• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۵۴۶۵
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۱
اقتصادی

کشف عجیب محموله قاچاق سیگار از ایران به ترکیه

ماموران گمرک ایران در تازه ترین عملیات مبارزه با قاچاق کالا موفق به کشف یک محموله سیگار شدند که از ایران به ترکیه قاچاق می شد.

کشف عجیب محموله قاچاق سیگار از ایران به ترکیهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما از گمرک؛­ کشف این محموله موجب تعجب ماموران گمرک شد چرا که پیش از این همه­­ محموله های سیگار قاچاق کشف شده وارداتی بوده و چنین موردی سابقه نداشته است.
قاچاقچیان این محموله را در­ همه ­قسمت های کف تریلر و ریش کامیون جاسازی و سپس با تخته های چوبی قسمت کف تریلر را پوشانده بودند اما ماموران گمرک بازرگان با رصد اطلاعات کالاها و به کمک دستگاه کنترلی ایکس ری کامیونی این محموله قاچاق را شناسایی و کشف کردند.
این محموله قاچاق در حالی کشف شد که قاچاقچیان پس از جاسازی سیگارها اقدام به بارگیری محموله پتروشیمی صادراتی کرده و قصد داشتند با گذاشتن کیسه های پتروشیمی روی محموله سیگار جاسازی شده سیگارها را از کشور به مقصد استانبول خارج کنند اما با هوشیاری ماموران گمرک و به کمک دستگاه کنترلی ایکس ری کامیونی این ترفند قاچاقچیان ناکام ماند.
گمرک بازرگان مجهز به یک دستگاه ایکس ری کامیونی است و بر اساس برنامه ریزی های معاونت توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران قرار است دو دستگاه ایکس ری کامیونی پیشرفته دیگر نیز تا اردیبهشت ماه سال آینده به این تجهیزات اضافه شود.
بر اساس گزارش دفتر اطلاعات منطقه ای سازمان جهانی گمرک (RILO) در سال 2017، ­گمرک ایران در مبارزه با قاچاق کالا و مواد مخدر رتبه نخست­­ دنیا را کسب کرده است.

گمرک کنترل کالاهای مسافری را تشدید کرد
گمرک ایران از تدابیر جدید برای کنترل بیشتر کالاهای مسافری خروجی خبر داد و اعلام کرد: کنترل‌های مسافری در گمرکات سراسر کشور افزایش می‌یابد.

در بخشنامه جدیدی که در این خصوص به گمرکات سراسر کشور ابلاغ شده بر لزوم کنترل بیشتر کالاهای مسافری خروجی تاکید شده است. در این بخشنامه بر الزام تمامی گمرکات در مبادی خروجی هوایی، دریایی و زمینی نسبت به تداوم کنترل‌های دقیق گمرکی تاکید و موضوع به گمرکات سراسر کشور ابلاغ شده تا در مورد مسافران پُرسفر با رعایت کامل مقررات و دستورالعمل‌های ابلاغی در رابطه با میزان ارز و طلا و کالاهای همراه مسافران خروجی اقدام شود.
این بخشنامه از سوی فرود عسگری رئیس کل گمرک ایران جهت اجرا به ناظران و مدیران گمرکات سراسر کشور ابلاغ شده است. طبق دستورالعمل اجرایی ناظر بر ارز، اسناد بانکی و اوراق بهادار بی‌نام همراه مسافر به گمرکات سراسر کشور، ورود و خروج ارز به صورت نقد و یا اسناد بانکی (چک بانکی، چک تضمینی، چک مسافرتی، سایر اسناد مالی قابل انتقال) و یا اوراق بهادار بی‌نام (اوراق قرضه) به صورت فیزیکی، به هر طریق، توسط هر مسافر تا سقف مبلغ ۱۰۰۰۰ یورو (ده هزار یورو) یا معادل آن به سایر ارزها، مجاز بوده و نیاز به اظهار نداشته، لیکن جهت مبالغ بیش از ۱۰۰۰۰ یورو (ده هزار یورو) یا معادل آن به سایر ارزها، مسافر می‌بایست به سامانه ارز همراه مسافر مراجعه و نسبت به ثبت اطلاعات مورد نیاز اقدام نموده و پس از دریافت کد رهگیری و فرم مورد نظر از گمرک، مراحل بعدی را از طریق سیستم بانکی انجام دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
تداوم بهره برداری از طرح‌های عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
باران در راه کرمان
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
امروز: ایران - اندونزی، مصاف با پدیده مسابقات در فینال
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)