• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۱۱۴۶
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۹
آذربایجان شرقی » سیاسی
روحانی در جمع مردم تبریز؛

توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد

رئیس جمهور: توطئه آمریکا و صهیونیست‌ها و برخی ارتجاع عرب در منطقه در توسعه ایران عزیز تاثیری نخواهد گذاشت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر روحانی در جمع مردم در ورزشگاه تختی تبریز گفت : انها که در کاخ سفید نشسته اند بدانند ملت بزرگ ایران با هر گونه توطئه و نقشه آنها با قدرت و دولت ایران به نمایندگی در برابر آنها با قاطعیت خواهد ایستاد.
وی افزود : هیچ کس نمیتواند این ملت بزرگ را مایوس کند و امید آینده را از ملت ما بگیرد.
وی خاطرنشان کرد : ما مقتدر پای پیمانهایمان ایستاده ایم اما اگر کسی بخواهد به پیمان ما خیانت کند بداند عواقب وخیمش شامل خود آنها خواهد شد.
رئیس جمهور تصریح کرد : دولت در برابر تمام مراحل پیش رو برنامه ریزی کرده است و مشکلی نخواهیم داشت و با دست پرکفایت مردم آنها را حل و فصل خواهیم کرد.
روحانی با بیان اینکه ما به هم وعده دادیم سرزمین ما ، سرزمین امن باشد افزود : امروز به برکت دلاوریهای سپاه ، ارتش و بسیج شاهد امنیت مثال زدنی ایران عزیز هستیم و پاس میداریم امنیتی که در سایه وحدت و انسجام ملت به وجود آمده است.

رییس جمهور مردم آذربایجان را مردم غیور و دلاوری خواند که همواره ستون اصلی ایران عزیز بوده اند.
وی افزود: سرزمین آذربایجان ، سرزمین مردمی غیور، با مردان و زنان نامدار بزرگ ، سرزمین علما و بزرگان ،شعرا و انقلابیون ، سرزمین مقام معظم رهبری، سرزمین شعرای بزرگی چون شهریار ، سرزمین ستارخان ها و باقرخان ها ، ثقه الاسلام تبریزی ، سرزمین سردار باکری ها ، باقری ها ، شفیع زاده ها، سرزمین لشکر عاشورا، سرزمین پایگاه دوم شکاری تبریز، سرزمین علامه طباطبایی و علامه امینی و شهیدان قاضی و مدنی و همه بزرگان است.

آقای روحانی اضافه کرد : امروز یک بار دیگر ما می خواهیم پیوند جدیدی را برای ارتقای آذربایجان و سربلندی ایران عزیزمان با هم ببندیم.

وی افزود: ما از اردیبهشت پارسال با هم وعده دادیم امنیت ، آزادی، آرامش و پیشرفت را شعار اصلی آذربایجان قراردهیم و امسال برگشتیم تا آنچه را که وعده داده بودیم بررسی کنیم.

آقای روحانی گفت: ما برای آذربایجان، دریاچه ارومیه ، فرهنگ و زبان ترکی و ارتقای ورزش و تیم تراکتور پای وعده هایمان ایستاده ایم.

رئیس جمهور با اشاره به ساماندهی بازار ارز گفت: تمام کالاهای اساسی با همان قیمت قبل وارد کشور خواهد شد و مردم هیچگونه نگرانی برای واردات و صادرات نداشته باشند.

آقای روحانی در همین باره اضافه کرد: ما در برابر توطئه خارجی و برخی افراد کوته بین در داخل، برنامه ریزی قاطعی انجام داده ایم .
رئیس جمهور با بیان اینکه تمام نیازمندی های کشور با ارز 4200 تومانی وارد خواهد شد گفت: مردم هیچگونه نگرانی برای واردات نداشته باشند.

رییس جمهور همچنین با بیان اینکه زبان ترکی یکی از افتخارات و گل های معطر این سرزمین است و ما باید به این سرزمین و به این مردم و به ایثار این مردم افتخار کنیم گفت: از دانشگاههای این استان و از استاندار و مسئولان، می خواهم مرکز ادب و زبان ترکی را ارتقاء دهند وکتاب های لازم را چاپ کنند.

