• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۷۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹
بین الملل » غرب آسیا

اخراج تروريست ها نشانه موفقيت ارتش سوريه است

بيرون راندن تروريست ها از اطراف پايتخت سوريه، نشانه موفقيت ارتش اين کشور در اجراي راهبرد برقراري کامل امنيت در اطراف پايتخت است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما  به نقل از شبکه العالم در مرحله نخست توافق خارج شدن گروه هاي مسلح تروريستي از اردوگاه يرموک و حرکت به سمت ادلب در مقابل خروج ساکنان دو شهرک محاصره شده کفريا و الفوعه در حومه شمالي ادلب، پنج دستگاه اتوبوس که حامل حدود دويست نفر از تروريست ها و خانواده هاي آنها بود خارج شد .
به اين ترتيب ارتش سوريه، امنيت را به طور کامل در اطراف دمشق پايتخت اين کشور برقرار کرد. در حومه حمص نيز توافق شد تا گروه هاي مسلح از منطقه الرستن و تلبيسه خارج شوند و ارتش سوريه در روزهاي آينده وارد منطقه شود.
وسام الجردي خبرنگار العالم گزارش کرد دهها اتوبوس در ورودي شمالي اردوگاه يرموک مستقر شدند تا به آنها اجازه داده شود ميان خطوط تماس و خاکريزهاي نبرد حرکت و تروريست هاي جبهه النصره را به سمت شمال سوريه منتقل کنند. همزمان با آن هم ساکنان محاصره شده در کفريا و الفوعه در حومه ادلب خارج مي شوند. اين توافق به عنوان گامي براي برقراري کامل امنيت در اطراف دمشق و پايان دادن به آخرين حضور تروريسم نزديک اين شهر است.
احمد منير يکي از مشاوران وزارت آشتي ملي سوريه گفت: «اين توافق تا پايان ماه مبارک رمضان اجرا مي شود. قرار است آنها در دو مرحله خارج شوند. هزار و پانصد نفر از زخمي ها و افراد نيازمند به کمک هاي ويژه در کفريا و الفوعه خارج خواهند شد. اين توافق بر اساس خروج پنج هزار شهروند از کفريا و الفوعه بسته شده است. در مقابل آن، افراد مسلح جبهه النصره به ادلب منتقل مي شوند.»
خبرنگار افزود دولت سوريه براي اين توافق که نتيجه تسليم شدن جبهه النصره بود، همه تجهيزات امنيتي و لجستيکي مورد نياز آن را بر اساس مدت زمان تعيين شده فراهم کرد تا اين توافق اجرا شود و ساکنان اردوگاه يرموک به اين اردوگاه بازگردند و بار ديگر در خانه هاي خود اسکان داده شوند. گروه هاي فلسطيني نيز در حال آماده سازي براي بازگشت ساکنان اين اردوگاه در مرحله بعد هستند.
خالد عبد المجيد دبيرکل ائتلاف گروه هاي مقاومت فلسطيني در سوريه گفت: «گروه هاي فلسطيني با مسئولان مربوطه و ارتش سوريه در برنامه ريزي هاي اين توافق همکاري مي کنند و بر اساس آن خروج گروه هاي مسلح با هماهنگي صورت مي گيرد. گروه هاي فلسطيني همچنين به تلاش خود ادامه خواهند داد تا ساکنان (يرموک) هر چه سريعتر بازگردند؛ به ويژه آنکه شايعاتي براي تحريک ضد دولت سوريه و فلسطينيان وجود دارد. از اين رو ما پافشاري مي کنيم ساکنان يرموک بازگردند و اين اردوگاه بازسازي شود.»
خبرنگار در ادامه گفت (گروه وهابي _ صهيونيستي) داعش از بندهاي اين توافق مستثني شده است. درگيري ها در آخرين مناطق حضور داعش در الحجر الاسود و اطراف اردوگاه يرموک هم ادامه داشت. تصميم گرفته شد تا پس از تشديد حملات ضد داعش از همه جهت ها اين گروه از راه نظامي نابود شود.
بيرون کردن گروه هاي مسلح از اطراف دمشق، نشانه موفقيت ارتش سوريه در اجراي راهبردي است که باعث برقراري کامل امنيت در اطراف پايتخت و ترسيم مرحله جديدي براي ساکنان دمشق مي شود.
در گير و دار نابود کردن داعش از راه نظامي و بيرون راندن جبهه النصره از جنوب دمشق، پيش بيني مي شود پايتخت سوريه و حومه آن به عنوان نخستين شهر خالي از تروريسم معرفي شود تا اين نخستين گام براي پايان دادن به حضور گروه هاي تروريستي در سراسر خاک سوريه باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی کتاب‌هایی برای کودک و نوجوان درباره امام زمان (عج)
آغاز مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش آموزی
عملیات مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان تمدید شد
رادیو صبا با «هنرستان» در قلب جشنواره فیلم فجر
تداوم بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نیشابور
اسامی داوران ۳ بازی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر/ آغاز مرحله دوم از ۱۵ بهمن
لیگ برتر والیبال مردان؛ برنامه هفته‌های پانزدهم تا هفدهم
پایان هفته چهاردهم لیگ برتر والیبال با برتری مدعیان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
جان باختن یک شهروند تربت جامی بر اثر نشت اسید در شهرک صنعتی
مساجد کیش، پایگاه هویت دینی و مشارکت اجتماعی در جامعه
توسعه فضای سبز اهواز با کاشت گل‌های کاغذی
غبارروبی حرم مطهر سبزقبا (ع) به مناسبت نیمه شعبان
تحقق ۱۰۰ درصدی و افزایش سهم درآمد خوزستان
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ختم پرونده اختلافی ۸ ساله در دزفول به صلح و سازش
سازش ۷۴۰ پرونده در شورای حل اختلاف حمیدیه
حضرت امام مهدی (عج) امید زنده بشریت برای رسیدن به عدالت، امنیت و آینده‌ای روشن هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)