• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۲۷۳۶۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۶
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

نامه‌های رهبر انقلاب به جوانان غربی در مسیر مبارزه با اسلام هراسی

رئیس دفتر مقام معظم رهبری: نامه‌های رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی در مسیر مبارزه با اسلام هراسی و بازگشت به تعالیم اسلام است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی در همایش طلوع حقیقت که همزمان با سالگرد صدور دومین نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی برگزار شده است، افزود: این نامه‌های رهبر انقلاب به جوانان غربی در اوج حملات تروریستی به کشور‌های غرب صادر شد.

وی گفت: ایشان نامه خود خطاب به جوانان غربی را با همان مسئله تروریستی شروع کردند و به علت این حادثه و حوادث مشابه آن اشاره کردند و توضیح دادند که چرا چنین است و انگیزه این گروه از این حملات چیست؟ و بعد هم نامه خود را با این مضمون پایان دادند که مسئله شناخت اسلام منوط به شناخت قرآن مجید و وجود پیامبر مکرم اسلام است.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری افزود: ایشان در نامه خود به جوانان تاکید کردند که دولت‌های شما، شما را استثمار کردند و تلاش می‌کنند که حقایق جهان را از شما پنهان کنند و اشاره داشتند که حوادث تاریخی یکی، دو قرن اخیر و جنایات بی شمار دولت هایشان چه از زمان جنگ جهانی اول و دوم و چه داستان فلسطین و تجاوز به کشور‌های دیگر نتیجه همین استثمار است.

محمدی گلپایگانی با بیان اینکه همان‌هایی که ادعای اسلام هراسی دارند تلاش می‌کنند که افکار باطل به جوانان شان تزریق کنند، گفت: نامه مقام معظم رهبری در مقابل همین تزریق افکار غلط است و ایشان تاکید دارند که همه برای شناخت اسلام به کتاب آسمانی این دین مراجعه کنند.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری افزود: بنای اصلی بر آن است که جهان براساس عدالت شکل گیرد که خیلی‌ها از این کلمه سوءاستفاده می‌کنند.

وی گفت: غربی‌ها کارشان استثمار است و اتفاقاتی که می‌بینیم نتیجه همین استثمار‌هایی است که اتفاقا فناوری را در اختیار گرفته و کشور‌های کوچک را می‌بلعد و فرهنگ‌های غلط خودشان را به کشور‌های دیگر حاکم می‌کنند و تلاش دارند فرهنگ‌های غنی سایر کشور‌ها را به اضمحلال بکشاند.

محمدی گلپایگانی افزود: نتیجه تزریق همین افکار دولت‌هایی که تلاش می‌کنند اسلام هراسی را ترویج کنند اتفاقات فجیعی مانند همجنس گرایی و ازدواج سفید است.

وی گفت: مقام معظم رهبری در نامه‌ها به این مورد تاکید دارند که همه جوان‌ها به تعالیم عالیه اسلام برگردند و به تعالیم ساخته و پرداخته دولت هایشان برای دور نگه داشتن از حقایق توجه نکنند.

محمدی گلپایگانی با تاکید بر اینکه داعش و فرقه‌های دیگر، ساخته دست غربی هاست، افزود: همه این را می‌دانند که تشکیل این گروه‌ها نتیجه بغض آن‌ها نسبت به اسلام است حتی خودشان نیز در مبارزات انتخاباتی شان به این اتفاق اعتراف کردند که گروهی را با نام اسلام در عراق و سوریه به راه انداختند تا جنایت کنند و آن را ابزاری برای نشان دادن چهره‌ای دیگر از اسلام و با هدف اسلام هراسی به مردم معرفی کنند.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه حقیقت اسلام چهره‌ای رحمانی است، گفت: اگر جوانان غربی به این حقایق پی ببرند که اسلام واقعی همان است که قرآن گفته و روش پیامبر است، قطعا نتایجی که حاصل می‌شود مثبت است و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز همچنان تاکید دارند که اسلام را باید از منبع اصلی آن پیگیری کنند.

وی افزود: متاسفانه شرایط مسلمانان در حال حاضر مناسب نیست و مزدوران با کمک حکومت‌های بدوی که با عنوان شاهزاده می‌خواهند حکومت کنند و به خودشان نیز رحم نمی‌کنند تلاش می‌کنند وضع مسلمانان را به بدترین شکل رقم بزنند و ما را متهم می‌کنند.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری در پایان با بیان اینکه انسان‌های مبارزی مانند شهید باقرالنمر و هزاران شهید دیگر مانند وی با بی گناهی به شهادت رسیده اند، گفت: یکی از جنایت‌های مسلم غربی‌ها این است که جوانان مسلمان را از خانواده هایشان جدا می‌کنند، آن‌ها تلاش می‌کنند با تغییر افکار کاری کنند که جوانان مسلمان در مقابل یکدیگر بایستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
شدت و خشم با دشمنان، شفقت و رحمت با دوستان
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده؛ بازوی علمی قوه قضائیه
استاندار ایلام پای صحبت مردم دشت عباس نشست
راهیابی تیم والیبال نشسته بانوان چهارمحال و بختیاری به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور
پیش بینی وزش باد و بارش های پراکنده در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
افتتاح ۶ هزار طرح آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)