• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۶۳۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۷
بین الملل » سیاسی

2017 مرگبارترين سال از نظر شمار قربانيان مواد مخدر در مکزيک بود

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ مقامات امنيتي مکزيک معتقدند درگيري هاي مسلحانه و اقدامات خشونت آميز باندهاي مخوف مواد مخدر به منظور تصاحب بازارهاي پرسود ، سال کنوني را به مرگبارترين سال در يک دهه اخير در اين کشور تبديل کرده است.
گزارش ها با اشاره به 23 هزار و 101 نفر قرباني درگيري هاي باندهاي قاچاق مواد مخدر در مکزيک ، چنين رقمي را از سال 1997 که دولت اين کشور روند ثبت قربانيان اقدامات مسلحانه باندهاي مواد مخدر را آغاز کرد بيشترين رقم مي دانند.
مقامات امنيتي مکزيک با اشاره به گزارش هاي آماري معتقدند بيشترين شمار قربانيان اينگونه درگيري ها -يعني 54 درصد - در هشت ايالت به ويژه در ايالت گوئه ررو در مناطق جنوبي مکزيک جان باخته اند.
وخيم تر آنکه، تلاش نيروهاي امنيتي و پليس براي متلاشي کردن و سرکوب باندهاي مخوف مواد مخدر سبب شده است اين گروههاي مافيايي به گروههاي کوچکتري در سراسر کشور تبديل شوند.
به گزارش خبرگزاري شين هوا از مکزيکوسيتي به نقل از مقامات دولتي، اگرچه پيشتر مناطق شمالي مکزيک صرفا خطرناک ترين منطقه فعاليت باندهاي قاچاق و امور جنايي به شمار مي رفت اما امروزه خشونت بسياري از نقاط اين کشور را فرا گرفته است.
براساس اظهارات مقامات وزارت کشور مکزيک، تقريبا 20 ايالت در نقاط مختلف اين کشور در مقايسه با حوادث مشابه 2016 که 20 هزار 547 کشته برجا گذاشت از افزايش تلفات خبر مي دهند.
مقامات دولتي تصريح کردند، بازداشت سرکرده هاي باندهاي بين المللي مواد مخدر از عوامل عمده افزايش جرم و جنايت است که بيشتر با هدف قدرت نمايي در مناطق مختلف اين کشور انجام مي شود وتاکنون راهبرد مناسبي براي مقابله با اين پديده اجتماعي اتخاذ نشده است.
ارتوره آرانگو کارشناس امنيت عمومي مکزيک ضمن انتقاد از تمرکز مقامات مربوطه بر مبارزه با جرم و جنايات سازماندهي شده گفت« سرکوب و ايجاد شکاف بين گروهها تنها سياست و راهبرد کنوني براي مبارزه با فعاليت باندهاي مواد مخدر در اين کشور است.»
وي افزود، يک دهه پيش، زماني که فليپ کالدرون رئيس جمهور مکزيک از نيروهاي ارتش اين کشور خواستار مبارزه با مواد مخدر شد، نيروهاي پليس از حضور شش باند مواد مخدر آگاه بودند.
وزير کشور با اشاره به وقوع درگيري هاي خشونت آميز و مرگبار ناشي از فعاليت باندهاي قاچاق گفت «امروزه دهها گروه کوچک درگير توليد و توزيع مواد مخدر هستند.»
براساس گزارش ها از مکزيکو سيتي، اوايل هفته کنوني نيروهاي امنيتي از شناسايي سه جسد خبر دادند که از پلي در نزديکي لوس کابوس از مناطق معروف گردشگري اين کشور آيزوان شده بودند.
آرانگو افزود، نبود راهبرد و اقدامات موثر در مبارزه با مواد مخدر و همچنين توقيف پول هاي حاصل از سوداگري اينگونه محموله ها مانع از ادامه فعاليت هاي قاچاق مواد مخدر نشده است.
راناتو سيلز کميسر امنيت ملي مکزيک گفت« تصميمات ضعيف و اقدامات ناموثر تاکنون نتوانسته است ميزان تقاضاي مواد مخدر آمريکا را کاهش دهد و کنترل کند.»
دست اندرکاران مقابله با مواد مخدر در مکزيک به منظور ايجاد تعادل و رسيدن به استاندارد بين المللي در ازاي 1.8 پليس براي هر 1000 نفر خواستار افزايش 116 هزار نفر نيروي پليس ديگر در اين کشور هستند.
افزون برآن، شمار قربانيان خشونت هاي قاچاقچيان از ژانويه تا نوامبر 2017 در مقايسه با سال 2011 که تا آن زمان مرگبارترين سال تلقي مي شد، 3 درصد افزايش يافته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سرانه تفرجگاهی فضای سبز در اصفهان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بکارگیری سامانه‌های جدید برای تسهیل صادرات و واردات مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی: فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح
اهدا ۲۰ دستگاه یخچال به مددجویان در دشت آزادگان
برگزاری مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی
کشف ۱۲ هزار نوع داروی قاچاق در بافق
بهره برداری از دومین واحد تولید شمش چدن و گندله آهن در خوسف با سرمایه گذاری چینی‌ها
المپیک ۲۰۲۶ در ایتالیا؛ قهرمانی کلایبو در اسکیاتلون، قهرمانی کارل در ۴۰ سالگی
«پنج‌گاه»، «برنامه هفتم» و «غروب آخرین روز اردیبهشت»، از رادیو
کشف ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شادگان
چهار نشان طلا، رهاورد نونهالان وزنه‌بردار استان همدان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
از زمین‌های خاکی شاهنشاهی تا ۲۱۲ مجموعه ورزشی جمهوری اسلامی
برخی بیمارستان‌ها مخالف بازدید هستند
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی تا عصر امروز
بازگشت قهرمانان فوتسال آسیا به کشور
آغاز ساخت دو طرح بزرگ صنایع تبدیلی کشاورزی در رامشیر
فقط ۳ درصد از داوطلبان انتخابات شورای شهر در خراسان رضوی رد صلاحیت شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)