• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۶۱۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۱
بین الملل » غرب آسیا
مفتی سوریه در واکنش به اقدام ترامپ؛

آمريکا شعله جنگ ديني را در جهان روشن کرده است

احمد بدرالدین حسون: صهیونیست ها پس از تسلط بر فلسطین، کلیسای المهد را ویران خواهند کرد همانگونه که کلیسای قیامت و مسجد الاقصی را ویران خواهند کرد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، مفتی سوریه در واکنش به اقدام اخیر رئیس جمهوری آمریکا درباره قدس اشغالی، گفت: آمریکا شعله جنگ دینی جدیدی را در جهان روشن کرده است.
احمد بدرالدین حسون در گفتگو با شبکه تلویزیونی المیادین ضمن تبریک میلاد حضرت مسیح بن مریم علیهما السلام، خطاب به مسیحیان گفت، در سوریه نزدیک به دو  میلیون مسیحی وجود دارد ضمن اینکه همه مسلمانان نیز به حضرت مسیح علیه السلام ایمان دارند، همه ما فرزندان آدمیم در نتیجه جشن میلاد همه پیامبران برای ما جشن میلاد انسانیت است، دین سبب تفرقه و جدایی نیست بلکه عامل اتحاد و وحدت است، به همین منظور خطاب من به همه مسیحیان در جهان به ویژه آنانی که معتقدند قدس پایتخت صهیونیزم است این است که شما امروز میلاد پیامبری را جشن می‌گیرید که آن پیامبر از شما بیزاری می‌جوید زیرا شما سرزمین مسیح بن مریم را به کسانی بخشیده اید که مدعی هستید قاتل این پیامبر الهی هستند در شرایطی که مسیح بن مریم مبعوث شده بود تا انحراف بنی اسرائیل را از شریعت موسی (ع) اصلاح کند. خطاب من در این باره بیشتر متوجه آمریکاست که شعله جنگی جدید، یعنی جنگ دینی را در جهان روشن کرده است.
وي تاکيد کرد: باید بدانیم جنگ‌های دینی از خطرناک‌ترین جنگ‌ها در جهانند. در جنگ‌های دینی آدم کشی مقدس است در شرایطی که قتل و کشتار مقدس نیست. وقتی می‌گوییم قدس سرزمین بنی اسرائیل و یهود است، یعنی ترامپ در پی آن است تا زمینه را برای به رسمیت شناختن هویت یهودی اسرائیل مهیا کند، خطاب ما به او این است که تو و اسرائیل در مسیر سقوط هستید زیرا می‌خواهید جنگ جهانی را با نام دین تقدیس کنید به همین منظور به مسیحیان و پاپ می‌گویم صدایتان را همچون صدای مسیحیان فلسطینی علیه این قوم بلند کنید، چگونه حاضر می‌شوید سرزمین قدس را به یهودیان هدیه کنید؟ چگونه مسیحیان و مسلمانانی را که هزاران سال در این سرزمین زندگی می‌کنند آواره کرده اید؟ شما پس از واگذاری این سرزمین به اسرائیل، با پول و سلاح از اسرائیل حمایت کردید. صهیونیست‌ها معتقدند حضرت مسیح یک دجال و دروغگو و فرزندی از نطفه حرام است به همین منظور خطاب به کلیسا‌های مسیحیان در جهان می‌گوییم در رویارویی با چنین افکاری در کنار ما باشید. این افکار تنها فلسطین را نمی‌خواهد، آنان پس از تسلط بر فلسطین، کلیسای المهد را ویران خواهند کرد همانگونه که کلیسای قیامت و مسجد الاقصی را ویران خواهند کرد. در قضیه فلسطین، مشکل اسلام و یهود نیست بلکه مشکل اساسی تضییع حقوق بشر است.
