• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۲۳۵۲۹
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۸
بین الملل » تحلیلی

تجمع همبستگي با هنيه در مجلس قانونگذاري فلسطين

به گزارش سرویس بین الملل  خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلويزيوني الجزيره مباشر؛ اعضاي مجلس قانونگذاري فلسطين با برپايي تجمع همبستگي با اسماعيل هنيه رئيس دفتر سياسي جنبش حماس و نماينده مجلس قانونگذاري فلسطين به تصميم اخير رئيس جمهور آمريکا در خصوص اعلام قدس اشغالي به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي و قرار دادن نام هنيه در فهرست تروريست ها اعتراض و اين تصميمات را به شدت محکوم کردند.
مشير المصري از رهبران جنبش حماس در اين تحصن اعتراضي گفت: جانبداري آمريکا از رژيم صهيونيستي روز به روز بيشتر شده به گونه اي که قدس را پايتخت اين رژيم جعلي اعلام کرده است و در سازمان ملل پنجاه بار از حق وتو به نفع رژيم صهيونيستي و به زيان منافع ملت فلسطين استفاده کرده است.
مشير المصري افزود: دولت آمريکا در تعامل با آرمان عادلانه فلسطين و مسائل امت اسلامي سياست يک بام و دو هوا را در پيش گرفته است بگونه اي که آشکارا در کنار يک رژيم اشغالگر و قاتل و تروريست قرار گرفته و ملت فلسطين را که آواره و قرباني سياستهاي اين رژيم است ؛ تروريست معرفي مي کند و حتي هر کسي را که بخواهد از سرزمين و مقدساتش دفاع کند تروريست معرفي مي کند که اين يک پارادوکس عجيب و غريب است.
آمريکا فردي را (اسماعيل هنيه) را در فهرست تروريست ها قرار داده است که از جانب ملت فلسطين انتخاب شده و در راس فهرست انتخاباتي فراکسيون تغيير و اصلاح بوده است. اين تصميم آمريکا تعرض به اراده و انتخاب ملت ما و گزينه دمکراسي است. آمريکا اسماعيل هنيه را در حالي تروريست قلمداد کرده است که وي رئيس دولت فلسطين و دولت وحدت ملي است که طبق مقررات آشتي ملي فلسطيني و توافقنامه مکه و استناد به گزينه هاي انتخاب ملت فلسطين ، برگزيده شده است. آمريکا مصونيت پارلماني را نيز زير پا گذاشته و قوانين و عرفهاي بين المللي را نيز نقض کرده است. علت اين امر چيزي نيست جز اينکه آمريکا روي ديگر سکه اي به نام رژيم صهيونيستي و چهره واقعي خود را نشان داد در حاليکه سعي مي کرد به عنوان يک کشور معتمد در روند صلح بازار گرمي کند اما امروز موضعگيري آشکاري عليه ملت فلسطين و مقدسات از جمله جوهر اين مقدسات يعني مسجدالاقصي داشت.
در اين تجمع همبستگي احمد بحر نايب رئيس مجلس قانونگذاري نيز طي سخناني بر مقاومت ملت فلسطين در برابر جانبداري هاي راهبردي آمريکا از رژيم صهيونيستي تاکيد کرد .
وي با اشاره به تصميم ترامپ در خصوص قدس گفت آمريکا با قرار دادن نام اسماعيل هنيه در فهرست تروريست ها طي يک تصميم ظالمانه ؛ اين بار جنايت جديدي مرتکب شد و فصل جديدي از تجاوز به حقوق ملت فلسطين را گشود. اين در حالي است که دولت آمريکا فراموش کرده است که حامي درجه يک تروريسم صهيونيستي است که ملت فلسطين تلخيها و درد و رنجها و فجايع آنرا چشيده است. امروزه آمريکا بزرگترين حامي تروريسم در جهان است و گروههاي تروريستي ايجاد مي کند و آنها را آموزش مي دهد و از آنها حمايت مالي مي کند تا امت اسلامي را دچار از هم گسيختگي کند و عناصر قدرت و ايستادگي و بقاي آنها را از بين ببرد . آمريکا از جنايتکاران جنگي صهيونيست از جمله نتانياهو در جنگ تمام عيار دفاع مي کند. ما در مجلس قانونگذاري فلسطين بر بطلان و لغو تصميم لغزان آمريکا در حق برادر اسماعيل هنيه تاکيد مي کنيم.
هنيه نماينده مجلس قانونگذاري فلسطين است که بر اساس اصول دمکراتيک توسط ملت فلسطين و در راس فراکسيون اصلاح و تغيير انتخاب شده است و جهان هم به شفافيت اين انتخابات اذعان دارد. او از حق مصونيت پارلماني برخوردار است که قوانين داخلي و بين المللي به آن تصريح دارد. وي با انتقاد از سازمان ملل اين سوال را مطرح کرد که سازمان ملل و ديگر سازمانهاي بين المللي و حقوقي کجا هستند که در برابر اين تصميم آمريکا موضعگيري کنند؟ چرا اين سازمانها جنايات آمريکا را محکوم نمي کنند.
ما تاکيد مي کنيم که رژيم صهيونيستي و آمريکا به لطف خدا به صخره محکم مقاومت ملت قهرمان فلسطين برخورد خواهند کرد که به راه مقاومت و جهاد تا ريشه کني اشغالگري ادامه خواهد داد.
محمد بحر از دولت آمريکا خواست از تصميم ظالمانه خود در خصوص گنجاندن نام اسماعيل هنيه در فهرست تروريست ها عقب نشيني و از ملت فلسطين عذرخواهي کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش‌سوزی تالار الماس شرق آستانه‌اشرفیه
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
پیام تبریک قالیباف به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
قهرمان جوجیتسو ایران درگذشت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)