• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۹۰۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

تضعیف قدرت سپاه از اهداف دشمنان کشور است

فرمانده سپاه تهران بزرگ تضعیف قدرت سپاه را از اهداف دشمنان کشور و در راس آن آمریکا دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ سردار «محمدرضا یزدی» فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ ، با بیان اینکه دشمنان نظام تلاش می‌کنند با دروغ پردازی میان مردم و سپاه تفرقه و شکاف ایجاد کنند، اظهار داشت: تضعیف قدرت سپاه و از بین بردن ولایت فقیه از مهمترین و بزرگترین اهداف دشمنان کشور و در راس آن‌ها آمریکاست.
وی ادامه داد: آمریکایی‌ها و متحدانش به خوبی دریافته‌اند که با تضعیف قدرت و از بین بردن ولایت فقیه، می‌توانند عزت و استقلال کشورمان را خدشه‌دار کنند.
فرمانده سپاه تهران بزرگ با بیان اینکه مردان و زنان با ایمان در راه رضای خدا همیشه تلاش کرده و بر عهد و پیمانی که میان خود و خدایشان بسته‌اند، ثابت قدم و وفادار هستند، گفت: در طول هشت سال جنگ تحمیلی شهدای گرانقدر ما تا آخرین نفس به عهد خود وفادار بودند و با شهادتشان این را به اثبات رساندند؛ امروز ما که با افتخار لباس سبز پاسداری را بر تن می‌کنیم، مدیون تمام عزیزانی هستیم که در دوران دفاع مقدس در راه دفاع از کشور به خاک افتادند، اما نگذاشتند پرچم جمهوری اسلامی ایران، عزت و اقتدار کشورمان زمین بخورد.
فرمانده سپاه تهران بزرگ تصریح کرد: آنگاه که انقلاب اسلامی پیروز شد، امام خمینی (ره) با آگاهی کامل به اینکه در بلند مدت چه سعادت و دستاوردهای عظیمی شامل حال کشور می‌شود، دستور به تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دادند که در آن جوانانی با سلاح و صلاحیت حضور پیدا کردند تا برای رسیدن به اهداف بزرگ جهاد کنند. تا به امروز پاسداران انقلاب حافظ نظام و دستاوردهای انقلاب بوده‌اند و در این راه از هیچ کوششی دریغ نکرده‌اند.
سردار یزدی با بیان اینکه سبزپوشان سپاه پاسداران اهل هیچ جناح و سیاسی کاری نبوده، نیستند و نخواهند بود، خاطرنشان کرد: سپاهیان انقلاب تنها حامی و پشتیبان یک جناح هستند و آن هم جناح انقلاب است که مقام معظم رهبری پرچم‌دار آن هستند.
وی با اشاره به مقاومت، ایثارگری و از خودگذشتگی جوانان پاسدار گفت: در آن دوران که سپاه به تازگی تشکیل شده بود، بدخواهان نظام در شهرهای مرزی کشور تمام توجه خود را به برهم زدن امنیت و آسایش مردم معطوف کرده بودند، به حدی که به نابودی نظام ما کمر همت بسته بودند؛ حتی به زمین‌های کشاورزی مردم هم رحم نکردند و در آن روزها این فرزندان امام خمینی (ره) در سپاه بودند که در مزارع کشاورزی حضور پیدا کردند تا مانع از به آتش کشیدن این زمین‌ها توسط دشمنان شوند.
سردار یزدی جهاد رزمندگان مدافع حرم در لباس پاسداری در خارج از مرزهای کشور در عراق و سوریه برای مبارزه با دشمنان قرآن و اسلام را ریشه در عاشورا دانست و گفت: چه در دوران دفاع مقدس در آن جنگ نابرابر و چه در عراق و سوریه که اسلام نیاز به یاری داشت، سپاه پاسداران بود که ثابت کرد اگر در کربلا هم می‌بودند، بدون هیچ درنگی به ندای سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) لبیک می‌گفتند.
سردار یزدی افزود: اینکه به دستور حضرت امام در قانون اساسی جمهوری اسلامی از سپاه به عنوان حافظ دستاوردهای نظام و انقلاب اسلامی یاد شده است از افتخارات بزرگ برای ما سبزپوشان پاسدار است.
وی خدمت به ملت را از بارزترین خصوصیات سپاه دانست و گفت: از بدو ظهور انقلاب اسلامی و ایجاد نهاد مقدسی با عنوان سپاه، بزرگترین دغدغه برادران و خواهران پاسدار خدمت‌رسانی به مردم بوده و تا امروز نیز به هر طریق ممکن تلاش کرده‌اند که دست رد به سینه هیچ احدی نزنند.
فرمانده سپاه تهران بزرگ با بیان اینکه در زلزله اخیر استان کرمانشاه اوج اخلاص و کمک‌رسانی سپاهیان به نمایش گذاشته شد، گفت: از اولین روز این حادثه این برادران پاسدار بودند که برای کمک به هم‌نوعانشان در شهرستان سرپل ذهاب حضور پیدا کردند، در حالی که تا امروز هیچ خانه دائمی در کرمانشاه توسط هیچ کدام از دستگاه‌ها ساخته نشده است، برادران پاسدار توانستند 50 خانه دائم برای مردم آسیب دیده و زلزله‌زدگان استان ایجاد کنند.
سردار یزدی در پایان با اشاره به خصومت و دشمنی‌های متعدد بدخواهان نظام و انقلاب اسلامی علیه کشورمان گفت: سواستفاده از مشکلات معیشتی مردم و راه‌اندازی اغتشاشات در شهرهای کشور و به ویژه در کلان شهری مانند تهران خواسته و هدف اصلی دشمنان خارجی و دست نشانده‌هایشان در داخل کشور است؛ لذا آن‌ها در وهله اول امنیت ایران را نشانه گرفته‌اند که به حمدالله با بیداری و بصیرت سپاه دسیسه‌ها و توطئه‌های آن‌ها یکی پس از دیگری خنثی شده است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)