• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۶۷۰۱
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۴
سمنان » اجتماعی
گزارش مکتوب

مشترک مورد نظر در خطر است

استفاده زود هنگام از تلفن همراه، حضور در فضای مجازی و گذران وقت با بازی‌های رایانه‌ای، یکی از دغدغه‌های امروز دنیای کودکان و نوجوانان است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، نمونه عینی آن را در اطرافمان زیاد دیده ایم، وقتی کودک گوشی و تبلت را در دستان کوچکش می گیرد و انگشتان ظریف و چشمان زیبایش در میان صفحات رنگارنگ آن به جستجوی چیزی تازه و سرگرم کننده می دود.
استفاده زود هنگام از تلفن همراه و خط شخصی، خطراتی را برای کودک در پی دارد اما گوشی های مدرن و هوشمند و مجهز به شبکه های مجازی این خطر را چند برابر می کنند.
گزارش مکتوب ... مشترک مورد نظر در خطر است
زمانی کودکان و نوجوانان در آرزوی جمع های خانوادگی و بازی با هم سن و سال های خود بودند اما امروزه این بازی های گروهی و دسته جمعی کودکان کم رنگ شده است.
از چند سال پیش که گوشی و تبلت بدون فرهنگ سازی و آمادگی ذهنی قبلی به دنیای کودکان و نوجوانان ما وارد شد کم کم جای بازی های جذاب و گروهی کودکانه را گرفت.
 کودکانی و نوجوانانی که در جمع های خانوادگی در کنار همدیگر هستند ولی هر کدام از آنها در دنیای تنهای خودش با گوشی و تبلت مشغول است.
گزارش مکتوب ... مشترک مورد نظر در خطر است
وابسته شدن کودکان به گوشی و تبلت یکی از معضلات پدر و مادرهای امروزی است. در این بین راه هایی برای جلوگیری از وابسته شدن کودک به تبلت وجود دارد.
موضوعی که گریبانگیر همه اعضای خانواده شده و پدران و مادرانی ساعت ها سرکار هستند و زمانی که به خانه برمیگردند مدت زمان زیادی را در فضای مجازی سپری می کنند.
پدران و مادرانی که خسته و بی حوصله هستند و با کودک بازی نمی کنند. به‌محض این‌که کودک از سررفتن حوصله‌اش شکایت می‌کند یا حتی پیش از آن، تبلت را به دست او می‌دهند، او را ساکت می‌کنند و به‌این‌ترتیب این پیام را به او می‌رسانند که تو برای پرهیز از سررفتن حوصله‌ات که خیلی هم چیز بدی است، نیازمند تبلت هستی! غافل از این‌که سررفتن حوصله موهبت بزرگی برای خلاقیت کودک است و او بدون نیاز به تبلت هم قادر به آرام کردن این احساس است.
گزارش مکتوب ... مشترک مورد نظر در خطر است
امیر ناظری روانشناس و پژوهشگر خانواده با بیان اینکه خانواده در عصر امروز دچار تغییرات بنیادی در کارکرد و اهداف خود شده گفت: ارزش ها در فرهنگ و خانواده ما دگرگون و وظایف افراد خانواده متفاوت شده است.
وی تاکید کرد: تک فرزندی، اشتغال زنان، تغییر ارزش ها و اولویت ها، کارا نبودن سیستم آموزشی، دورشدن از ورزش و بازی های بیرون از خانه، نبود مهارت همدلی و ارتباط موثر، نداشتن گوش شنوا برای درد دل و فقدان الگوی مناسب از عوامل اصلی روی آوردن کودکان و نوجوانان به فضای مجازی است.
ناظری تقویت مهارت گفتگو در سطح خانواده، دوستی نزدیک پدر و مادر با فرزندان، رابطه خوب پدر و مادر با همدیگر، گوش شنوای درد دلهای فرزندان بودن، مشارکت فرزندان در فعالیت های اجتماعی و جمعی را از راه های پیش گیری اعتیاد کودکان و نوجوانان به فضای مجازی عنوان کرد.
روانشناس و پژوهشگر خانواده گفت: ابراز عشق و محبت به فرزندان، مشورت گرفتن از فرزندان، وقت گذاشتن پدر و مادر با فرزندان را از راه های درمان اعتیاد کودکان به فضای مجازی دانست.
گزارش مکتوب ... مشترک مورد نظر در خطر است
هرچه استفاده کودک از این تبلت و گوشی تلفن همراه کمتر باشد، استرس و نگرانی فرد کمتر خواهد بود و بچه ها شرایط روانی بهتری خواهند داشت.
کودکان و نوجوانانی که در طول روز کمتر از تلفن همراه و تبلت استفاده می کنند، شرایط روحی روانی مطلوب تری دارند، شبها بهتر می خوابند، نگرانی و استرس کمتری دارند، روند تحصیلی آنها خوب است و افراد با نشاط و با روحیه بالاتری در جامعه هستند.
کودکان و نوجوانان باید دوباره به بازی های پرشور و هیجان کودکی برگردند و لذت کنار هم بودن بدون گوشی و تبلت را تجربه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جلوه گری برف در استان سمنان
بازار ارز تجاری؛ معامله ۱۴۹ میلیون دلاری بازرگانان در نهم دی‌ماه
گرد و غبار و وزش باد شدید در هرمزگان
مسافران زنجیر چرخ وتجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند
همدان پیشتاز در طرح خادم هلال احمر
کمینه و بیشینه دمای دهم دی در چهارمحال و بختیاری
کشف بیش از ۹ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در ماهشهر
بازگشایی محور ارتباطی ۲۸ روستای شهرستان باروق
بازدید مشاور و دستیار مقام معظم رهبری از تالار صدای مردم استانداری خوزستان
برگزاری نخستین همایش تخصصی نهج‌البلاغه انتظامی در یاسوج
تصویب کلیات لایحه الحاق به معاهده دولت‌های عضو سازمان همکاری اسلامی
کالا‌های اساسی در بازار کرمانشاه به وفور موجود است
کاهش شدت سرما و یخبندان در زنجان از فردا
لزوم ایستادگی در برابر فتنه‌ها، نظارت بر معیشت مردم و مشارکت حداکثری در انتخابات
فروش ۳۷ میلیارد ریالی صنایع‌دستی در نمایشگاه سراسری هرمزگان
تمدید مزایده محدوده‌های معدنی خراسان جنوبی
ادامه ثبت‌نام طرح جوانی جمعیت در زنجان
تخصیص ۲۳۵ قطعه زمین‌ به متقاضیان طرح جوانی جمعیت در هندیجان
اسلامیه پربارش‌ترین نقطه خراسان جنوبی در ۲۴ ساعت گذشته
کشف فساد مالی بیش از ۸ میلیارد تومانی در یکی از شرکت‌های زیرمجموعه سایپا در مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
۴ تصمیم دولت و مجلس برای حمایت از بازار و فعالان اقتصادی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)