از سنتهای نوروزی؛
آیین سمنو پزان در شهریار
آیین پخت سمنو، در بین مردم شهریار به یک سنت دائمی و هرساله تبدیل شده است.

به گزارش
خبرگزاري صدا و سيما ،آيين پخت اين خوراک کهن که ريشه در مذهب نيز دارد، از روزگار قديم به عنوان يکي از سينهاي نوروز ياد شده و اکنون در روستاهاي شهريار به يک سنت تبديل شده است .
روستاي رزکان شهريار يکي از اين روستاهاست که هر سال در فصل زمستان مردم به بهانه پخت سمنو در ان جمع مي شوند .
در اين مراسم بيش از 400 کيلوگندم و 20 کيسه ارد در چند ديگ بزرگ مخلوط شده تا از ان خوراک سنتي سمنو تهيه شود .
فرهاد نظر ، يکي از خيران سمنو پزي است که هر سال اين ايين را در منزل خود برگزار مي کند .
وي گفت : به برکت پخت سمنو ، دوستان و اشنايان هر سال دور هم جمع ميشوند و ضمن برقراري صله رحم از نعمت باهم بودن برخوردار مي گردند .
وي با اشاره به اينکه براي پخت سمنو ، دسته کم 20 روز وقت لازم است افزود : اين غذاي مقوي در بين 3000 نفر از اهالي روستا ، ميهمانان و مردم بازديد کننده توزيع مي شود .
ايين سمنو پزان ، اکنون در بين مردم شهريار و روستاهاي اطراف رواج بسيار دارد .