• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۲۵۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۴
بین الملل » آمریکا
گزارش واشنگتن پست از دروغهاي ترامپ ،

ترامپ در 558 روز بيش از چهارهزار بار دروغ گفته است

ترامپ بر میزان ادعاهای دروغ و گمراه کننده خود افزوده و در 558 روزی که در کاخ سفید حضور داشته چهار هزار و 229 «ادعای ترامپ گونه» داشته است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما پایگاه اینترنتی واشنگتن پست در گزارشی به قلم گلن کسلر، سالوادور ریزو و مگ کلی نوشت:
نویسندگان مقاله به خاطر تعطیلات تابستانی یک ماه از به روز رسانی پایگاه داده ای «حقیقت یاب» که به تحلیل،‌ طبقه بندی و ردگیری بیانیه های شک برانگیز دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا می پردازد عقب افتاده اند.
ترامپ در 558 روز بيش از چهارهزار بار دروغ گفته است
به نظر می رسد رئیس جمهور درست در همین زمان بر میزان ادعاهای دروغ و گمراه کننده خود افزوده است. او در 558 روزی که در کاخ سفید حضور داشته چهار هزار و 229 «ادعای ترامپ گونه» داشته که 978 مورد آنها تنها مربوط به دو ماه اخیر است.
به عبارت دیگر دونالد ترامپ هر روز معادل هفت و شش دهم (7.6) ادعای دروغ یا گمراه کننده داشته است.
در زمان شروع این طرح که در ابتدا مختص صد روز نخست ریاست جمهوری ترامپ بود، او به طور میانگین هر روز چهار ممیز 9 ادعای ترامپ گونه داشت. اما هر چقدر که از حضور ترامپ در کاخ سفید می گذشت، میانگین ادعاهای او نیز بالا و بالاتر می رفت. رئیس جمهور در ماه های ژوئن و ژوئیه هر روز شانزده ادعای دروغ یا گمراه کننده داشت.
به عبارت دیگر، ترامپ در سال نخست ریاست جمهوری خود تعداد دو هزار 140 ادعای کذب یا گمراه کننده داشت. اما شش ماه بعد، او این رقم را دو برابر کرده است.
نمایشگر ادعاهای ترامپ که با همکاری لزلی شاپیرو و کاتی هینک از بخش گرافیک واشنگتن پست ایجاد شد، فهرستی از ادعاهای کذب یا گمراه کننده هر روز ترامپ را به نمایش می گذارد. ما نیز این فهرست را بروز رسانی کرده ایم تا خوانندگان بتوانند ادعاهای کذب یا گمراه کننده ترامپ را به شکل روزانه یا ماهانه ببینند.
ترامپ پنجم ژوئن، میزان ادعاهای کذب و گمراه کننده خود را به اوج رساند و تنها در یک روز 79 ادعای ترامپ گونه مطرح کرد. ماه های ژوئن و ژوئیه بر مبنای میزان ادعاهای ماهانه ترامپ به ترتیب با 532 و 446 ادعا از حیث میزان ادعا در رتبه های اول و دوم قرار می گیرند.
ترامپ از سوی دیگر عادت دارد ادعاهای کذب و گمراه کننده خود را بارها و بارها تکرار کند. ما صد و پنجاه ادعای این چنینی را شناسایی کرده ایم که او دست کم سه بار تکرار کرده که برخی از آنها هم به شکل نفس گیری تکرار شده اند.
تقریبا یک سوم ادعاهای کذب و گمراه کننده ترامپ یعنی تعداد 1293 مورد در ارتباط با مسائل اقتصادی، توافق های تجاری یا موضوع اشتغال هستند. ترامپ بارها اعتبار مشاغلی که اصولا پیش از دوره ریاست جمهوری او ایجاد شده اند یا تصمیماتی که قبل از روی کار آمدن ترامپ گرفته شده اند و او هیچ نقشی در آنهال نداشته را به پای خود نوشته است. ترامپ در حالی به موفقیت های غیرقابل وصف خود در اشتغال زایی و رشد اقتصادی می بالد که متوسط مشاغلی که سالانه در دوره ریاست جمهوری او ایجاد شده اند کمتر از پنج سال آخر دوره ریاست جمهوری باراک اوباما است.
ترامپ صرفا در موضوع تجارت تاکنون 432 مورد ادعای کذب یا گمراه کننده داشته است. او بارها آمار و ارقام اشتباهی در مورد میزان کسری تجاری آمریکا ذکر می کند یا همین آمار را به شکل گمراه کننده بیان می کند.