وی ادامه داد: دریاچه ارومیه تعهد دولت است و من به مردم تبریز ، آذربایجان ، آذربایجان غربی و به مردم منطقه غرب کشور اعلام می کنم اگر تلاش های دولت یازدهم و دوازدهم از سال 92 نبود ، در شهریور 96 شما چیزی به عنوان دریاچه ارومیه نداشتید.
رئیس جمهور افزود: خواهش می کنم صاحبنظران، محققان و دانشگاهیان توضیح دهند اگر روند دریاچه ارومیه روند گذشته بود در شهریور 96 به طور کامل خشک شده بود.
وی اضافه کرد: امروز اعلام می کنم دولت یازدهم ، 2 هزار و 200 میلیارد تومان برای دریاچه ارومیه هزینه کرده است و به شما قول می دهم این دریاچه نگین ایران باقی خواهد ماند .
آقای روحانی افزود: در موضوع دریاچه ارومیه دولت به عنوان یکی از تعهداتش به وظایفش عمل خواهد کرد و بیش از هزارمیلیارد تومان طرح های متعدد برای احیای آن در دست اجراست.
وی گفت: من از مسئولان ستاد احیا و کسی که مسئول این ستاد در دولت یازدهم بوده و امروز عضو هیات وزیران و معاون رییس جمهور است، خواسته ام و او نیز به ما قول داده تا پایان دولت دوازدهم به ارتفاع آب دریاچه ارومیه ، یک متر اضافه شود.
وی با اشاره به تصویب 23 طرح در سفر قبلی به آذربایجان شرقی ادامه داد : از این تعداد 18 طرح عملیاتی شده و 5 طرح هم هم اکنون در حال اجراست.

رییس جمهوری درباره راه آهن میانه - تبریز هم گفت : این طرح جزو وعده های دولت بود و امسال ریل گذاری آن تا بستان آباد خواهد رسید.

وی افزود : در دولت یازدهم 3997 میلیارد تومان برای طرح های مختلف آذربایجان شرقی هزینه شده که 2.1 برابر دوره های قبل بود.
آقای روحانی گفت : در سفر امروز قول تصویب 28 طرح در شورای اداری با هزینه 1188 میلیارد تومان خواهیم داد و این رقم غیر از 735 میلیارد تومانی است که از طریق صندوق توسعه ملی اختصاص یافته است.

رییس جمهوری با اشاره به وضع نامناسب آب در کشور هم گفت : امسال وضع بارندگی در آذربایجان شرقی خوب است اما استانهایی با مشکل کمبود آب کشاورزی ، صنعتی ، و حتی آشامیدنی روبه رو هستند که تلاش می کنیم رفع شود.
رییس جمهوری با اشاره به شعار امسال افزود : سال 97 بیش از سالهای گذشته به تولیدات ملی اهمیت خواهیم داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد توطئه‌ها در توسعه ایران تاثیری ندارد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکنش عراقچی به دروغ پردازی‌های رسانه صهیونیستی
بارش پراکنده باران در سمنان
همدلی و اتحاد در روستا‌های همیشه بیدار گیلان
نجات دو بیمار با علایم‌ حمله قلبی با تلاش به موقع امدادگران
قدردانی خانواده شهدا از حضور حماسی مردم البرز در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
هوای بارانی شهرکرد
حضور گسترده مردم روستا‌های کهگیلویه و بویراحمد در راهپیمایی ۲۲ بهمن
شکست هیرکان رشت در رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
جلوه‌های از حضور باشکوه ساکنان و گردشگران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
افتتاح آموزشگاه خیرساز وکیلی در نیشابور
روستانشینان همپای سراسر البرز با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند
رونمایی از ماشین‌آلات مشارکتی و اهدایی به دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌های استان
تهران هنوز قلب تپنده حماسه است
محکومیت واحد صنفی تیرچه بلوک در رشت
تجدید بیعت مردم یاسوج با آرمان‌های انقلاب با حضور گشترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن
معدوم سازی مواد غذایی تاریخ گذشته در کرمان
قدردانی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد از حضور مردم استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
خبر‌هایی از برگزاری همایش زنان انقلاب اسلامی در بسطام
تحویل تعدادی از واحد‌های مسکونی اکباتان اهواز به متقاضیان تا پایان امسال
؛ اجرای بیش از ۱۸۰۰ معبر و ۴ میلیون مترمربع آسفالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن استان مازندران
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
آغاز مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن ساعاتی دیگر دراصفهان
بازتاب گسترده حضور ایرانیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)