شیخ احمد بدرالدین حسون در ادامه این گفتگو افزود، امیدواریم جهان غرب جایگاه مسیحیت و اسلام در شرق را بررسی کند، ما در مشرق زمین همچون اعضای یک خانواده هستیم، روزی که دوربین‌هایی را بر سر در مسجد الاقصی نصب و مسلمانان را از ورود به این مکان مقدس منع کردند، مسیحیان وارد این مسجد شدند و از امام جماعت مسلمان این مسجد حمایت کردند، همچنین مسلمانان نیز وقتی کلیسا‌های المهد و قیامت با خطر مشابه روبرو شدند، به کمک این کلیسا‌ها شتافتند. مقصود من تلاش آنان (صهیونیست ها) برای تعطیلی این دو کلیساست، آنان حتی چند راهبه مسیحی را در برابر کلیسای المهد به قتل رساندند. ما شاهد موضعگیری بسیار درست مسیحیان در لبنان، قبطی‌ها در مصر و مسیحیان دیگر کشور‌ها در منطقه هستیم. حامیان اسرائیل از سال هزار ونهصد و چهل و هشت تا به الان تلاش می‌کنند تعصبات مذهبی، نژادی و قومی را احیا کنند، آنان می‌گفتند در مسیر تشکیل سرزمین دینی برای قوم یهود، لبنان را تجزیه می‌کنیم. در نتیجه در دهه هشتاد تلاش هایشان را در این زمینه آغاز کرده بودند، اما ارتش سوریه در آن روز در کنار مردم لبنان باقی ماند چنانچه مقاومت و بزرگان مسیحی و مسلمان در لبنان نیز به مقابله برخاستند و طرح‌های آنان را با شکست مواجه کردند. البته آنان این تنش افروزی را تنها برای لبنان نمی‌خواستند بلکه در پی گسترش آن در تمامی منطقه بودند. با این حال چنین طرح‌هایی در سوریه، عراق و منطقه با شکست مواجه شد و در یمن نیز با شکست مواجه خواهد شد.
مفتی سوریه با تمجید از موضعگیری سر اسقف مسیحیان مارونی در لبنان در قبال قضیه قدس، تصریح کرد، بهره برداری از موضوع قوم و مذهب نوعی بازی سیاسی است که به آن پوششی دینی می‌دهند تا بتوانند این حرکت را مقدس جلوه دهند، جنگ قومی و مذهبی در منطقه از قبل از سال دو هزار و یازده آغاز شده بود، این موضوع از جنگ عراق با ایران آغاز شده بود، وقتی من در آن ایام به سفر حج رفته بودم کتابچه‌هایی را میان میلیون‌ها حجاج پخش کرده بودند که در آن از مجوسیان نوشته شده بود. امروز سوریه پیروز شد، پیروزی سوریه زمانی محقق شد که از آنچه که در جنگ عراق با ایران گذشت درس گرفت در نتیجه در مدارس و مساجد سوریه ماهیت واقعی اسلام و مسیحیت آموزش داده شد و متون آموزشی مدارس و دانشگاه‌های سوریه اسلام و مسیحیت مبتنی بر مذاهب نبود، به همین دلیل شاهد بودیم گمراهان برای مقابله با این روند به سوی سوریه سرازیر شدند، به گواه یکی از خبرگزاری‌های آلمان سیصد و هشتاد هزار ستیزه جوی مزدور بلک واتر با نام‌های سنی، وهابی، سعودی، مصری، سلفی و ... وارد سوریه شدند تا مردم سوریه را به قتل برسانند.
