• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۷۸۳۸
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۳
اجتماعی

فردا ؛ آغاز بکاردو نمایشگاه بین المللی محیط زیست و انرژی های تجدیدپذیر

نمایشگاه بین المللی محیط زیست و نمایشگاه بین المللی انرژی های تجدیدپذیر، بهره وری و صرفه جویی انرژی فردا با حضور و مشارکت ده ها شرکت داخلی و خارجی از  ده کشور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز بکار می کند.

فردا؛آغاز بکاردو نمایشگاه بین المللی محیط زیست و انرژی های تجدیدپذیربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی نمایشگاه بین المللی محیط زیست و نمایشگاه بین المللی انرژی های تجدیدپذیر؛ این دو نمایشگاه با حضور مقامات سازمان حفاظت محیط زیست، رئیس سازمان انرژی های نو ایران، معاون وزیر صنعت معدن و تجارت و روسای انجمن ها و اتحادیه های مربط گشایش می یابد.در نمایشگاه بین المللی محیط زیست و نمایشگاه بین المللی انرژی های تجدیدپذیر، بهره وری و صرفه جویی انرژی بیش از 220 شرکت داخلی و خارجی از جمهوری اسلامی ایران و ده کشور نروژ، چین، آلمان ، ترکیه، یونان ، اتریش ، تایوان ، سوئیس ،کره جنوبی و ایتالیا نوین ترین تولیدات، صنایع و خدمات خود را به نمایش عموم می گذرند.در نمایشگاه بین المللی محیط زیست آخرین دستاوردهای عرصه حفاظت محیط زیست، تامین، تجهیز و نصب تجهیزات زیست محیطی، انرژی‌‌ های پاک، بازیافت، تصفیه و بهینه ‌سازی مصرف انرژی، پایش آلودگی هوا، آب و پساب و تجهیزات آزمایشگاه های معتمد داخلی و خارجی ارائه خواهد شد.

در نمایشگاه بین المللی انرژی های تجدیدپذیر نیز جدیدترین دستاوردها و فن آوري هاي این حوزه از جمله انواع؛ انرژی خورشیدی، انرژی بادی، انرژی زمین گرمایی، بهره وری انرژی، بهینه سازی مصرف، صرفه جویی مصرف برق،صرف جویی حامل های انرژی، تجهیزات زیست محیطی، آبگرمکن هاي خورشيدي، نرم افزار مانيتورينگ مولدهاي خورشيدي، نيروگاه هاي خورشيدي، توربين هاي بادي و سيستمهاي هيبريدي، مميزي انرژي و سيستم هاي هيبريدي، شبکه‌هاي توزيع برق،كنتورهاي ديجيتال، توليد و بهينه سازي ادوات به نمایش گذاشته می شود.

حدود 100 تشکل زیست محیطی از 31 استان کشور در نمایشگاه بین المللی محیط زیست حضور دارند و برخی از آنها به ارائه تجارب موفق خود در راستای حفظ محیط زیست می پردازند.بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، در حاشیه این نمایشگاه، آموزش زیست محیطی به دانش آموزان و کودکان همچنین کارگاه ها و نشست های تخصصی و پنل هایی با موضوعات محیط زیستی با حضور کارشناسان، اساتید دانشگاه، محققان و صاحبان صنایع و رسانه ها برگزار می شود. نمایشگاه محیط زیست بزرگترین رویداد در عرصه تولید و عرضه محصولات و خدمات مرتبط با محیط زیست کشور است که همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست اندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.نمایشگاه بین المللی انرژی های تجدیدپذیر، بهره وری و صرفه جویی انرژی تهران که یکی از بزرگترین نمایشگاههای این حوزه در منطقه خاورمیانه محسوب می شود، نیز از جایگاه ویژه ای برخوردار است و در آن شرکت ها، سازمان ها، صنعتگران و متخصص ايراني و خارجی، نوین ترین و جدیدترین محصولات، خدمات و تکنولوژي هاي مرتبط با انرژي هاي نو و تجديدپذير و نيز صرفه جويي و بهينه سازي مصرف انرژي را در معرض دید علاقمندان قرار می دهند.

این دو نمایشگاه که در فضایی بالغ بر فضایی بالغ بر 15 هزار متر مربع برپا شده است از فردا تا پنجم اسفندماه هر روز  از ساعت 9 تا 17 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آماده بازدید علاقه مندان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
آغاز سرمایه‌گذاری‌های صنعتی در منطقه ویژه جازموریان در آینده نزدیک
آتش در تالاب انزلی فروکش کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)