• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۱۲۳۷۹
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۵
اجتماعی
جمعیت هلال‌احمر:

انجام ماموریت‌ها و تکالیف قانونی در مناطق زلزله‌زده

جمعیت هلال‌احمر: پاسخگوی ماموریت‌ها و تکالیف قانونی خود در مناطق زلزله‌زده هستیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر درباره خدمات رسانی در مناطق زلزله افزوده است: قانون وظیفه تمام دستگاه‌ها و نهاد‌ها را در زمان بروز حادثه و بحران مشخص کرده است؛ امنیت را نهاد‌های نظامی تامین می‌کنند، بازسازی زیرساخت‌های آب و برق و گاز ماموریت دستگاه‌های مربوطه است، رسیدگی به بهداشت و درمان در منطقه بر عهده وزارت بهداشت گذاشته شده، بنیاد مسکن مسئولیت اسکان موقت و دایم را برعهده دارد، کشته شدگان را باید پزشک قانونی اعلام کند و وظایفی نیز برای جمعیت هلال احمر مشخص شده است.

جست‌وجو و نجات نخستین وظیفه است. بعد از آن اسکان اضطراری، مشارکت در درمان اضطراری، توزیع اقلام اضطراری متناسب با شرایط منطقه و سپس تغذیه اضطراری ماموریت‌های بعدی هلال احمر است.

همچنین جمعیت هلال احمر تیم‌هایی را برای حمایت‌های روانی اجتماعی در بعد از حادثه ایجاد کرده و در خصوص خدمات توانبخشی به آسیب دیدگان هم از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کند؛ بنابراین جمعیت هلال احمر جزیی از ستاد مدیریت بحران است و تکالیف مشخصی دارد.

جمعیت هلال احمر در مورد تکالیف قانونی خود کوتاهی نکرده است. بر حسب وظیفه باید شرایط اسکان اضطراری را فراهم می‌کرده که با توزیع چادر بیش از سه برابر ظرفیت منطقه این کار را کرده و مدام در حال لکه گیری در منطقه و تعویض چادرهاست.

عملیات جستجو و نجات، درمان اضطراری، اسکان اضطراری و تغذیه اضطراری حتی بیشتر از حدود تعیین شده از سوی جمعیت هلال احمر انجام شده است.

اگرچه این جمعیت عمده تکالیف قانونی خود را انجام داده، اما وظیفه انسانی خود می‌داند که در منطقه حضور داشته باشد و به هر مقدار که توان دارد در کاهش آلام مردم زلزله زده بکوشد.

هم اکنون خدمات توانبخشی به آسیب دیدگان و افراد دارای ضایعه نخاعی در منطقه و خارج از آن و همچنین حضور تیم‌های سحر برای ارایه خدمات روانی اجتماعی به مردم همچنان ادامه دارد.

بر اساس گزارش تیم‌های ارزیاب و تیم‌های مددکاری نیز همچنان جمعیت هلال احمر در حال رفع مشکلات موردی زلزله زدگان در منطقه است.

بسته غذایی یک ماهه دیگری هم به ارزش تقریبی ۲۵۰ هزار تومان برای حدود ۵۰ هزار خانوار که دارای شناسنامه امدادی هستند، تدارک دیده شده که در حال توزیع است.

بعلاوه اسکان موقت و بعد از آن اسکان دائم بر عهده بنیاد مسکن است که این نهاد هم طبق برنامه زمان بندی خود در حال انجام وظیفه است.

جمعیت هلال احمر افزوده است: زندگی در شرایط سرما در منطقه سردخیز کرمانشاه واقعا کار دشواری است. امدادگران و مسئولان هلال احمر هم از این بابت ناراحت و نگران هستند و سعی می‌کنند تا شکایات و گلایه‌های مردم را با هماهنگی سایر دستگاه‌های مسئول در کشور یا استان پیگیری کنند، اما در این زمینه آنچه از دست جمعیت هلال احمر بر می‌آمده توزیع وسایل گرمایشی مثل چراغ‌های والور یا هیتر‌های برقی مطابق شرایط تعیین شده در منطقه و تعویض و رسیدگی مستمر به چادر‌های آسیب دیده و رفع کمبود‌ها بوده که بطور کامل و برای همه خانوار‌ها انجام شده است.

