• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۳۹۹۷
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۳
بین الملل » مقاومت
راي اليوم:

وارد آمدن ضربات سهمگين در عرصه هاي مختلف به نتانياهو

سيلي هاي وارد شده به نتانياهو در فاصله زماني سه روزه، وي را به شدت با بحران مواجه کرده و ارکان حکومت او را در عرصه هاي نظامي و سياسي و نيز رسوايي هاي مالي، را به لرزه در آورده است.

وارد آمدن ضربات سهمگين در عرصه هاي مختلف به نتانياهوبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ، روزنامه الکترونيکي راي اليوم نوشت:ضربات سهمگيني در عرصه هاي مختلف نظامي، بين المللي و داخلي به بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي وارد آمده است.
راي اليوم که در لندن به روز رساني مي شود، در يادداشتي به قلم عاهد عوني فروانه نوشت: بنيامين نتانياهو نخست وزير اسرائيل در عرصه هاي مختلف نظامي، بين المللي و داخلي در بدترين دوره حيات سياسي خود به سر مي برد.
از نظر نظامي، سرنگوني جنگنده اف 16 اسرائيلي بر اثر آتش پدافند هوايي سوريه، نخستين ضربه اي بود که اوايل هفته پرتنش گذشته به نتانياهو وارد آمد. اين حادثه ضربه محکمي به اسرائيل وارد کرد که به قدرت خود- هرچند به طور غير مستقيم- در بمباران اهدافي در سوريه افتخار مي کرد، اهدافي خواه وابسته به حزب الله يا وابسته به ايران يا وابسته به سوريه و بمباران کارخانه توليد موشک ايران، آن گونه که اسرائيل ادعا مي کند .
سرنگوني هواپيماي اف 16 اسرائيلي ضربه محکمي به غرور و تکبر بي سابقه اسرائيل وارد کرد و باعث تحميل اصول و قواعد جديدي در منطقه شد به طوري که هواپيماهاي اسرائيلي ديگر نخواهند توانست به آزادي در آسمان سوريه پرواز کنند. اين در حالي است که گفته مي شود هواپيماي اسرائيلي با موشک سام 5 که تقريبا موشکي قديمي است سرنگون شده است، پس اگر سامانه هاي جديدي همچون اس 300 و اس 400 راه اندازي شوند، اوضاع چگونه خواهد بود؟
با کمال تعجب، کاخ سفيد دومين ضربه غير منتظره را به نتانياهو وارد کرد. کاخ سفيد در بيانيه اي رسمي اظهارات نتانياهو را دروغ دانست، مبني بر اينکه طرح الحاق کرانه باختري را با آمريکا بررسي کرده است.
بر اساس آنچه روزنامه هاآرتص درباره اين موضوع منتشر کرده است، در بيانيه جاش رافائل، سخنگوي کاخ سفيد آمده است: آمريکا و اسرائيل به هيچ عنوان چنين پيشنهادي را بررسي نکرده اند. نتانياهو به نظر تصور مي کند حضور دونالد ترامپ در سرزمينهاي اشغالي و حمايت وي از اعلام بيت المقدس به عنوان پايتخت (رژيم) اسرائيل، چک سفيدي است تا هر آنچه را مي خواهد با حمايت آمريکا انجام دهد، درحالي که آمريکا در حال حاضر نيز به علت اقدام اخير خود درباره قدس با انتقاداتي در جهان مواجه است و شايد آمريکا با متهم کردن نتانياهو به دروغ گويي مي خواهد محدوديت شديدي براي اسرائيل ايجاد کند تا در نتيجه مشکل بزرگي به مشکلات نتانياهو اضافه شود. اين در حالي است که وي از وفاداري شديد ترامپ به اسرائيل سخن گفته بود.
سپس سومين و شديدترين ضربه از داخل سرزمينهاي اشغالي به نتانياهو وارد شد بطوريکه پليس از دادستان کل اسرائيل خواست نتانياهو را به علت دريافت رشوه در پرونده هاي 1000 و 2000 محاکمه کند. پليس اسرائيل اعلام کرد دلايل مهمي درباره رشوه گيري نتانياهو و اينکه بر خلاف مصالح اسرائيل عمل کرده است، وجود دارد.
سيلي هاي وارد شده به نتانياهو در فاصله زماني سه روزه، وي را به شدت با بحران مواجه کرده و ارکان حکومت او را در عرصه هاي نظامي و سياسي و نيز رسوايي هاي مالي، را به لرزه در آورده است.
با اين وجود، نتانياهو همچنان سعي مي کند با حمايت ائتلاف راستگراي افراطي اسرائيل قدرت خود را حفظ کند. اين ائتلاف به وجود نتانياهو در عرصه سياسي نياز دارد و نگران است نبود نتانياهو باعث فروپاشي ائتلاف و در نتيجه برگزاري انتخاباتي دوباره شود که با توجه به نبود توافق درباره رئيس جديد ائتلاف، نتايج رضايت بخشي به همراه نخواهد داشت.
نتانياهو سعي مي کند با استفاده از عنصر زمان جلوي ضربه کشنده را بگيرد و خسارت را به حد اقل برساند. وي همچنان در ميدان حضور دارد و سعي مي کند با برگزاري ديدارهايي، باعث کم شدن اختلافات شود و از مدت زماني که براي تحقيقات نياز است، استفاده کند به ويژه به اين علت که افيخاي مندلبليت مشاور قانوني حکومت اسرائيل که به نتانياهو نزديک است، از مدت ها پيش تلاش کرده است در چنين پرونده هايي فريب سازي کند.
وارد کردن ضربه کشنده به نتانياهو تا حدودي بعيد است اما اگر کساني که به نتانياهو ضربه وارد کرده اند، از نقاط ضعف وي استفاده کنند و فشار بر وي را شديدتر کنند، نتانياهو مجبور خواهد شد از قدرت و صحنه سياسي کناره گيري کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بذر شاهدانه قاچاق در مهریز
آشنایی دانش آموزان فرخشهر با گونه‌های گیاهی و جانوری شاخص چهارمحال و بختیاری
حمایت از تیم‌های دانش‌بنیان برای کاهش وابستگی به واردات
۱۰ برابر شدن آب سد شهیدکاظمی بوکان
آغاز واگذاری بیش از ۸ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی نوروز ۱۴۰۵ در چالوس برگزار می‌شود
اهدای بیش از ۴ هزار ۷۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های ارتش
تاکید بر آموزش حقوقی اصناف در دیدار رئیس دادگستری ماهان با بازاریان
رسیدگی میدانی به مسائل و مطالبات عمومی مردم خراسان جنوبی
محور‌های مواصلاتی ۲۱ استان تحت تاثیر شرایط جوی است
توزیع کارت آزمون دکتری ۱۴۰۵ از فردا ۱۹ بهمن
مشکل آب، بهداشت و جاده سازی سمنان پیگیری می شود
برپایی میز خدمت قضایی در رباط کریم
جامه سفید برف زمستانی بر قامت غرب استان اصفهان
سرعت در دستیابی به سازش و کاهش هزینه‌ با ارجاع پرونده‌ها به صلح‌یاران
آیین تکریم و معارفه فرمانده جدید انتظامی شهرستان نایین
پیش بینی ۹۲ نیروگاه جایگزین برای شرایط نیاز در کشور داریم
افتتاح ۵۳ طرح عمرانی و خدماتی در بخش رضویه مشهد
صادرات ۲۲۴ میلیون یورو صنایع دستی ایران
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
شکارچیان متخلف در دام قانون
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)