• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۸۰۱۳
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

درمان های پیشرفته برای بیماران سکته مغزی نیازمند گسترش ارتباطات بین المللی

رئیس انجمن سکته مغزی ایران و رئیس دهمین کنگره استروک ایران گفت: یکی از مهمترین مشکلاتی که نظام پزشکی کشور ما به ویژه رشته فلوشیپ سکته مغزی از آن رنج می برد، کمبود ارتباطات بین المللی و گاه قطع این ارتباطات در مقایسه با سایر کشورهای دنیاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما ، بابک زمانی در حاشیه مراسم افتتاحیه دهمین کنگره استروک ایران اظهار داشت: علت قطع ارتباط، آن است که بسیاری از همکاران، دانشجویان و رزیدنت های ما وقتی به خارج از کشور می روند، به سطحی از کار می رسند که دیگر استفاده از آن سطح از پیشرفت با توجه به امکانات موجود در داخل امکان پذیر نیست در نتیجه آنها یا باید پس رفت داشته باشند و در زمینه پایین تری کار کنند و یا اینکه باید برای کار کردن در آن سطحی که آموزش دیده اند، در خارج از کشور باشند.
وی اضافه کرد: این مساله معضلی است که راه حل کوتاه مدت ندارد ولی ما هرساله سعی می کنیم تا آنجایی که ممکن است از بهترین متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور برای حضور در این کنگره دعوت کنیم تا بتوانیم از دانش آنها بهره مند شویم.
زمانی گفت: ما ده ها متخصص استاد ایرانی در کشورهای مختلف دنیا داریم که بسیاری از آنها به علت نبود همین امکانات در سال های اخیر به خارج از کشور مهاجرت کرده اند بنابراین امیدواریم بتوانیم ارتباطات بین المللی خود را به اندازه ای گسترش دهیم که امکانات داخلی به حدی برسد تا حداقل بخشی از این افراد به کشور بازگردند.
رئیس دهمین کنگره استروک ایران اظهار داشت: تعداد متخصصان مغز و اعصاب کشور حدود 1000 نفر هستند که حدود 400 نفر آنها کاملا فعال و درحال کارند.
زمانی گفت: در رشته سکته مغزی نیز حدود 15 نفر متخصص در کل کشور داریم که متاسفانه همان 15 نفر هم در درمان مرحله حاد درگیر نمی شوند و بقیه متخصصان مغز و اعصاب وارد این مرحله از درمان نمی شوند و بیشتر به درمان های سرپایی بعد از مرحله حاد می پردازند زیرا مراکزی که دارای امکانات درمان مرحله حاد سکته مغزی باشند، وجود ندارند.
زمانی با بیان این که متخصصان مغز و اعصاب زیادی داریم که علاقه مند به ادامه تحصیل در رشته سکته مغزی هستند، افزود: برای جذب در این رشته باید امکانات لازم برای درمان مناسب در کشور فراهم شود اما اگر همین امکانات باشد و درمان سکته مغزی با شیوه مدرن در داخل کشور راه اندازی نشود، جذب دانشجو در این رشته، ادامه همان روشی خواهد بود که در دورترین شهرها دانشکده پزشکی بدون استاد و بدون امکانات تاسیس کردند.
رئیس دهمین کنگره استروک ایران با اشاره به برگزاری این کنگره گفت: ما هرساله تلاش می کنیم با گردهم آوری متخصصان مختلف در بخش اورژانس ، پرستاری و طب فیزیکی در این کنگره، به این جنبه هم توجه داشته باشیم که از متخصصانی که نوک پیکان پیشرفت سکته مغزی در دنیا هستند، برای شرکت در این کنگره دعوت کنیم تا بتوانیم از دانش آنها بهره مند شویم.
زمانی افزود: دهمین کنگره استروک ایران از امروز دوم تا چهارم اسفند در مرکز همایش های کتابخانه ملی ادامه خواهد داشت.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
بهره برداری از سه طرح گردشگری – خدماتی در تویسرکان 
پایش ۱۲ واحد صنعتی آلاینده در فردیس
فعالیت گروه جهادی در نقطه صفر مرزی
بسیج سازندگی در خدمت محرومیت‌زدایی
تشییع پیکر مادر شهید در مرودشت
پیشرفت ۶۸ درصدی بیمارستان مادر و کودک بوشهر
توانمند سازی ۵۸ محله در کاشان
تحول در نظام توزیع نهاده‌های دامی
نمایشگاه «خانواده باکلاس؛ خانواده باکتاب» در اصفهان آغاز شد
پیوند عمیق ورزش زورخانه‌ای با فرهنگ فاطمی در کهگیلویه و بویراحمد
بسیج سازندگی در خدمت محرومیت زدایی
پیشگامی خراسان رضوی برای همکاری‌های کشاورزی ایران و افغانستان
بسیج مظهر اقتدار و خدمت
دومین رویداد ملی موت کورت دانشجویان حقوق و حقوقدانان در ارومیه
رزمایش بسیجیان به مناسبت هفته بسیج
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
شهرستان ملایر قطب تولید شیر در استان همدان 
جان باختن کارگر ۴۰ ساله بر اثر ریزش آوار ساختمانی
کمینه و بیشینه دمای ششم آذرماه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)