پخش زنده
امروز: -
خطیب جمعه کرمان بر رفع مشکلات قشرهای آسیب پذیر جامعه به ویژه کارگران تاکید کرد
به گزارش خبر گزاری صداوسیما حجت الاسلام والمسلمین علیدادی امروز در مراسم نماز جمعه کرمان با اشاره به جایگاه رفیع کارگر در دین اسلام واینکه پیامبر اسلام بر دست کارگر بوسه زد افزود این قشرخدوم با مشکلاتی معیشتی روبرو هستند که لازم است دولتمردان برای حل این مشکلات بیشتر چاره اندیشی کنند.
خطیب جمعه کرمان با تبریک ولادت علی اکبر ع و روز جوان گفت: همیشه در تحول هر کشوری جوانان نقش اساسی دارند و چرخ فعال جامعه به دست جوانان است که نمونه کامل آنرا در دفاع هشت ساله دفاع مقدس می ببینیم.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان همچنین ولادت با سعادت حضرت ولی عصر عج و روز جهانی مستضعفین را تبریک گفت و افزود: ترویج انتظار و دعا برای ظهور در این دنیای پر آشوب از وظایف جدی ماست .
حجت الاسلام والمسلمین علیدادی همچنین به روز بنام روز سربازان گمنام امام زمان اشاره کرد و افزود: سربازان گمنام امام زمان با کمال بی نامی و بی نشانی برای امنیت کشور کار می کنند بدون آنکه وابسته به هیچ جناحی باشند
نماینده ولی فقیه در استان کرمان گریزی هم به سکوت وانفعال سازمان ملل در حمله امریکا و متحدانش به سوریه زد و گفت: بشر لازم است از جوامع بین المللی قطع امید کند .
خطیب جمعه کرمان همچنین با گرامیداشت روز معلم گفت:اسلام برای معلم ارزش قائل شده و آن را ارج نهاده و به گفته امام راحل معلمی نقش انبیاست و باید زحمات این قشر را ستود .