• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۱۸۶۶۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۰
استان ها » اجتماعی
در شب آغاز امامت امام زمان (عج)؛

شادی منتظران ظهور

در شب و روز نهم ربیع الاول، سالروز آغاز امامت امام زمان (عج)، مردم ولایتمدار و منتظران ظهور، با این امام همام تجدید میثاق می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛  روز نهم ربیع الاول مصادف با سالروز شروع امامت حضرت مهدی (عج)، منجی عالم بشریت، موعود انبیا، پایان بخش طومار حاکمیت طاغوت و برقرار کننده حکومت عدل الهی در سرتاسر زمین است.
در روز هشتم ربیع الاول سال ۲۶۰ هجری قمری، امام حسن عسکری (ع) پس از این که نماز صبح را خواندند، بر اثر زهری که هشت روز قبل معتمد به ایشان خورانده بود، به شهادت رسیدند.
هر گاه امامی به شهادت می‌رسد تمام معارف و علوم امام قبل به امام بعد منتقل و امامت و هدایت انسان‌ها به ایشان می‌رسد، از این رو شیعیان و منتظران امام زمان (عج) شب و روز نهم ربیع الاول را جشن گرفته و با آن حضرت پیمانی مجدد می‌بندند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دانلود

در این شب فرخنده، منتظران و دلدادگان حضرت با حضور در اماکن متبرکه نظیر حرم حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، حرم حضرت فاطمه معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران و بقاع و زیارتگاه‌های دیگر کشور با برپایی جشن به امامت رسیدن حضرت، توزیع هدایا، شرکت در  جلسات معرفتی پیرامون امام زمان، برگزاری مراسم دعای ندبه در صبح روز نهم ربیع الاول و  دعای عهد و زیارت آل یس در عصر روز نهم ربیع الاول، ارسال پیام تبریک روز نهم ربیع الاول، نصب پرچم‌های مهدوی، صدقه دادن جهت سلامتی حضرت مهدی (عج)، قربانی کردن به نیت سلامتی حضرت و توزیع بین فقرا، هدیه دادن به کودکان به خصوص نام‌های مهدی و دیگر القاب امام زمان و بازکردن گره از کار شیعیان این مناسبت خجسته را گرامی می‌دارند.
به همین مناسبت هشت برنامه قرآنی از جمله محافل قرآنی، کرسی تلاوت‌های اذان گاهی، تصحیح قرائت و اذکار نماز، برگزاری آزمون مسابقه حفظ و تفسیر سوره واقعه، ختم حضوری و غیرحضوری قرآن کریم صلوات و ادعیه، نمایشگاه شگفتی‌های آفرینش در قرآن و موزه قرآن، کارگاه‌های آموزشی و ایستگاه مطالعه ٣١٣ ثانیه‌ای در شب و روز نهم ربیع‌الاول در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود.

تعویض پرچم گنبد بارگاه حضرت علی بن موسی الرضا(ع) 

به مناسبت فرا رسیدن سالروز امامت منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) پرچم گنبد منور علی بن موسی الرضا(ع) تعویض و به رنگ سبز درآمد.

پرچم گنبد منور امام رضا (ع) که به مناسبت شهادت امام حسن عسکری(ع) به رنگ مشکی درآمده بود، در هشتم ربیع الاول تعویض شد و به سبز تغییر رنگ یافت.خادمان حرم مطهر رضوی در آیین شکرانه «خدمت، عزت و اقتدار» که در سالروز امامت حضرت بقیه الله العظم حضرت مهدی موعود(عج) با هدف سپاسگزاری از مدافعان حرم اهل بیت(ع) دستگاه‏‌های اجرایی، نهاد‏های مردمی و خدمتگزاران در صحن جامع رضوی برگزار شد، پرچم سیاه گنبد منور رضوی را تعویض کردند.سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی، مداحی ذاکران و نوکران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و قرائت وصیت نامه شهدا و ... از دیگر برنامه های اجرا شده در آیین شکرانه در حرم رضوی بود.


جشن امامت حضرت ولی عصر (عج ) در حرم شاهچراغ (ع)
در آستان مقدس احمدی و محمدی (ع)  به مناسبت نهم ربیع الاول آغاز امامت امید دل‌ها، یوسف زهرا (س)، بقیه الله الاعظم (عج) مراسم جشن و مولودی خوانی آغاز شده است.
در این مراسم مداحان با اجرای مولودی خوانی این واقعه عظیم را گرامی می‌دارند.
گل افشانی، مدیحه سرایی، سخنرانی مذهبی در تبیین امامت آن امام همام، اجرای برنامه‌های شاد فرهنگی و توزیع نقل و شیرینی از جمله ویژه برنامه‌های سالروز آغاز امامت حضرت مهدی (عج) است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اردبیل هم فردا تعطیل شد
شرکت ۱۵۰ ندامتجو در مسابقات حفظ قرآن کریم
آزادی ۱۵۵ زندانی مهریه از زندان‌های آذربایجان شرقی
بازگشایی محور دلگان به ایرانشهر
اعزام تیم ملی گلف با ترکیب تمام خوزستانی به مسابقات رنکینگ جهانی
اجرای گسترده طرح‌های مسئولیت اجتماعی در آبادان
مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات و بانک‌های  کرمانشاه فردا تعطیل است
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی، نهم دی
تاثیر نهم دی در بیداری ملت
حریف سپاهان در مرحله حذفی آسیا مشخص شد
اهواز میزبان مسابقات پارابدمینتون کشور
هشدار پلیس راه درباره لغزندگی جاده کرج چالوس
تاکید بر نقش مساجد به عنوان محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی محله محور
اعلام قیمت طلا
هیچ سرمایه‌ای در نظام بالاتر از مردم نیست
دشمنان ایران با ملتی شکست ناپذیر مواجهند
مرگ خاموش در گرگان/نشت گاز مونوکسید کربن جان زن ۳۰ ساله را گرفت
تأخیر یا قصور در تعیین تکلیف اموال تملیکی، مصداق تضییع حقوق عمومی است
پاکسازی حریم پایگاه میراث ملی ویگل از زباله‌ها
اهدای زمین برای احداث پایگاه سلامت در مراغه 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
پیدا شدن جسد دو نفر از سه جوان غرق‌شده در سد و رودخانه سرپری
فردا، تعطیلی کلیه ادارات، مدارس و دانشگاه‌های اهواز
مراسم وداع با پیکر مطهر حضرت آیت الله شفیعی در اهواز
آماده‌باش ستاد مدیریت بحران استان زنجان در پی صدور هشدار نارنجی
ناپدید شدن ۳ نفر در بارندگی‌های کهگیلویه
راه ارتباطی ۴۰۰ روستای کردستان مسدود است
بارش برف و باران از فردا در استان یزد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، دوشنبه هشتم دی ماه
فریدونشهر سفید پوش‌ترین منطقه استان
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره ایرانی: گامی دیگر در عرصه فضا  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)