پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پايگاه اينترنتي کميته اطلاعات سناي آمريکا، جامعه اطلاعاتي آمريکا گزارشي درباره ارزيابي خود از تهديدات جهاني منتشر کرد .
در بخش تهديدات سايبري با ابراز نگراني از افزايش احتمال غافلگيري در حوزه سايبري در جهان در سال آينده ميلادي ،به افزايش اين خطر که برخي از دشمنان به حملات سايبري عليه آمريکا از جمله از طريق حذف داده ها يا اختلال محلي يا موقت در زيرساخت هاي حساس مبادرت کنند، اشاره شده است.
در اين گزارش آمده است : احتمال غافلگيري در حوزه سايبري در سال آينده ميلادي و بعد از آن با اتصال ميلياردها دستگاه ديجيتال که فاقد سامانه امنيتي در داخل خود هستند افزايش خواهد يافت و هم کشورها و هم عاملان بدخيم در استفاده از ابزارهاي سايبري گسترده بيش از پيش تشجيع و مجهز خواهند شد.
اين خطر در حال افزايش است که برخي از دشمنان دست به حملات سايبري عليه آمريکا بزنند نظير حذف داده ها يا اختلال محلي يا موقت زيرساخت هاي حساس.
- در سال 2016 و 2017، در حملات سايبري عليه اوکراين و عربستان سعودي که با حمايت دولتها صورت گرفته بود چند بخش حساس زيرساخت و نيز شبکه هاي تجاري و دولت هدف قرار گرفت.
- حملات اجرا شده با بدافزارها و باج افزارها در سطح جهان گسترش يافته و کشتيراني جهاني و خطوط توليد شرکتهاي آمريکايي را مختل کرده است. در دسترس بودن بدافزارهاي کيفري و تجاري در حال ايجاد فرصتهايي براي عاملان جديد براي اجراي عمليات سايبري است.
- ما ارزيابي مي کنيم که نگراني از تلافي کردن هاي آمريکا و نيز عدم تکميل قابليت هاي دشمنان موجب کاهش احتمال حمله عليه زيرساخت هاي حياتي آمريکا شود اما کماکان به خاطر تاثيرات خسارت بار عمليات سايبري و نيز اين مساله که دشمنان ما خسارت هاي جانبي را پذيرفته اند نگرانيم.