• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۴۰۹۶۷
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۰
بین الملل » تحلیلی

در آستانه انتخابات در ايتاليا؛ شهرهاي اين کشور چهره نظامي به خود گرفت

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلویزیونی رای نیوز ایتالیا، به فاصله کمتر از ده روز به زمان برگزاری انتخابات در ایتالیا و برگزاری تظاهرات و تجمعات موجب شده است شهر چهره نظامی به خود بگیرد.

با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات در ایتالیا و درگیری‌ها در شهر‌های مختلف این کشور، سه هزار نیروی پلیس ضد شورش در نقاط مختلف رم (پایتخت ایتالیا) مستقر شده اند. بر اساس برنامه ریزی‌های به عمل آمده، پنج گروه مختلف تظاهرات کننده و دو تجمع در رم برگزار خواهد شد.
بر همین اساس، افراد شرکت کننده در تجمعات، خود را با سیصد مینی بوس به رم رسانده اند. مسئول برگزاری یکی از این تجمعات، انجمن پارتیزان‌ها و کمیته مخالفت با فاشیسم و مبارزه علیه نژاد پرستی، است. دیگر تجمع را اعضای جنبش به اصطلاح «برای خانه» که مخالف طرح‌های ریاضت اقتصادی دولت هستند، برگزار می‌کنند.
در همین زمینه، روزنامه ایتالیایی زبان «لا رپوبلیکا» نیز در گزارش جداگانه‌ای نوشت، امروز میادین شهر‌های ایتالیا از رم گرفته تا میلان و پالرمو، با خطراتی مواجه هست. اولین درگیری‌ها در شهر میلان اتفاق افتاد؛ جائیکه در آن، ده‌ها نفر از دانشجویان علیه تبلیغات انتخاباتی «سیمونه دی استفانو» از حزب «کازا پوند» اقدام به نصب پارچه نوشته‌ای علیه او کردند. این اقدام دانشجویان منجر به درگیری با نیرو‌های پلیس شد که در نتیجه آن، چند نفر جراحت سطحی برداشتند.
بدین ترتیب، وزارت کشور ایتالیا، هزاران نفر از نیرو‌های امنیتی را مامور تامین امنیت در شهر‌های رم، میلان و پالرمو کرده است. پایتخت ایتالیا، جائیکه در آن تظاهرات مختلفی پیش بینی شده، مسیر‌های برگزاری تظاهرات، چهره نظامی به خود گرفته است. افراد شرکت کننده در تظاهرات، حق حمل پرچم یا هر شیئی را که با آن بتوان به طرف مقابل حمله کرد، ندارند. این در حالی است که نیرو‌های وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی ایتالیا با دقت شبکه‌های اجتماعی را کنترل می‌کنند تا از فعالیت اشخاصی که قصد به راه انداختن یک جنگ شهری را دارند، جلوگیری کنند.
در شهر پالرمو قرار است دو اجتماع بزرگ برگزار شود. یکی از آن‌ها اجتماع اعضای گروه ضد فاشیست‌ها و دیگری برگزاری تبلیغات انتخاباتی حزب «فورتسا ایتالیا» است. آمد و شد در خیلی از مناطق شهر ممنوع اعلام شده و شهر تا عصر امروز در کنترل پلیس و نیرو‌های امنیتی خواهد بود.
اما شهر میلان نیز شرایط مشابهی مانند پالرمو دارد. دیروز «سالا» شهردار میلان از مسئولان دعوت کرد به دقت مراقب شرایط باشند. سالا در همین زمینه گفت: مراقب هستیم. دیداری نیز با استانداری و فرمانداری داشتیم. شاهد شرایط تنش زا در شهر خواهیم بود. اما نیرو‌های امنیتی در بالاترین سطح از آمادگی بسر می‌برند و به تعداد زیادی از نیرو‌ها نیز فراخوان داده شده است. همه را دعوت به حضور، اما مردمی و انسانی می‌کنم.
بر همین اساس، در رم پایتخت نیز تدابیر امنیتی ویژه‌ای درنظر گرفته شده است. کنترل‌هایی در راه‌های ورودی شهر و در خیابان‌ها و میادین اصلی شهر آنهم با بکارگیری دستگاه‌های سیار تشخیص حمل اشیاء فلزی، به عمل خواهد آمد. بدین ترتیب، پایتخت در حال آماده شدن بمنظور برگزاری تظاهرات‌های مختلف، با در نظر گرفتن شدیدترین تدابیر امنیتی است. تدابیری که از دیشب در نظر گرفته شده است.
حتی نیرو‌های «پلیس علمی» نیز با بررسی عملیات‌های کنترل و با بررسی دقیق افرادی که بی قانونی‌های احتمالی را دامن خواهند زد، به کمک دیگر نیرو‌های امنیتی خواهند آمد.
براساس مجوز‌های صادر شده به منظور برگزاری تجمعات و تظاهرات ها، امروز حدود بیست هزار نفر از اعضای کمیته «فاشیسم هرگز، نژاد پرستی هرگز» در میدان «رپوبلیکا» (جمهوری) در رم تظاهرات خواهند کرد.
یادآور می‌شود، در تاریخ چهارم ماه مارس سال ۲۰۱۸ میلادی ایتالیا شاهد برگزاری انتخابات پارلمانی خواهد بود که در نهایت منجر به انتخاب نخست وزیر خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح طرح‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت دهه فجر
سایه استعمار
نشست هم اندیشی مدیرکل صداوسیما و دانشجویان
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
تنباکو‌های فاقد مجوز دود نشدند
سفر معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر به اندونزی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی در دشت های کهگیلویه
رزمایش خودرویی اورژانس اجتماعی در بوشهر
توقیف محموله فیوز برق قاچاق در قروه
بررسی وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
برگزاری جشنواره ملی سدرا در اصفهان
وزش باد شدید در لرستان
حزب‌الله جنایات جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم کرد
رونق اقتصادی بندرعباس با افتتاح مجتمع گردشگری روستای سرخون
جشن دختران انقلاب در شاهرود
صعود یک پله‌ای شهرداری گرگان در لیگ برتر بسکتبال
دعوت سازمان بسیج مستضعفین برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
دستگيري عاملان تخريب تمثال امام جمعه فقید جهرم
آذربایجان‌غربی؛ رتبه نخست تولید آبزیان در میان استان‌های غیر ساحلی
ثبت ملی لیالستان لاهیجان به‌عنوان «روستای ملی بامبوبافی ایران»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)