• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۸۶۷۵۷
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰
گشت و گذار سايبري؛

عجیب‌ترین ربات‌هایی که تاکنون ساخته شده‌اند+تصاویر

تاکنون ربات‌های متعدد و بسیاری طراحی و ساخته شده‌اند که حیرت همگان را برانگیخته‌اند. از مار رباتیک که توانایی شنا و خزیدن دارد گرفته تا "تبدیل شوندگان" Transformers" غول پیکر که مجهز به "اسلحه اتوماتیک" هستند.

 به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛  در گزارش زیر قصد داریم به برخی از عجیب‌ترین ربات‌های ساخته شده از نگاه پایگاه "لایوساینس" اشاره کنیم.

ربات مار مانند

یک ربات موسوم به "ACM-R5" رباتی شبیه به مار است که می‌تواند روی زمین خشک بخزد و یا در آب شنا کند. این ربات "دوزیست" در سال 2010 در کمپانی ژاپنی "HiBot" ساخته شد. این ربات از لحاظ ظاهری هم شگفت‌انگیز است و هم در زمان رفتن به زیر آب و پیچ و تاب خوردن، ظاهری ترسناک دارد. طول این ربات بر اساس تعداد واحدهای به کار برده شده در ربات متفاوت است و به طور مثال، این ربات با 9 واحد تشکیل دهنده، یک متر و 75 سانتی‌متر طول و تقریبا هفت کیلوگرم وزن دارد.

محققان سازنده این ربات اظهار کرده‌اند که هدف از ساخت این ربات فهمیدن چگونگی حرکت "مار" بدون پا بوده است. گفتنی است که "ACM-R5" می‌تواند با سازگار شدن با محیط اطرافش، تصاویر قابل اطمینانی را از محیط به ثبت برساند.

"کوراتا"

 در دنیای رباتیک، اختراعاتی وجود دارند که حتی از داستان‌های تخیلی نیزعجیب‌تر هستند. رباتی غول پیکر به نام " کوراتا"(kurata) که توسط صنایع سنیگن "سویدوباشی" ژاپن ساخته شده است، یک ربات خطرناک چهار متری است. این ربات مجهز به مسلسل و جنگ افزار موشک انداز در دو بازوی خودش است.

این ربات عظیم‌الجثه انسان‌نما می‌تواند به صورت دستی از داخل کابین موجود در داخل ربات و یا حتی با استفاده از یک گوشی هوشمند، از راه دور کنترل گردد.

"نائو"                                                            

شرکت رباتیک فرانسوی" آلدباران"(Aldebaran) که در "پاریس" مستقر است، یک ربات "خودکار" و "قابل برنامه‌ریزی " به نام "نائو" را برای اولین بار در سال 2008 میلادی ساخت. این ربات مجهز به قابلیت‌های حرکتی، بینایی و توانایی‌های صوتی پیشرفته است.

این ربات می‌تواند روی سطوح مختلف راه برود و قادر به تشخیص چهره و اشیاء مختلف، بیان و درک احساسات است و همچنین به لمس و فرمان‌های صوتی، عکس‌العمل نشان می‌دهد.

"بیگ داگ"

در سال 2005، شرکت "بوستون دینامیکز" (Boston Dynamics)، یک ربات چهارپا به نام ""BigDog را برای حمل بار و خدمت به ارتش طراحی کرد و ساخت. این پروژه، توسط "آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی" (DARPA)که شاخه‌ای از "وزارت دفاع" آمریکا است، سرمایه‌گذاری شد. وظیفه این آژانس توسعه فناوری‌های جدید برای ارتش آمریکا است.

"بیگ داگ" می‌تواند سربازان را در حمل وسایل‌شان در سطوحی که تردد در آنها برای وسائل نقلیه دشوار است، کمک کند. این ربات می‌تواند یک محموله 150 کیلوگرمی را بارگیری کند.

ربات "آنفلوانزا"

ممکن است در وهله اول ربات آنفلوانزا "H1N1" به عنوان یک ربات در نظر گرفته نشود. اما این اختراع انسان‌نما، برای شبیه‌سازی علائم آنفلوانزای فصلی موسوم به "H1N1" و برای کمک به آموزش پزشکان ژاپنی طراحی شده بود. این ربات که توسط موادی که مشابه پوست انسان است پوشیده شده است، می‌تواند عرق کند، گریه کند و حتی دچار تشنج و لرزش شود.

نکته جالب راجع به این ربات این است که اگر روش‌های درمانی مناسب روی این ربات جواب ندهد، نشانه‌های بیماری‌اش به تدریج وخیم‌تر شده و در برخی موارد، توانایی "تنفس" را از دست داده و حتی می‌میرد!

"اُکتاویا"

"آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی آمریکا"، رباتی به نام "اُکتاویا" (Octavia)را ساخت. "اُکتاویا" در واقع یک ماشین انسان‌نما است. این ربات، یک ربات آتش‌نشان است که برای کمک به مهندسان برای آزمایش فناوری‌های جدیدشان طراحی شده است تا پرسنل "ناوگان دریایی آمریکا" را کمک کند.

"اُکتاویا" برای تعامل و ارتباط با انسان‌ها طراحی شده است. دانشمندان امیدوارند تا این ربات شانه به شانه همتایان انسانی خود کار کند.

 

منبع: ايسنا 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)