پخش زنده
امروز: -
مانور آمادگی در برابر زلزله شش و پنج دهم ریشتری در شهر قزوین برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین, این مانور به مناسبت پنجم دی روز ملی ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی و همچنین آموزش ساکنان بافت فرسوده شهری برای مقابله با اثرات زلزله در حوالی امامزاده حسین شهر قزوین برگزار شد .
معاون عمرانی استاندار هدف از برگزاری این مانور را ارزیابی آمادگی دستگاههای عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران برای امداد رسانی با حادثه دیدگان احتمالی و مدیریت بحران بیان کرد .
ایرج زاهدپور مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین هم گفت: تخریب 42 واحد مسکونی ، کشته شدن 50 نفر ، گرفتار شدن 5 نفر در زیر آوار ، زخمی شدن 20 نفر و قطع شدن برق و گاز منطقه بخشی از برنامه این مانور بود .
در این مانور دستگاه های هلال احمر ، اورژانس ، اداره برق ، آتش نشانی ، مخابرات ، راه وشهرسازی ، نیروی انتظامی ، پزشکی قانونی ، صداوسیما و شرکت گاز و آب و فاضلاب حضور داشتند .