• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۵۰۵۱
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۸
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز :

آذربایجانی ها در خط دشمن نخواهند بود

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌ شرقی گفت : مردم بصیر آذربایجان در خط دشمن نخواهند بود اما منتقد جدی اوضاع اقتصادی کشور هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم پیش از ظهر امروز در همایش بین‌المللی تبریز و انقلاب مشروطه در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی افزود : دشمنان بدانند مردم آذربایجان و تبریزی های بصیر هرگز حرکت مشروطه را فراموش نکرده اند و امروز هم حامیان انقلاب اسلامی و آرمان‌های امام بزرگوار و اهداف رهبر معظم هستند.
وی خاطرنشان کرد : مردم تبریز و آذربایجان شرقی دست از انقلاب خود نکشیده اند لازم است از مردم بصیر آذربایجان تشکر کنم که در جریان تحرکات اخیر دشمن مانند گذشته بهانه‌ای به دشمن نداده و ایستادند و همیشه روی اهداف خود پایبند بوده و هیچ بهانه‌ای به دشمن ندادند.
حجت الاسلام والمسلمین آل‌ هاشم تصریح کرد : با اینکه دشمن تلاش می‌ کند مردم را تحریک کند ، اما مردم آذربایجان با بصیرت برخورد کردند و این به این معنا نیست که آذربایجانی ها مشکل گرانی و معیشتی، بیکاری و فساد در دستگاه‌ های مختلف ندارند.
امام جمعه تبریز ادامه داد : مردم آذربایجان خواهان اقدامات جدی از سوی دولتمردان هستند و متاسفانه هیچ کسی پاسخگوی این مشکلات نیست.
وی گفت : این اندازه گرانی و مشکلات اقتصادی نگران‌کننده است، من از نزدیک مشکل بازار و بازاریان را می‌بینم ولی چه کسی پاسخگو است؟ مسئولان دقت کنند.
نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان‌ شرقی با اشاره به جنبش مشروطیت گفت:مشروطه نقطه آغاز رهایی ملت قهرمان ایران اسلامی از استبداد بود ولی شیرینی‌ اش تداوم نیافت و به دست غرب‌گرایان به انحراف کشیده شد.
وی ادامه داد : نهضت مشروطه اولین انقلاب مشروعه با الهام گرفتن از آموزه‌ های دینی بود که رهبران این انقلاب، علما و فقهای شیعه بودند که طبیعت استبداد را به خوبی شناخته و برای تنبیه برخی افراد دست به قیام زدند.
امام جمعه تبریز گفت : همیشه درباره نهضت مشروطه این سوال مطرح می‌شود که چرا این نهضت فراگیر به بیراهه رفت و چرا روزهای سرد و سخت استبداد صغیر به روزهای تیره استبداد کبیر رضاخان انجامید و ثمره آن همه مجاهدت و ایثار کجا رفت؟
وی افزود : راز پادشاهی رضاخان و اشغال ایران و پیامدهای بعدی آن نظیر کودتای 28 مرداد سال 1332 از جمله تبعات بعدی به انحراف کشیدن مشروطه بود و باید از چوبه‌ داری پرسید که پیکر فقیه شیخ فضل‌الله نوری از آن به بالا کشیده شد و فرنگی‌ مآبان بر پیکر آن آزادیخواه کف زدند.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم بیان کرد: بر کسی پوشیده نیست بیرق این وقایع در دست کنسول بریتانیا در تهران بود و البته دیری نکشید کنسول روس هشت مجاهد را در عاشورای سال 1330 به دار آویخت که دو تن از آنها در کسوت روحانیت بودند و سر به دار شدند تا ایران و ایرانی تبعه بیگانه نباشد.
وی ادامه داد: کیست که نام ستارخان، سردار ملی و باقرخان سالار ملی را بشنود و مجاهدت تبریزی‌ها در انقلاب مشروطه را به یاد نیاورد؟
نماینده ولی فقیه استان اضافه کرد : نظام جمهوری اسلامی اکنون با عنایت الهی و حضور مردم همیشه در صحنه و رهبری پیشوای بزرگ، حضرت آیت‌الله عظمای امام خامنه‌ای به حیات مقتدرانه خود ادامه می‌دهد و یکی بعد پس از دیگری سنگرهای بلندی را فتح می‌کند.

همایش بین‌المللی تبریز و انقلاب مشروطه ایران همزمان با رویداد تاریخی تبریز2018 در این شهر درحال برگزاری است.
رئیس همایش بین‌المللی «تبریز و انقلاب مشروطه ایران» هم گفت: بیش از 185 چکیده و اصل مقاله به دبیرخانه این همایش رسیده بود که از این تعداد 25 مقاله به عنوان مقالات برگزیده در کتاب مجموعه مقالات همایش منتشر و رونمایی و در پایگاه استنادی جهان اسلام نمایه خواهد شد.
عزیز جوان پور افزود : علاوه بر این 25 مقاله برگزیده، حدود 10 سخنرانی نیز ارائه می شود.

 
آذربایجانی ها در خط دشمن نخواهند بود آذربایجانی ها در خط دشمن نخواهند بود آذربایجانی ها در خط دشمن نخواهند بود آذربایجانی ها در خط دشمن نخواهند بود آذربایجانی ها در خط دشمن نخواهند بود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
بهره برداری از یک هزار و ۶۸۹ طرح به مناسبت دهه مبارک فجر در خوزستان
موضع‌گیری درباره نخست‌وزیری عراق با احترام به حاکمیت بغداد باشد
۱۶ شهید در پی بمباران مرکز پلیس غزه
دست مردم التیام بخش زخم‌های برجا مانده بر خانه‌های خدا
همایش نماز و یادواره شهدای امر به معروف و نهی از منکر در لرستان
پرداخت ۴ هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون در فارس
نشست هماهنگی «رزمایش اقتدار ورزش ایران» برگزار شد
تکذیب دروغ پردازی ها علیه تیم ملی فوتبال ایران
آگاه‌سازی مردم نسبت به قوانین اقدامی مؤثر در جلب رضایت عمومی است
محکومیت اقدامات خصمانه آمریکا و اتحادیه اروپا علیه کشورمان توسط مردم خوزستان
برنامه‌‌های رویدادهای گردشگری استان به‌زودی منتشر می‌شود
حضور همیشگی پلیس در سنگر‌های امنیت
بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی ۹۸۰ طرح ، دهه فجر در خراسان شمالی 
کلنگ‌زنی و افتتاح بیش از ۳۱۲ میلیارد تومان پروژه عمرانی
بررسی وضعیت توزیع روغن موتور در بازار
افتتاح طرح های دهه فجر در جازموریان
تروریسم اروپایی علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
رشد بیش از ۱۸ درصدی داوطلبان در انتخابات جهرم
کشف مواد آتش زا از یک خودروی سواری در لاهیجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
ساترا تحریم شد
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی برای ماه رمضان
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)