• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۱۹۹۴۸
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۶
تهران » سیاسی
مدیر مسئول کیهان:

اسلام ناب ،عامل دشمنی غرب با ایران

مدیر مسئول روزنامه کیهان با تشریح ویژگی ظلم ستیزی اسلام ناب گفت: مبارزه ما با نظام سلطه ، نبردی ماهیتی است زیرا اسلام ناب حامی مظلوم و دربرابر ظالمان تن به خفت نمی دهد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،حسین شریعتمداری که به مناسبت دومین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم مهدی ثامنی راد  در مسجد مهدیه کارخانه قند ورامین سخن می گفت، افزود: یکی از ویژگی‌های اسلام ناب آن است که ظلم ستیز است و اسلامی که در برابر پرخوری ظالمان تن دهد اسلام ناب نیست.

وی خاطر نشان کرد: وقتی که این نسخه به حاکمیت می رسد نظام سلطه برمی انگیزد و قیام می کند به همین دلیل درگیری ما با نظام سلطه درگیری ماهوی است و بخاطر ماهیت است.

شریعتمداری افزود وجود  ما موجودیت نظام سلطه را تهدید می کند و این تهدید زمانی برطرف می شود که ما دست از اسلام ناب بکشیم و در غیر اینصورت اسلامی که عربستان و دیگر کشورهای مشابه دارند مورد نظر نیست و یا اینکه آمریکا از خوی شیطانی خود دست بردارد.

وی با بیان اینکه درگیری ما با نظام سلطه دائمی است، تصریح کرد: میدان‌های درگیری تغییر می‌کند اما از بین نمی‌رود و شاهد هستیم که بعد از قطعنامه 598 دشمنان ما دست از دشمنی خود برنداشتند.

شریعتمداری در ادامه به سالروز شهادت حضرت زهرا (س) اشاره کرد و افزود: دلیل اینکه قبر حضرت زهرا(س) بی نشان است برای آن است که در آن زمان حضرت زهرا(س) قبل از شهادتشان به سراغ خواص رفته بود و از آنها پرسیده بود که چرا در برابر وقایع آن روز سکوت کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: آسیاب زمان آنقدر چرخید تا به عصر خمینی(ره) رسید که به فرموده مقام معظم رهبری بعثت دوباره ای اتفاق افتاد.

شریعتمداری اظهار داشت: آنهایی که می گویند انقلاب ما به مرور زمان کم رنگ شده است باید به این سوال پاسخ دهند که چرا کینه ورزی دشمنان ما روز به روز بیشتر شده است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: داستان پر ماجرای ما دقیقاً از زمانی شروع شد که اسلام ناب بر کرسی حاکمیت نشست، این اسلام ناب قبلاً بود ولی در کتاب‌ها و ذهن‌ها بود و پیاده نشده بود اما امام راحل(ره) اسلام ناب را بر کرسی حاکمیت نشاند.

شریعتمداری  درادامه خاطر نشان کرد: باید ببینیم امروز کجا هستیم و باید بدانیم که از عقبه های بسیار سخت گذشته و آنها را پشت سر گذاشته‌ایم و باید دانست که تنش یا به علت زوال به وجود می آید یا به علت زایش که باید مسائل بررسی شود.

مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه ما در عرصه زایش هستیم و این مطلب را در آینده شاهد خواهیم بود، گفت: بحران‌هایی را پشت سر گذاشته ایم و افرادی که می گویند این بحران‌های امروز بحران های بسیار بزرگی است، یا آن بحران ها را ندیده اند یا آنها را فراموش کرده اند.

وی با بیان اینکه مسئله هسته ای بهانه است و مستکبران اعلام کرده اند که مشکل ما با ایران انقلاب آنها است، افزود: خداوند به ما خیلی لطف کرده است که بهای جهانی شدن اسلام را از ما می گیرد که مانند شهید ثامنی راد نمونه آن است.

شریعتمداری با بیان اینکه تربت بی نشانه حضرت زهرا(س) یک نشانه است، گفت: دلیل این بی نشانی آن است که همه ما فکر کنیم که چرا آن اتفاق صورت گرفته است تا ما نیز امروز کاری نکنیم که آن حرکات دوباره تکرار شود.