او از طرفی نوعی برداشت اساسا اشتباه از اقتصاد را ارائه می دهد. ترامپ در ماه های ژوئن و ژوئیه بیش از بیست بار این ادعا که آمریکا در کسری های تجاری خود پول از دست می دهد را مطرح کرد. تقریبا می توانیم با اطمینان بگوییم هر اقتصاددانی که این جمله را از زبان یکی از دانشجویان خود بشنود به او یک نمره منفی می دهد.
کسری تجاری صرفا به این معناست که کشور الف در روابط تجاری خود با کشور ب، کالای بیشتری وارد می کند. کسری تجاری تحت تاثیر مولفه های اقتصاد کلان از جمله قدرت نسبی بیشتر ارز، نرخ رشد اقتصادی و میزان پس انداز و نرخ سرمایه گذاری نیز قرار دارد.
جای تعجب نیست که بدانیم مسئله مهاجرت با 538 ادعای کذب یا گمراه کننده در صدر فهرست موضوعاتی است که ترامپ بیشترین ادعای این چنین را در مورد آنها داشته است. به عنوان مثال ترامپ در پنج ماه گذشته سی بار به اشتباه ادعا کرده است دیواری که او مدت ها است وعده می دهد در مرز با مکزیک می سازد، آن هم با وجود آن که کنگره اساسا تامین مالی چنین طرحی را رد کرد، در حال ساخت است.
در ادامه فهرست، به مجموعه ای از ادعاهای کذب و گمراه کننده در ارتباط با تحقیقات در مورد دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا و ارتباط افرادی در کارزار تبلیغاتی ترامپ با این موضوع برمی خوریم. ترامپ تاکنون 378 ادعا در مورد پرونده تحقیقات روسیه مطرح کرده است. او اغلب، دمکرات ها را به همدستی با روسیه مطرح می کند هر چند که کمیته ملی دمکرات ها وهیلاری کلینتون نامزد این حزب خود از قربانیان اقدامات روسیه بودند و ایمیل های این حزب هک و سپس به وسیله سایت افشاگر «ویکی لیکس» منتشر شدند. رئیس جمهور آمریکا در مجموع بیش از صد و شصت بار ادعا کرده که تحقیقات در رابطه با دخالت ادعایی روسیه، ساختگی و کلاه برداری است.
ادعاهای گمراه کننده در مورد مالیات ها که اکنون تعداد آنها به 336 مورد رسیده است نیز از ویژگی های رایج سخنرانی های ترامپ است. او هشتاد و هشت بار به اشتباه ادعا کرده که بزرگترین قانون کاهش مالیات ها را در تاریخ آمریکا تصویب کرده است.
ترامپ در بحث سیاست خارجی بارها هزینه های دفاعی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را به اشتباه بیان کرده است. او بیش از شصت بار به اشتباه گفته است که آمریکا نود درصد هزینه های ائتلاف ناتو را می پردازد و دیگر کشورها از این بابت بدهکار هستند. اما او هزینه های دفاعی ناتو را بزرگتر از چیزی که هست بیان می کند و از طرفی آمریکا بر خلاف بسیاری از اعضای ناتو، مسئولیت هایی جهانی دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع ۲۰ تن آذوقه دامی بین دامداران رامسر
هوای استان کرمانشاه تا دوشنبه بارانی است
معاون علمی رئیس‌جمهور به البرز آمد
برخورد با ۱۲ هزار و ۸۳۰ تجاوز به حریم راه‌های مازندران 
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
باران دیشب با دست پر، به ایلام آمد
رقابت‌های لیگ والیبال جوانان آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
دستگیری سارق با شگرد بیهوش‌کردن رانندگان در خرم‌آباد
دبیر کارگروه ملی پیشگیری و کنترل سرطان: بیماران مبتلا به سرطان نیاز گسترده‌ای به فرآورده‌های خونی دارند
سرانه فضای آموزشی شهرستان دالاهو، دو برابر میانگین کشوری است
اعلام ۱۵ فیلم برتر آرای مردمی جشنواره فجر
برگزاری افتتاحیه المپیک زمستانی؛ رژه کاروان ایران در سه منطقه مختلف
هشدار هواشناسی بوشهر درباره بارش شدید باران و وزش باد
ایران مقتدر منتظر فرمان ولی امر خویش است
امروز؛ آغاز انتخاب واحد نیمسال دوم دانشگاه آزاد
زنان قهرمانان وضعیت امروز ما هستند
ایران ما با بمب و موشک از بین نمی‌رود
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ بهمن
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)