پخش زنده
امروز: -
در ملایر کارگاهی با موضوع بحران آب تشکیل و شیوه های صرفه جویی بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز همدان ، در کارگروه علمی پژوهشی بسیج ملایر با موضوع بحران آب بر تصویب قوانین جدید در مجلس شورای اسلامی برای پیشگیری از مصرف بی رویه آب تاکید شد .
آقای کاظمی ، نمایند مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به استقبال از تصویب قوانین جدید برای مصرف بهینه آب ، بر داربستی کردن تاکستانها ، تغییر آبیاری غرقابی به قطره ای و پیشگیری از کشت های اجاره ای تاکید کرد.
امام جمعه ملایر مشاعی شدن زمین های کشاورزی را برای پیشگیری از حفر چاه های غیرمجاز خواستار شد.
حجت الاسلام والمسلمین برقراری گفت : مدارس هم باید دانش آموزان را به عنوان همیار آب آموزش دهند .
آقای باقری ، مدیرکل هواشناسی هم با اشاره به روند کاهش باران و افزایش دما ۲۰ سال گذشته در جهان و ایران ، گفت : در برنامه آمایش سرزمین باید تجدید نظر و تصمیم گیری ها براساس اقلیم آینده انجام شود.
آقای هادیان ، مسئول خانه نخبگان استان هم گفت : بیش از ۷۰ درصد منابع آب زیرزمینی استان صرف کشاورزی می شود .
آقای امیری مدیر جهاد کشاورزی ملایر هم گفت : از ۱۰۷ میلیارد تومان اعتبار امسال استان برای آبیاری نوین ، ۲۰ میلیارد تومان به ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار زمین ملایر اختصاص یافته است.
آقای میرزایی ، معاون برنامه ریزی آب فاضلاب استان هم با اشاره به اینکه باید سرانه مصرف روزانه آب در استان ۱۵۰ لیتر باشد ، گفت : هم اکنون هر نفر ۲۵۵ لیتر آب مصرف می کند.