مدیر مسئول روزنامه کیهان بیان کرد: ما در احد از غنیمت و در صفین از نیزه جهالت شکست خورده ایم اما باید ببینیم که امروز اینگونه است یا خیر که با توجه به اسناد موجود می توانیم اعلام کنیم که اینگونه نیست.

وی تصریح کرد: یکی از ترفندهای دشمن که این روزها آن را به شدت به کار گرفته است این است که ما را از رخدادی فاجعه آمیز که وجود خارجی ندارد بترساند.

شریعتمداری اظهار داشت: در زمان جنگ تحمیلی ما در ضعف مطلق و آنها در قدرت مطلق بودند و از سوی دیگر ما حتی از ذاقه های مهماتمان نیز اطلاع نداشتیم اما در همان شرایط پیروز شدیم.

مدیر مسئول روزنامه کیهان خاطر نشان کرد: فریب نانرجک‌های دودزا و بمب‌های صوتی را نباید بخوریم زیرا اینها برای آن است که حواس رزمنده را پرت کند تا ازمیدان اصلی جنگ دور شود.

وی تصریح کرد: دشمن سعی می کند با رسانه هایی که در داخل و بیرون دارد دیدگاه نیروهای ارزشی را در اقلیت نشان دهد که این ترفند مارپیچ سکوت است.

شریعتمداری بیان کرد: اغلب اوقات کسانی که فکر می کنند نظرشان در اقلیت است ترجیح می دهند که نظرشان را بیان نکنند و دشمن نیز به همین علت تلاش می کند نظر نیروهای انقلابی را در اقلیت قرار دهد تا هم این افراد در نظرشان شک کنند و هم اینکه نسلی که در راه است راه درست را پیدا نکنند.

مدیر مسئول روزنامه کیهان اظهار داشت: نیروهای انقلابی باید نظرشان را صراحتاً اعلام کنند و این باطل السحر همین هجمه رسانه ها است به همین دلیل همه ما باید امر به معروف و نهی از منکر کند.

شهید مهدی ثامنی راد دو سال پیش در نبرد با داعش در سوریه به فیض شهادت نایل شد. پیکر او هنوز به میهن بازنگشته است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشنگتن برای فشار بر کاراکاس
ارائه خدمات توانبخشی و حمایتی به سالمندان و افراد دارای معلولیت آذربایجان شرقی
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
درخشش تیم دارت بانوان آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آذر ۱۴۰۴
کمک به اقتصاد خانواده با تولید سالانه ۳۱۵ تن قارچ
نظارت ۲۰۰ ناظر بر ساخت و ساز مسکن روستایی زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اعزام ۲۰۰ دانش آموز ازنایی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز لیگ برتر فوتسال کارگران کشور در تبریز
نشست هم افزایی با نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های لرستان
هوای تبریز ناسالم برای همه گروه‌ها
برگزاری هجدهمین دوره جشنواره حرکت در تبریز
سومین نمایشگاه بزرگ آثار هنر‌های تجسمی هنرمندان پیشکسوت به پایان رسید
درخشش کاراته‌کا‌های کیش در مسابقات شوتوکان شوتوکاپ خلیج فارس
فعالیت مرکز توانمندسازی معتادان بهبود یافته در خرم‌آباد
انهدام باند سارقان قطعات خودرو‌های سنگین در تبریز
اتمام مرحله اول طرح اصلاح خط اصلی شبکه توزیع آب کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ آذر ۱۴۰۴
مراجعه به مراکز درمانی تنها در صورت شدت علائم آنفلوانزا ضروری است
استقلال با پیروزی مقابل فولاد به صدر جدول رفت
با موشک‌های دریا پایه، دشمن را ۱۴۰۰ کیلومتر پس زده‌ایم
هوای اصفهان همچنان ناسالم است
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی
شهید شهریاری چگونه به ستون برنامه هسته‌ای ایران بدل شد؟
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)