتدال از اولویت های وزارت کشور برای انتخاب استانداران است و امروز دولت با همین رویکرد وزرا و استانداران را انتخاب کرده است و استانداران نیز باید بر همین اساس مدیران را انتخاب کنند.
وی از تلاش ها و خدمات میرمحمدی استاندار سابق قدردانی و اظهار امیدواری کرد استاندار جدید با بهره گیری از تجارب خود و ایجاد هماهنگی و همدلی در مسیر توسعه و پیشرفت استان تلاش کند.
در پایان این مراسم  محمود زمانی قمی بعنوان استاندار جدید یزد معرفی و از تلاش ها و زحمات  سیدمحمد میرمحمدی استاندار سابق قدردانی شد.
   
بد عهدی های  استکبار جهانی نتیجه مقاومت و استقامت ملت ایران
 
بد عهدی های  استکبار جهانی نتیجه مقاومت و استقامت ملت ایران
 
بد عهدی های  استکبار جهانی نتیجه مقاومت و استقامت ملت ایران
 

بد عهدی های  استکبار جهانی نتیجه مقاومت و استقامت ملت ایران
 

بد عهدی های  استکبار جهانی نتیجه مقاومت و استقامت ملت ایران
 
بد عهدی های  استکبار جهانی نتیجه مقاومت و استقامت ملت ایران
 




بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
درخشش زنجانی‌ها در برگزیدگان ملی تولیدات دامی ۱۴۰۴
جشنی به شکرانه رسیدن به بلوغ دینی و بلوغ سیاسی در چابکسر
نمایشگاه دستاوردهای ایران قوی در کرمان
شب‌های بله برون در یادمان شهدای شلمچه
برگزاری جشنواره فرهنگی‌ـ‌ورزشی دختران فاطمی به میزبانی ناحیه حضرت رسول (ص)
تب و تاب ایلامی‌ها برای برگزاری یک دورهمی باشکوه
همه پیامبران آمده‌اند تا عدالت را در جامعه پیاده کنند
انقلاب اسلامی، بازگشت به هویت ایرانی و‌ اسلامی خودمان‌ بود
دیدار‌های مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی در عمان
تاکید گیلانیان برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
یادواره شهدای روستاهای املش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
مناظر استرالیا از آسمان
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)