انتقال زلزله زدگان از چادر (اسکان اضطراری) به کانکس (اسکان موقت) می‌تواند از حجم مشکلات ناشی از موج سرما بکاهد و باید همه در این باره تلاش کنند.

از همان ساعات ابتدایی حادثه دبیرکل جمعیت و رییس سازمان امدادونجات در منطقه زلزله زده کرمانشاه حضور داشته اند و مسئولان و امدادگران بدون آنکه بخواهند نمایش رسانه‌ای داشته باشند مشغول انجام وظایف حیاتی خود در ساعات و روز‌های اولیه بوده اند.

رئیس جمعیت هلال احمر نیز از همان نخستین روز پس از حادثه تا هم اکنون بیش از هفت بار در منطقه حاضر شده و بر رسیدگی به مسایل و مشکلات زلزله زدگان نظارت داشته است.

این جمعیت ماموریت‌های دیگری هم دارد که رسیدگی به آن‌ها نیز از جمله وظایف رییس و مسئولان این نهاد مردمی است. طبیعتا رسیدگی به این ماموریت‌ها آن هم در زمانی که جمعیت بخش زیادی از تکالیف قانونی خود را در مناطق زلزله زده به پایان رسانده، نباید محلی از تردید و شبهه داشته باشد. بطور مثال مراکز درمانی ایران در امارات ازجمله ظرفیت‌های بزرگ جمعیت هلال احمر در خارج از مرز‌های ایران است که نه تنها برای هلال احمر که برای نظام جمهوری اسلامی بدون آنکه هزینه‌ای داشته باشد، آورده‌های زیادی به همراه داشته است. سرکشی به بیمارستان بزرگ ایرانیان در دوبی، که محل امرار معاش بسیاری از پزشکان و پرستاران ایرانی است آن هم در روز پرستار و برای تقدیر از زحمات این قشر خدوم و همچنین معارفه رسمی رییس جدید آن هم اقدام ارزشمندی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیگیری مسابقات فوتبال لیگ برتر زیر ۱۸ سال آذربایجان غربی درمهاباد
ارائه خدمات درمانی، معیشتی و آموزشی جمعیت هلال احمر در چابکسر
فعالیت مدارس کیش از فردا ۲۲ آذر به روال عادی
صعود ۴ تیم دیگر به لیگ برتر شمشیربازی بانوان
دستگیری قاتل روستای آقا سید شریف
هفته ۱۵ لیگ یک فوتبال؛ توقف خارج از خانه صدرنشین مقابل هوادار
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت قوه قضائیه در آذربایجان شرقی
رقابت تیم‌های دانش آموزی در مرحله دوم مسابقات قرآنی آلا ۲ در صومعه سرا
قهرمانی البرز در مسابقات بوکس جوانان کشور
ایمن سازی ۹۵ درصد جمعیت دامی مهاباد در مقابله با تب برفکی
همایش استانی کوهپیمایی و صعود به قله گوشیر مراغه 
برتری بانوان ملوان بندرانزلی مقابل یاسام کردستان در گام دهم
رفتار غیرقانونی عده‌ای در مراسم ختمی در مشهد
صرفه‌جویی سالانه ۶ تا ۷ میلیارد دلار با اصلاح قیمت بنزین
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
شناورسازی قشم در لیگ دسته اول فوتبال باخت
درخشش ورزشکار کم توان شاهرودی در کشور
آماده‌باش کامل ستاد برف‌روبی رودهن
نایب‌قهرمانی استقلال جویبار در لیگ برتر کشتی
امداد هوایی اورژانس برای انتقال دو مصدوم از میمه به اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)