وی درباره علمایی که مردم را به جنگ در سوریه، عراق، لیبی و دیگر مناطق فرا می‌خواندند و قدس را فراموش کرده اند، گفت، دروغگویی این افراد آشکار شده است، برای مردم روشن شده است چنین علمایی، مزدور دستگاه‌های اطلاعاتی انگلیس و آمریکا هستند. امروز مردم به چنین علمایی کافر شده اند حتی آنانی که تا دیروز از چنین علمایی سوء استفاده می‌کردند امروز آنان را در فهرست تروریسم جای داده اند. خطاب من به این علما این است که قبل از آنکه مرگ شما را در یابد به صورت علنی به اشتباهاتتان که منشاء ارتکاب جنایات شده است، اعتراف کنید. خطاب من به برخی از گروه‌هایی است که از همه کشور‌های عربی رانده شده بودند، اما سال‌ها به عنوان گروه مقاومت در سوریه اقامت داشتند، آن روز‌ها کالین پاول وزیر امور خارجه وقت آمریکا از بشار اسد خواسته بود تا این گروه‌ها را از سوریه اخراج کند، اما او چنین نکرد. اما امروز سوریه به دلیل پناه دادن به همین گروهها، مجازات شده است. سوریه مجازات شد زیرا از مقاومت در غزه و لبنان دفاع کرد. اگر می‌خواهید بدانید چه کشوری بر مذهبیگری و قومی گری پیروز شد به دانشگاه‌های سوریه سر بزنید تا ببینید دانشجویانی از تمامی مذاهب و اقوام در این دانشگاه‌ها مشغول تحصیلند. علمای مورد نظر در سخن من کسانی هستند که در دوران جنگ ایران و عراق، در منبر‌ها و تریبون‌ها در حرمین شریفین مردم را علیه ایران اسلامی تحریک می‌کردند، اما در مقابل اسرائیل و صهیونیزم زبان فرو بسته بودند، امروز همین علما مردم را علیه سوریه تحریک می‌کنند و صهیونیزم را فراموش کرده اند.
احمد بدرالدین حسون ادامه داد، وقتی از عراق می‌گوییم به یاد بیاوریم که چه کسانی از صدام در طول هشت سال در جنگ با ایران حمایت کردند و چهارصد و پنجاه تا چهارصد و شصت میلیارد دلار در اختیار او قرار دادند؟ آیا این حامیان غیر از برادران ما در شورای همکاری خلیج (فارس) بودند؟ روزی که صدام سقوط کرد همین کشور‌ها متوجه سوریه شدند و از آدم کشانی حمایت کردند که خود را به سوریه رسانده بودند، پس از سوریه نیز مدعی آزادسازی یمن هستند. پیروزی در سوریه و عراق، مکتب درس جهانی است. درخواست ما از عراق این است که مناصب را بر اساس مذاهب تقسیم نکنند، مناصب باید بر اساس عدالت توزیع شود. سئوال دیگر مرتبط به یمن است، چه کسانی امروز مردم یمن را در حملات هوایی و زمینی به قتل می‌رسانند؟ آیا حوثی‌ها مسلمان نیستند؟ چرا هواپیما‌های متجاوز که در یمن آدم کشی می‌کنند در اسرائیل دیده نمی‌شوند؟ چرا مردم یمن را در گرسنگی و تشنگی قرار دادند تا یک میلیون کودک یمنی در معرض خطر مرگ باشند؟ امروز فلسطین، سوریه، مقاومت و رسانه هایی، چون المیادین، برای اعراب و رسانه هایشان حجت هستند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: اگر بخواهند راز پیروزی در سوریه را بدانند باید بفهمند که سوریه نگرش قومیتی و مذهبی نداشت، ارتشی داشت که به پیروزی در راه خدا عقیده داشت، رئیس جمهوری دارد که از حمایت مردمش کوتاهی نمی‌کند، این موضوعی است که در یمن و عراق هم رخ خواهد داد تا پس از آن نوبت فلسطین برسد. آنانی که در منطقه از ترامپ چهارصد و پنجاه میلیارد دلار سلاح می‌خرند می‌خواهند با چه کسی بجنگند؟ آیا می‌خواهند با ایران اسلامی بجنگند که از آبرو و دینشان دفاع کرده است؟ آیا می‌خواهند با عراق، یمن یا سوریه بجنگند؟ مردم در جهان عرب بیدار شوند و به حاکمانشان گوشزد کنند که تمامی جهان عرب وطن آنان است. از همه کشور‌های عربی می‌خواهیم سفارتخانه هایشان را در سوریه بازگشایی کنند و به فکر حضور در فلسطین باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)