• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۹۳۴۸
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۳
ورزشی » ساير حوزه ها
رئیس فدراسیون قایقرانی:

دو مدال طلا در بازی های آسیایی کسب می کنیم

غلامرضا امینی رئیس فدراسیون قایقرانی در نشست خبری پیش از اعزام به بازیهای آسیایی جاکارتا گفت: پیش‌بینی ما حداقل دو مدال طلا در جاکارتا است


دو مدال طلا در بازی های آسیایی کسب می کنیمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از روابط عمومی فدراسیون قایقرانی، غلامرضا امینی رئیس فدراسیون قایقرانی در نشست خبری پیش از اعزام به بازیهای آسیایی جاکارتا که در کمیته ملی المپیک برگزار شد افزود: قایقرانی از رشته‌های پر مدال است و مسئولان قبلی در این رشته به اندازه ای خوب کار کرده‌اند که هم من راحت هستم و هم توقعات به حقی از این رشته ایجاد شده است. از قلم سیاه، دنیا مالی و ابراهیمی و دیگر عزیزان تشکر می کنم که سال‌ها برای قایقرانی زحمت کشیدند و این رشته را وارد رشته‌های مدال آور کشور در بازی‌های آسیایی کردند.

وی گفت: از اینکه بعد از بازی‌های آسیایی اینچئون مربیان ایرانی در قایقرانی حضور دارند و ما فقط در بخش رویینگ مردان از مربی خارجی استفاده می کنیم خوشحالم. هرچند که در رشته‌های مختلف از مشاوره های فنی خارجی هم استفاده می کنیم.

رییس فدراسیون قایقرانی افزود: در کانو، کایاک، اسلالوم، روئینگ کانوپولو و بادبانی ورزشکاران به بازی های آسیایی اعزام می شوند.بجز در رشته بادبانی و اسلالوم در همه رشته‌ها توقع مدال داریم و امیدوارم هم در بخش دختران و هم پسران در این رشته‌ها بهترین مدال‌ها را از آن خود کنیم. هر مدالی که کسب شود حاصل تلاش ورزشکاران و مربیان است، اما اگر ما به توفیقی نرسیم مقصر اصلی من هستم.

امینی با اشاره به پیش‌بینی‌ کسب مدال‌ در بازی‌های آسیایی جاکارتا گفت: مدال آوری در رشته قایقرانی از بازی‌های آسیایی دوحه آغاز شد. باید تلاش کنیم هم تعداد مدال‌ها بیشتر و هم رنگ آنها بهتر شود. برای کسب مدال در جاکارتا امیدواری زیادی دارم زیرا مربیان زحمت زیادی کشیده اند و هم مسئولان حمایت کرده‌اند. بنابراین اگر کم و کاستی باشد از طرف من است. با این حال خوشبین هستم که حداقل دو مدال طلا کسب می‌کنیم.

وی درباره تاثیر مثبت بودن نتیجه‌ دوپینگ چند ورزشکار بر روی تیمهای اعزامی، افزود: برای ما پاک بودن مهم‌تر از مدال است. بارها از ورزشکاران تست گرفتیم. در ادامه به همین روال پیش خواهیم رفت. خوشحالم که مربیان ما طوری کار کردند که حذف این ورزشکاران از تیم‌ها لطمه ای به روند فعالیت مان برای حضور در بازی های آسیایی جاکارتا نزد. اکنون جوانانی به تیم‌ها ‌اضافه شده‌اند که شاید با نفرات قبلی فاصله دارند، اما در آینده نزدیک خیلی بیشتر از آنها خواهیم شنید. ما هم در رویینگ و هم در آب‌های آرام شانس های خیلی خوبی برای مدال بازی‌های آسیایی جاکارتا داریم.

رییس فدراسیون قایقرانی در خصوص وضعیت ورزشکاران رده‌های پایه قایقرانی گفت: محسن شادی و پژمان دیوسالاری از ورزشکاران خوب ما بودند که به اردوها باز گشته‌اند و در حال‌ حاضر نیز شانس مدال هستند. آنها هرگز از ما جدا نشده اند که حالا بخواهند دوباره بازگردند. فدراسیون در بخش پایه فعالیت زیادی کرده‌ است. سه سهمیه برای المپیک جوانان دریافت کرده‌ایم که از کرمانشاه، لرستان و تهران بودند. استان‌ها را نام بردم که بدانید که این سهمیه‌ها از استان های سنتی ما مثل گیلان، مازندران، گلستان، هرمزگان و بوشهر نیستند.

وی افزود: منظورم این است که قایقرانی در کشور گسترش یافته است. سال گذشته در قهرمانی آسیا ۱۴ استان موفق به کسب مدال شدند که یک رکورد بود. امیدوارم روزی قایقرانی به جایی برسد که ۲۹ استان مدال آور داشته باشیم. همچنین در رقابت های روئینگ جوانان آسیا مدال‌های خوبی کسب کردیم که نشان می‌دهد در این قسمت هم فعالیتهای بسیار خوبی شده است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۳۰ طرح عمرانی در روستا‌های بدون دهیاری مهاباد اجرا می‌شود
دانشگاه ها در فضاسازی گفتمان ثبت جهانی دره خرم آباد بسترسازی کنند 
اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ و ۵ از امروز شارژ می‌شود
انعقاد قرارداد واگذاری زمین برای ۱۲۰۰ نفراز خانواده شهدا و ایثارگران
مراسم بزرگداشت دکتر حمید کریمی، پزشک خدمتگزار مردم آباده
افتتاح ۳۰ مدرسه نهضت عدالت آموزشی در استان یزد تا مهر ۱۴۰۴
آغاز مرمت بنا‌های تاریخی شهرستان بردسیر
تفاهم‌نامه همکاری میان میراث‌فرهنگی با سازمان نقشه‌برداری کشور
اعلام زمان آزمون‌های عملی یا تشریحی برخی رشته‌های کارشناسی ارشد
دریاچه ارومیه تا آخر تابستان دوام می آورد؟
اهدای اعضای نوجوان مرگ مغزی نقنه‌ای به بیماران نیازمند
اخبار مستند امروز ۳۰ تیرماه
برگزاری جلسه اعضای کمیته فنی موزه‌ها
واکنش رئیس اداره برق کهگیلویه به اعتراض مرغدار دهدشتی
دوچرخه سواری بانوی سیرجانی دور دریاچه وان ترکیه
ایمنی و محیط‌زیست اولویت‌های اصلی شرکت ملی گاز
اهدای ۹۵ جلد کتاب توسط خیر شیرازی به کتابخانه شهر بهمن
فرسودگی ۶۲ درصدی شبکه آب جوین
بزرگداشت قیام تاریخی مردم سیستان به خونخواهی امام حسین (ع) در چابهار
اختصاص ۲۵ میلیارد ریال برای گردشگری مذهبی گناباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)