• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۴۶۴۳۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۲
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

قدس ؛ کلید رهایی بشریت

 استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و برخی روایات از آیات قرآنی ، قدس را کلید رهایی بشریت و جهان اسلام برشمرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما حجت الاسلام محمدعلی منصوریان دامغانی در برنامه گفتگوی ویژه قرآنی که صبح امروز از شبکه قرآن سیما پخش شد ، گفت: 176 آیه از قرآن به صورت مستقیم ویژگی های منفی یهودیان را برشمرده است.
وی افزود: از 6 هزار و 236 آیه قرآن هزار آیه (یک ششم آیات) درباره اقوام مختلف است.
منصوریان افزود: از 176 آیه ای که ویژگی های منفی یهودیان را برشمرده 4 دسته ویژگی شامل عقیدتی و ایمانی، ​اجتماعی، اقتصادی و سیاسی برداشت می شود.
وی افزود: 65 ویژگی خاص برای یهودیان شمرده شده است.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت:​ مهمترین ویژگی منفی یهودیان فساد در زمین است که در 4 آیه به آن اشاره شده است.
وی افزود :​ 3 آیه به فسادهای عقیدتی و اخلاقی می پردازد اما چهارمین آیه به فساد در زمین می پردازد که یهودیان 2 بار آن را انجام می دهند و برتری جو هستند.
منصوریان با بیان اینکه این آیات را می توان به دو صورت تاریخی یا روایی تفسیر کرد ، گفت : تفسیر تاریخی را می توان از دست دادن حکومت های حضرت یوسف و حضرت موسی(ع​) و تفسیر روایی را می توان قتل امام علی(ع)، امام حسن(ع) و برتری جویی نیز قتل سیدالشهداء (ع) تلقی کرد.
وی یادآور شد :​ تفسیر آیات از نظر روایی به معنی اتفاقاتی است که پس از اسلام رخ داده و در روایات به این آیات اشاره شده است.
این استاد حوزه و دانشگاه دنیادوستی یهودیان را عامل اصلی این فسادها برشمرد و گفت :​ از نظر قرآن یهودیان حتی از مشرکان نیز به دنیا حریص ترند و به حکومت ها نیز حسادت می ورزند.
منصوریان در ادامه با اشاره به واژه «مُلک» که از ابتدای فریب آدم توسط شیطان مطرح شده است ، افزود : ملک در قرآن در دو بخش ملک عظیم و ملک کبیر آمده است.
وی گفت : ملک عظیم به حکومت جهانی پیامبر(ص)​و فرزندانش بازمی گردد و ملک کبیر جایگاه بهشتی است.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به داستان تاریخی راهب مسیحی که پیامبر(ص) را دید و پیامبری او را پیشگویی کرد ، گفت : ​این راهب مسیحی کاروان پیامبر را از عزیمت به شام برحذر داشت و گفت که یهودیان پیامبر را از حسادت ترور خواهند کرد چرا که او صاحب ملک خواهد شد.
منصوریان با اشاره به اینکه قدس به دلیل اینکه پس از آزادی اش در حکومت جهانی اسلام گستره جهانی خواهد یافت ، کلید رهایی است.
وی گفت:​ براساس آیه 5 سوره النساء ، جوانانی با اراده محکم (شیعیان) در کوچه و پس کوچه های بیت المقدس جستجو می کنند و یهودیان را دستگیر خواهند کرد و این وعده محقق خواهد شد.
منصوریان اظهار کرد : از نظر روایی این آیه مربوط به آخرالزمان است که قبل از ظهور ، یهودیان در مسجدالاقصی فساد می کنند و این فساد همان حکومت است.
وی افزود : قدس کانون رهایی به گونه ای خواهد شد که فتح قدس از دست سفیانی موجب جهانی شدن حکومت حضرت مهدی(ع) می شود.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود :​ این روایات نشانگر آن است که قدرت های جهانی شبکه ای را در قدس ایجاد کرده اند که مانع حکومت جهانی اهل بیت (ع) باشد.
وی در ادامه با اشاره به سه واژه بنی اسرائیل، یهود و صهیونیسم گفت: بنی اسرائیل فرزندان حضرت یعقوب هستند و اسرائیل به معنای عبدالله و بنده خداست.
منصوریان افزود: یهود جریانی است که به بنی اسرائیل پشت کرده و به تدریج گسترش یافته و بنی اسرائیل را در خود هضم کرده است.
وی افزود : صهیونیسم اندیشه ای در یهود است که با یارگیری از خارج یهودیان وبنی اسرائیل همچون شرق آسیا از لحاظ فکری شکل گرفته است اما این اندیشه فکری در یهود مخالفانی نیز دارد و بیشتر یهودیان ایران و البته تعدادی از یهودیان در سراسر جهان با این جریان فکری مخالفند. هرچند تعدادی از این یهودیان به حکومت جهانی یهود اعتقاد دارند اما این جریان فکری و این روش ظالمانه را نمی پسندند و با آن مخالفند.
منصوریان در پایان گفت: حتی بدون درنظر گرفتن دیدگاه های قرآنی و روایی همین که یهود با برنامه ریزی قبلی در منطقه ای استراتژیک و راهبردی و ژئوپولیتیکی منطقه در مرز سه قاره آسیا، آفریقا و اروپا و منطقه دارای ذخایر انرژی بالا و همچنین دارای بیشترین تعداد مسلمانان دارای شرایع الهی مختلف شکل گرفته ؛ نشان دهنده توطئه ای است که باید خنثی شود و با آن مقابله کرد.
حجت الاسلام منصوریان دامغانی گفت:​ این مقابله زمینه های ظهور را فراهم می آورد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جلوه گری برف در استان سمنان
بازار ارز تجاری؛ معامله ۱۴۹ میلیون دلاری بازرگانان در نهم دی‌ماه
گرد و غبار و وزش باد شدید در هرمزگان
مسافران زنجیر چرخ وتجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند
همدان پیشتاز در طرح خادم هلال احمر
کمینه و بیشینه دمای دهم دی در چهارمحال و بختیاری
کشف بیش از ۹ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در ماهشهر
بازگشایی محور ارتباطی ۲۸ روستای شهرستان باروق
بازدید مشاور و دستیار مقام معظم رهبری از تالار صدای مردم استانداری خوزستان
برگزاری نخستین همایش تخصصی نهج‌البلاغه انتظامی در یاسوج
تصویب کلیات لایحه الحاق به معاهده دولت‌های عضو سازمان همکاری اسلامی
کالا‌های اساسی در بازار کرمانشاه به وفور موجود است
کاهش شدت سرما و یخبندان در زنجان از فردا
لزوم ایستادگی در برابر فتنه‌ها، نظارت بر معیشت مردم و مشارکت حداکثری در انتخابات
فروش ۳۷ میلیارد ریالی صنایع‌دستی در نمایشگاه سراسری هرمزگان
تمدید مزایده محدوده‌های معدنی خراسان جنوبی
ادامه ثبت‌نام طرح جوانی جمعیت در زنجان
تخصیص ۲۳۵ قطعه زمین‌ به متقاضیان طرح جوانی جمعیت در هندیجان
اسلامیه پربارش‌ترین نقطه خراسان جنوبی در ۲۴ ساعت گذشته
کشف فساد مالی بیش از ۸ میلیارد تومانی در یکی از شرکت‌های زیرمجموعه سایپا در مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
۴ تصمیم دولت و مجلس برای حمایت از بازار و فعالان اقتصادی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)