• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۲۲۷۶
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۸
اجتماعی » جامعه و شهری

اختتامیه مسابقات فوتسال جام رمضان شهرداری تهران

مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال شهرداری تهران جام رمضان در دو رده مدیران وکارکنان توسط اداره کل رفاه ، تعاون وخدمات اجتماعی در سالن ورزشی شهرداری منطقه 11 برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی اداره کل رفاه ، تعاون وخدمات اجتماعی ، این مراسم با حضور محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران ، شیخ معاون توسعه منابع انسانی ، شجاع پوریان معاون امور اجتماعی و فرهنگی ،دکتر مدیح مدیرکل محترم رفاه، تعاون وخدمات اجتماعی، حسنی سرپرست سازمان ورزش و تنی چند از مدیران ارشد شهرداری تهران و با استقبال بسیار زیاد طرفداران ورزش برگزار شد.
این دوره مسابقات با انجام بازی در مرحله فینال در رده های کارکنان بین دو تیم آتش نشانی و شرکت مترو و در رده مدیران بین دو تیم معاونت توسعه منابع انسانی و شهرداری منطقه 20 برگزار و تیم های آتش نشانی در رده کارکنان و معاونت توسعه منابع انسانی در رده مدیران به مقام قهرمانی رسیدند .
همچنین تنی چند از نامداران وپیشکسوتان ورزش فوتبال از جمله جواد نکو نام ، مهدی امیر آبادی ، رضا حسن زاده ، بهنام ابوالقاسم پور ، محمد مومنی ، حسن خان محمدی و رضا جباری در مراسم اختتامیه حضور داشتند .
در ابتدای این مراسم دکتر مدیح مدیر کل رفاه ، تعاون وخدمات اجتماعی ضمن خوش امد گویی به مدعوین و آرزوی قبولی طاعات وعبادات آنان ، از مسابقات فوتسال جام رمضان به عنوان بزرگترین رویداد ورزشی پرسنل شهرداری تهران یاد کرد و از زحمات تمامی دست اندر کاران برگزاری این مسابقات ، اعضای کمیته داوری ، فنی و اجرایی تقدیر و تشکر نمود .
دکتر مدیح تصریح کرد : این دوره بسیار متفاوت از سایر دوره ها برگزار گردید و ما شاهد برتری مسابقات جام امسال هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی نسبت به سال های گذشته بودیم .
مدیر کل رفاه با اشاره به اینکه این دوره مسابقات با شرکت بیش از90 تیم و با انجام 125 بازی در رده کارکنان و 46 بازی در رده مدیران در دو سالن ورزشی شهید شفیع پور در بخش مدیران و سالن ورزشی شهرداری منطقه 11 در بخش کارکنان در شب های ماه مبارک رمضان از افطار تا سحر برگزارگردید.
در ادامه شیخ معاون توسعه منابع انسانی گفت: همواره تلاش ما این بوده که فعالیت‌های ورزشی را در راستای سلامت جسمی و نشاط روحی کارکنان با جدیت دنبال کنیم تا کارکنانی سالم و بانشاط داشته باشیم.
دکتر شیخ در بخش دیگر سخنانش اشاره نمود که ورزش همگانی یکی از ضروریات زندگی است؛ مثل صحبت کردن ، خندیدن و تنفس کردن است، وباید به آن توجه کرد و عدم توجه به آن موجب وضعیت نامطلوب ناشی از ضعف بدنی و روحی افراد در جامعه و محیط های اداری خواهد گردید.
در بخش دیگری از این مراسم مهندس محسن هاشمی ریاست شورای اسلامی شهر تهران طی سخنانی ضمن تجلیل از دست اندرکاران، تیم ها و نفرات برتر به اهمیت نقش ورزش در سلامت اداری اشاره نمود و افزود اعتلای شادابی و سلامتی نظام اداری با ورزش های همگانی موجب بهره وری و افزایش راندمان کاری می شود.
در پایان این مراسم تیم های اول ،دوم وسوم در دو رده کارکنان ومدیران لوح تقدیر ، تندیس مسابقات و کاپ قهرمانی خود را دریافت و برترین های این مسابقات معرفی شدند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل اورژانس زنجان برای نوروز و ماه رمضان
بهبود معیشت کارگران از اولویت های مجلس است
درخواست توقف واردات زغال‌سنگ تا تسویه بدهی فولادی‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
اصلاح نظام اداری در زنجان وارد مرحله اجرا شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۵ اسفند ۱۴۰۴
مهر و موم ۲۰ واحد صنفی متخلف در اهر 
دعای هر روز و روز ششم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۴ اسفند ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
حضور ناوشکن دنا در مرحله آغازین رزمایش میلان ۲۰۲۶ هند
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)