• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۳۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶
قم » اجتماعی
در جلسه ستاد تسهیلات زائرین

تاکید بر خدمت رسانی به زائران و مسافران در ایام نوروز

استاندار بر همفکری و هم افزایی دستگاه‌ها برای خدمت رسانی بیشتر و به موقع به زائران و مسافران در ایام نوروز تاکید کرد.

خدمت رسانی به زائران ومسافران در ایام نوروز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، صادقی در جلسه امروز ستاد تسهیلات زایرین و خدمات سفر نوروز97 که با حضور دستگاه های مختلف استان برگزار شد گفت: باید بین دستگاه ها هم افزایی صورت بگیرد و اشکالات گذشته این دستگاه ها در خدمات رسانی رفع تا شاهد تکرار اشکالات سال گذشته نباشیم.

وی افزود: خدمت به زائرین با اعتبار استان قم گره خورده است و باید با همت لازم به سمتی برویم که میزان نارضایتی در زائرین کمتر از گذشته باشد.

استاندار قم گفت: باید چارچوب فعالیت برای دستگاه های مختلف مشخص شود تا تداخل کار را در این زمینه شاهد نباشیم، همچنین باید با توجه به ظرفیت ها و زیرساخت های موجود در شهر قم برای مسائل فرهنگی برای زائرین برنامه ریزی کنیم.

صادقی امنیت زائرین را ضروری دانست و تصریح کرد: باید به توصیه های امنیتی توجه کنیم، خطرات امنیتی یک چیز مستمر است و نباید در این زمینه کوتاهی صورت بگیرد.

استاندار گفت: اولویت اسکان، هتل ها و اماکن اقامتی بخش خصوصی است و نباید اشکالات سال گذشته در زمینه اسکان زائرین تکرار شود.

وی افزود: با توجه به حجم ورود زائرین باید مراقبت کنیم که وضعیت بازار به لحاظ قیمت و کیفیت مناسب باشد، همچنین کنترل ترافیک شهر قم در ایام نوروز ضروری است.

صادقی با اشاره به ضرورت حضور مدیران استان قم در ایام نوروز اظهار کرد: نباید این مدیران در موج نخست سفرهای نوروزی محل کار خودشان را ترک کنند، امکانات درمانی استان باید آماده خدمت رسانی به مردم در ایام نوروز باشد.

وی ادامه داد: موافق برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی در ایام نوروز در شهر قم هستیم و از این کار حمایت می کنم.

استاندار افزود: باید دستگاه های خدمت رسان بهتر از گذشته به زائرین خدمت کنند و باید برخورد شایسته با آن ها صورت بگیرد.

عالی پور معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم نیز گفت: 93درصد از زائرین استان در ایام پایانی سال گذشته با وسیله نقلیه شخصی آمدند، 64درصد از کسانی که به قم آمده بودند، قبلا به این شهر سفر داشتند.

وی گفت: 41درصد از زائرین کمتر از 100هزار تومان در شهر قم خرید داشتند، فقط خرید هفت درصد از زائرین بالای 200هزار تومان بود.

معاون هماهنگی امور زایران افزود: 34درصد از زائرین اعلام کردند که حتما دوباره به شهر قم می آیند، هفت درصد هم اعلام کردند که دیگر به این شهر نمی آیند، آن ها مهم ترین دلیلشان برای سفر به شهر قم را ترافیک این شهر اعلام کردند.

وی با اشاره به ترکیب زائرین در شهر قم گفت: بیشترین زائرین از استان تهران و کمترین زائرین از استان خوزستان است، 94درصد از زائرین به صورت خانوادگی به شهر قم آمدند، 35 زائرین شهر قم، زائر اولی بودند و 86 درصد از زائرین بیش از یک روز در این شهر اقامت داشتند.

عالی پور ادامه داد: 39درصد از زائرین با توجه به اطلاعات قبلی به شهر قم آمدند، سفر 14درصد از زائرین به شهر قم هم از طریق نقشه بود، 44درصد از زائرین از برنامه های حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران استفاده کردند.

وی گفت: برنامه های حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران همیشه مورد استقبال زائرین بوده است و آنها از این برنامه راضی هستند.

معاون هماهنگی امور زایران افزود: از این به بعد هفته ای یک جلسه کمیته ستاد تسهیل زائرین و خدمات سفر برگزار می شود، کمیته های این ستاد هم باید به صورت مستمر جلسات خود را برگزار کنند.

سیار فرماندار قم هم مهمترین مشکلات سال گذشته را سرگردانی مردم برای یافتن مکانهای مورد نظرشان و ترافیک پشت عوارضی قم تهران اعلام کرد و گفت: باید امسال تلاش کنیم تا این مشکلات رفع شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روند ثبت نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا‌ها در سمنان
بهره‌ برداری از فرستنده برون‌ مرزی رادیویی در کلات
اجتماع فعالان قرآنی آذربایجان‌غربی در محکومیت اهانت به قرآن کریم
آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از امروز
تعطیلی رسمی در افغانستان به مناسبت سالگرد خروج شوروی سابق
راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمن را در رسیدن به اهداف شومش ناامید کرد
یک کشته و چهار زخمی براثر خروج قطار شهری از ریل در سارایوو
دادستان کل کشور روند رسیدگی به پرونده‌های حوادث اخیر آزادشهر را پیگیری کرد
۸ هزار راهدار و ۷۲۰۰ ماشین‌آلات در حالت آماده‌باش کامل
حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشانه بصیرت مردم است
۲۲ بهمن، نمایش اقتدار دوباره نظام و همراهی مردم
آتش سوزی یک هتل - آپارتمان در مشهد ۳ مجروح بر جا گذاشت
ماموستا رشیدی: ۲۲ بهمن پاسخ قاطع ملت ایران به تهدید‌های دشمنان بود
امام جمعه بوکان: تجلی اتحاد همدلی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
درختان شگفت‌انگیز از جاذبه‌های سیستان و بلوچستان
پایداری هوا تا اواسط هفته پیش رو در گیلان
تعیین حریم ۹ بنا و محوطه تاریخی استان اردبیل
نفت تهران رکورد شنا ۴ در ۱۰۰ متر آزاد تیمی را جابه‌جا کرد
امام‌جمعه موقت پیرانشهر: ماه مهمانی خدا؛ فرصتی برای توبه و خودسازی
آغاز و پایان ۷۴ طرح عمرانی، صنعتی و کشاورزی در شهرضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
برپایی نمایشگاه روستا آباد در بندرعباس
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بارش‌های اخیر کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۹:۳۰ امروز
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
شهرداری مشهد بازار ساخت و ساز را با بسته‌های حمایتی تقویت می‌کند
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۳ نظر)
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)