• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۹۳۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷
بین الملل » آمریکا
گزارش اختصاصي ؛

آتش و خشم براي ترامپ

وولف نويسنده کتاب "آتش و خشم "تاکيد مي کند 100 درصد نزديکان ترامپ و کساني که دور و برش هستند، دونالد ترامپ را لايق رياست جمهوري نمي دانند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از نيويورک ؛ کتاب پرفروش « آتش و خشم؛ درون کاخ سفيد ترامپ» روايتي از شخصيت شناسي رئيس جمهور امريکاست. وولف نويسنده اين کتاب تاکيد مي کند که 100 درصد نزديکان رئيس جمهور و کساني که دور و برش در کاخ سفيد هستند همه و همه ، دونالد ترامپ را لايق رياست جمهوري نمي دانند و باور دارند او توانايي چنين کاري را ندارد.
اين کتاب به مسائل ديگري درخصوص ترامپ هم پرداخته است .

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 
فقط حقیقت را نوشتم

ادوارد هلمور نويسنده کتابي که کاخ سفيد را شوکه کرد در مصاحبه با روزنامه گاردين در پاسخ به آتش انتقادات و خشم ترامپ گفت من فقط حقيقت را نوشتم و بس.
وی گفت تاثيرات اين کتاب را به خوبي در هر جايي مي توان ديد از جمله در نابودي رابطه استيو بانون (استراتژيست سابق کاخ سفيد) با ترامپ و جيره خوار وي در بريت بارت و تلاش هاي ترامپ براي نشان دادن توانايي ذهني اش که مشاوران و محفل داخلي وي به طور مرتب و آشکارا آن را زير سوال برده اند.
وولف گفت ترامپ يک فرد غيرعادي است و نمي توان وي را توصيف کرد هر کاري که او انجام مي دهد احمقانه است.
وي افزود: «نمي دانم که آيا رئيس جمهور از لحاظ باليني ديوانه است يا خير. اما بر اساس آن چه ديده ام و از اطرافيان وي شنيده ام دونالد ترامپ به شدت غيرقابل پيش بيني، غيرمنطقي، گاهي اوقات در مرز آشفتگي است و به حد ترسناکي و وسواس گونه اي به خود فکر مي کند.»
اين هفته ترامپ خواستار برگزاري جلسه اي دو حزبي درباره مهاجرت و امنيت مرزي با حضور خبرنگاران شد. وولف گفت: «کاملا روشن بود که ترامپ مي خواست در واکنش به اين کتاب خود را فردي معقول نشان دهد.» اين جلسه به چندين دليل از جمله تمايل ترامپ به موافقت با همه عجيب بود.
وولف گفت با برخي از دوستان و اطرافيان ترامپ صحبت کرده است. وي بر اين موضوع پافشاري مي کند که «من يک مذاکره کننده ام» اما همه آنها مي گويند وي هرگز مذاکره نکرده است.
اين نمايش ساختگي ديري نپاييد.

ترامپ به سرعت به حالت عادي خود بازگشت و هائيتي، السالوادور و بسياري از کشورهاي آفريقايي را «کثافت خانه» توصيف کرد و هدف انتقادات گسترده اي قرار گرفت.
پيش از انتشار اين کتاب، وولف و ناشر وي با تلاش هاي حقوقي ترامپ براي جلوگيري از انتشار اين کتاب مواجه شدند.

وولف گفت: «اين يک نمونه ديگري از غيرقابل کنترل بودن ترامپ است. مي دانم که همه سعي کردند جلوي وي را بگيرند اما کسي نمي توانست او را متوقف کند.

در نتيجه وي کاري کرد که هيچ رئيس جمهوري تا کنون انجام نداده بود: تلاش براي شکايت از يک نفر به اتهام تهمت و تجاوز به حريم شخصي.»
وي افزود: «اين موضوع دو جنبه دارد. من از حمله اي که با پشتيباني قانون به من شده بود -به اتهام آن چه ما به عنوان روزنامه نگار انجام مي دهيم- منزجر شدم. از طرف ديگر مردي قرار دارد که کاملا احمق است. همه آنچه وي انجام داد موجب جلب توجه بيشتر مردم به کتاب من شد. وي فقط خود را در هر فرصتي به دردسر مي اندازد.»
کتاب خشم و آتش مورد انتقاد قرار گرفته است. اين انتقادات بيشتر بر روي غلط هاي املايي و مشکلات اندکي درباره صحت حقايق ذکر شده در آن متمرکز شده است.
وولف گفت: «حقيقت اين است که هر کتابي اين نوع اشتباهات را دارد اما هيچ کتابي مانند اين، به اين سطح از (اقبال در ) عرصه سياسي بين المللي نرسيده است.»
وولف متهم شده است که وي چقدر با رئيس جمهور وقت گذرانده که توانسته است چنين کتابي درباره او بنويسد. کاخ سفيد مي گويد به وي هرگز اجازه مصاحبه داده نشده است. وولف نيز چنين ادعايي نکرده است.
وي گفت: «من از ژوئن 2016 تا کنون تقريبا سه ساعت گفتگو با دونالد ترامپ داشتم. برخي از آنها در مبارزات انتخاباتي وي، برخي در زمان انتقال قدرت و برخي نيز در کاخ سفيد انجام شدند.»
وولف گفت: «اين کتاب درباره برداشت و نظرات من درباره ترامپ نيست. اين کتابي درباره نظرات اطرافيان او است.»
وولف در کتابش نوشت بانون ديدار دونالد ترامپ جونيور با روس ها را در برج ترامپ در ژوئن 2016 «خيانتکارانه» خوانده است.

وولف گفت بانون پيش از آن نيز در آستانه اخراج بود. اما وي چطور جرات کرد اين بي احترامي را به پسر رئيسش بگويد؟ شايد مست بود اما «وي مست نبود. من هرگز بانون را مست نديده ام.»
وولف درباره احساس کنوني اش به بانون گفت: «از اين که وي را در موقعيتي قرار دادم که وي نمي خواست، کمي احساس گناه مي کنم. اما وي آدم بزرگي است و وقتي با من صحبت مي کرد به خوبي از خطراتش آگاه بود.»

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقدام اروپا تلاشی برای جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه است
پایان موفقیت‌آمیز طرح ملی پایش آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در زنجان
خیر نیک‌اندیش ابهری ۶۰ جفت کفش به مددجویان اهدا کرد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن محصولات شیلاتی در استان زنجان
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
ساترا تحریم شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
دریابان شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
تحویل ۲۴۰۰ پروژه آموزشی در کشور طی گام اول نهضت عدالت آموزشی
آغاز هفته ای با افزایش دمای هوا در سمنان
نیمه شعبان و دهه فجر پیام نور و امید برای دل‌ها دارند
ضرورت تحقق سیاست‌های تحولی آموزش
برگزاری پنجمین دوره رقابت سازه‌های ماکارونی
واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی برای ماه رمضان
چالش ها و فرصت های توسعه مناطق آزاد قشم و کیش
وحدت اقوام و مذاهب، ستون اصلی بازدارندگی ایران
آغاز مسیر چابک‌سازی در آزمایشگاه فنی مکانیک خاک
۱۱ بهمن ۱۳۶۵ یادآور حماسه و ایثار فرزندان فریدن
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
آقای لاریجانی دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
بازدید رئیس رسانه ملی از پشت‌صحنه مجموعه «هتل بسیار بسیار عجیب»
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)